τελικά δεν τόχουν κάψει μόνο ....![]()
τελικά δεν τόχουν κάψει μόνο ....![]()
Mπα η Εκκλησία δε τα παει καλα με την επιστήμη,ειδικά τώρα που απέδειξε με το πείραμα στο Cern οτι το bing bang υπήρξε μιας και το Μπολζόνιο μπορεί να μεταφέρει την ύλη στο χρόνο. Αυτοι προτιμάνε να λένε για φίδια που μιλάνε και πιγκουίνους που περπατήσαν απο τη Ανταρκτική μέχρι τη μέση ανατολή για να μπουν σε μια βάρκα.
Συγχέουμε τις έννοιες πίστη, θρησκεία, εκκλησία, ιερείς.
Σέβομαι εξίσου αυτόν που έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα, ότι η κατάληξη είναι να γίνουμε τροφή για τα σκουλήκια, με εκείνον που πιστεύει ότι θα συνεχίσει κάπου αλλού με άλλη μορφή. Μη πω ότι μάλλον ζηλεύω τον δεύτερο.
Πάντως, μεγαλύτερο σπασαρχίδα από φανατισμένο άθεο δεν έχω συναντήσει. Νομίζω, για να είμαι δίκαιος, συναγωνίζεται έναν μάρτυρα του Ιεχωβά που με είχε πλησιάσει κάποτε.
Και κάτι τελευταίο. Όσους έχω γνωρίσει που είναι ερωτευμένοι με κάτι και πραγματικά πάρα πολύ καλοί σ΄ αυτό που κάνουν, είναι μεν ενθουσιώδης αλλά ταυτόχρονα πράοι.
Think faster than you ride
Όταν (νομίζεις) ότι γνωρίζεις είσαι ήρεμος.
'Οταν έχεις (που όλοι έχουμε) αμφιβολίες, φωνάζεις.
Δίκιο blade, δίκιο.
Ρε παιδιά πως χρησιμοποιείται η θρησκεία με επιστημονικό τρόπο;
Σε αυτο που λεειο Blade συμφωνώ 100% , είμαι σε αρκετές ομάδες Αθεϊιας και παρατηρω το φαινόμενο αυτο,άτομα που το μόνο τους μέλημα ειναι να βγάλουν μένος κατα των πάντων. Έχουν τη νοοτροπία οτι είσαι χαζός που δεν κατανοείς την επιστήμη,οπότε το γυρνάς στη Θρησκεία και άλλα τέτοια καλουδια. Το ζήτημα είναι οτι κάθε μορφή φανατισμού σε κάνει να φωνάζεις, και όταν θα έχεις δίκιο θα το έχεις χάσει...
Το κακό με τους άθεους είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά μπινελίκια να τους ρίξεις. Τι να τους πεις; Γαμώ το κενό σου και το τίποτα σου;
α... και επίσης χειρότεροι από τους άθεους, είναι αυτοί που όταν ακούσουν για παπάδες, εκκλησίες και κλήρους νομίζουν ότι επιτίθεται κάποιος στην ίδια την θρησκεία...
Καλα τα λέμε αλλα πρέπει να φύγω για Κρίκο,παω να φαω κανένα βρέφος καλο βράδυ hail satan
Υπάρχουν μερικοί που προσεγγίζουν επιστημονικά τα των γραφών, "αποδεικνύοντας" π.χ. οτι την εποχή του Νώε, ήταν εφικτό να κατασκευαστεί κιβωτός και να χωρέσει ένα ζευγάρι απ΄όλα τα ζώα μέσα σε αυτή. Βέβαια τι τρώγανε οι κροκόδειλες ας πούμε εκεί μέσα, δεν το λένε αλλά δεν γαμιέται...
Το καλύτερο όμως είναι η άποψη ότι ο Θεός, έχει θάψει απολιθώματα δεινοσαύρων και άλλων παλαιολιθικών ζώων σε όλη την Γη για να μας παραπλανήσει και να δοκιμάσει την πίστη μας... δηλαδή ο Θεός συμπεριφέρεται σαν πεντάχρονο ένα πράγμα...