NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
το ταπεινο σ2000 ειναι ενα διλιτρο μοτερακι που ειναι πολυ ευκολο, και να στροφαρει, και να βγαλει πολλα αλογα στο λιτρο...15 χρονια πριν το typer επαιζαν στην ευρωπη κατι evo και κατι μ μοτερ που στροφαραν 8+...κατι cosworth πυροβολα, που τοτε στην ιαπωνια ειχαν μοτερ ακομα 600 κυβικα...
στην μετεπειτα εποχη, απο ευρωπη εχουν παρουσιαστε μοτερ 5000+ κυβικα που ανεβαζουν 8500σαλ...και εμεις ασχολουμαστε ακομα με το κλαστιρι το typer...οκ και τα μπουζα ανεβαζουν 12 οποτε τα τζαπαν ειναι ανωτερα
εσυ λες δηλαδη οτι ειναι τα καλα τσακρα του εβο και η θετικη ενεργεια, που ευννοει τους καβλωμενους να το κανουν κιτ καρ...απο τη στιγμη που δε μενει τπτ στοκ...η αυρα που δεν εχουν τα ευρωπαικα...
οι ευρωπαιοι σα φιλοσοφια δεν ειχαν ποτε τις τεραστιες τουρμπινες, τα 400μ και τα burnout...γι αυτο, και μονο, λογο κουλτουρας, δεν υπαρχουν μωβ ευρωπαικα αυτοκινητα με 1500 αλογα (υπαρχον αλλα σπανια)
τωρα αμα θες να δεις ποιο αυτοκινητο μπορει να παει τοσα αλογα...δες με τι μοτερ ετρεχε η bmw φορμουλα 1 επι τουρμπο
αν η ανατολη ηταν τοσο καλη, οσο υποστηριζεις, θα εσκιζαν παντου, σε αγωνες...μαντεψε...παντου ειναι εξαφανισμενοι....και οπου εκαναν αποπειρα...πηραν το μπουλο πανηγυρικα...
αλλα ξερω, δε καταδεχονται να τρεξουν f1, dtm, wrc, leman και ολα τα κορυφαια μηχανοκινητα αθληματα στον πλανητη...γιατι καλυπτονται απο το να κανουν αγωνες με κωλιες
καλο ειναι λιγο, να βγαλεις παρωπιδες, και να δεις καποια πραγματα, αν μη τι αλλο προς χαρη της συζητησης...και να ξεκολλησεις λιγο...απο ανατολη εχουν βγει φανταστικα οχηματα, αυτο δε σημαινει οτι ειναι παντου, και παντα, καλυτερα, ανωτερα κλπ...
εισαι γενικα, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ κολλημενος, και δεν ειναι καλο αυτο...
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Ε αυτό το ξέρει και η γιαγιά μου![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
για ρωτα την λοιπον να στο πει
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
εχεις καταλαβει οτι η επιχειρηματολογια σου σε εχει εγκαταλειψει καιρο τωρα...
συνηθης τακτικη να πεταμε την μπαλα στην εξεδρα και να μιλαμε για αγωνες, f1 και αλλα τετοια ομορφα που ουδεμια σχεση εχουν με την δικη μας πραγματικοτητα και τα αμαξια που οδηγουμε...
και τελος επειδη παραπλανεις με τα γραφομενα σου και βαζεις γραπτα στο χερι μου που δεν εγραψα ποτε...
ουδεποτε υποστηριξα οτι τα οχηματα εξ ανατολης ειναι παντου, παντα, καλυτερα, ανωτερα κλπ...
αναφερθηκα σε συγκεκριμενα οχηματα και καταστασεις οπως η μεταπωλητικη αξια, η αξιοπιστια, το αγαπημενο οχημα βελτιωτων, κλπ...
και πριν καποια ποστ ειπα πιο ειναι το αγαπημενο μου αμαξι και vfm, αυτη την στιγμη (bmw M5)....
φιλακια και μαθε να κατανοεις αυτα που διαβαζεις...
![]()
m3, porsche klp
και οσο ανεβαινουν τα κυβικα, τοσο πιο δυσκολο ειναι προφανως, να βγουν τα αλογα στο λιτρο, μια μοναδα που ειναι εξ ορισμου αχρηστη...
επισης γιατι πρεπει να ειναι φτηνο, ηταν τα typer φτηνα οποτε στα ευρωπαικα επρεπε να ειναι τσαμπα?
ρε ντεβιλς εισαι ο πιο οτι να ναι εδω μεσα, εμενα εχει εγκαταληψει η επιχειρηματολογια μου?
που το επιχειρημα σου ειναι ποσο πουλανε τα χρεπια στο καρ, και τα αμαξια που εβγαζε το max power?![]()