Σελίδα 19 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re empire
    to amfisvitis? oti imaste i proistorikoi an8ropoi kati san tous neantertal gia tous an8ropous pou 8a iparksoun 2000 ke 4000 xronia meta apo emas
    ................

Αν δεν υπαρξει πληρης και σωστη Παγκοσμιοποιηση ...
    Δεν μας βλεπω να ξεπερναμε τους 2 αιωνες ακομα ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
    Πιό πάνω έγραψα πως θα με ενοχλούσε αν ο γιός μου γινόταν "λούγκρα", όχι όμως αν γινόταν gay. Αντίστοιχα, αν η κόρη μου γινόταν "γλάστρα" και όχι γυναίκα...
    Αυτό ακριβώς εννοούσα
    esi to enoises
    ase na to enoisoume ke emis
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    με λιγα λόγια λες ...

Μαζί με τους ομοφυλόφιλους...
    μαζί με τους αλλοδαπούς....
    μαζί με τους εγκληματίες...
    μαζί με τους διανοητικά και σωματικά ανάπηρους...
    μαζί με τους μηχανόβιους ....
    μαζί με τους σπασαρχίδηδες...
    μαζί με τα πρεζόνια και τις πουτάνες....

όλοι αυτοί επειδή είναι διαφορετικοί είτε δια επιλογής , είτε γιατί είχαν πρόβλημα εκ φύσης να "απομονωθούν";....

Αν κάποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, μήπως θα πρέπει να αφήσει κατά μέρος το βιβλίο της άρειας φυλής;... νομίζω οτι ξεφεύγουμε...

Gandalf

Δεν καταλαβα ρε Μαγε ουτε σε ποιον απευθυνεσαι ουτε τι θελεις να πεις ...
    Σπαστα και ξαναριξτα πλιζ ...

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Αν δεν υπαρξει πληρης και σωστη Παγκοσμιοποιηση ...
    Δεν μας βλεπω να ξεπερναμε τους 2 αιωνες ακομα ...
    o idikos katasrtofologos
    soults fon fouxten apofan8ike.

ti les re katestramene?:rotflmao:
    poli super katerina diavazis:rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    afro

χαχαχαχαχα...πάει ξεφύγαμε...ερμαφρόδιτοι ανθρώποι...

Σε λίγο θα ακούσουμε και την θεωρία της ενεργειακής μετατροπής της ανθρώπινης υπόστασης και θα περάσουμε στο επίπεδο του "star trek"....χαχαχαχαχα.. με έκανες και γέλασα ρε μπαγάσα...

Θα είμαστε σαν τις εικόνες σε σπηλιές με ρόπαλα και κράνη να πλακωνόμαστε σε γήπεδα κτλ;....

Να κυνηγάμε τον afro με τόξα και βέλη;...

χαχαχαχαχα....

Καλές οι θεωρίες αλλά είναι σίγουρο οτι θα πάμε στην πλάκα και οχι σε διάλογο...

Ερμαφρόδιτοι άνθρωποι;... κάτι σαν τις πρώτες μορφές ζωής που ήταν τα σκουλήκια και μερικά θαλάσσια είδη...μπα... δεν νομίζω..... η κλωνοποίηση πάντως , είναι κάτι που διαφαίνεται στο μέλλον...

Το "καθ'εικόνα και ομοίωσην"......

άλλο μεγάλο θέμα αυτό...

καλά ...καλά... το βουλώνω....

crs_k:

απευθύνομαι σε αυτούς που θέλουν να απομωνόσουν διαφορετικότητες βάησ επιλογών ή φυσικών διαφορών... που δεν προκαλούν και επιβάλλονται με επιθετικές συμπεριφορές.... βασιζόμενος στην ερώτηση σου , για το τι πράξη πρέπει να λάβει μέρος για το θέμα της ομοφυλοφιλίας....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    με λιγα λόγια λες ...

Μαζί με τους ομοφυλόφιλους...
    μαζί με τους αλλοδαπούς....
    μαζί με τους εγκληματίες...
    μαζί με τους διανοητικά και σωματικά ανάπηρους...
    μαζί με τους μηχανόβιους ....
    μαζί με τους σπασαρχίδηδες...
    μαζί με τα πρεζόνια και τις πουτάνες....

όλοι αυτοί επειδή είναι διαφορετικοί είτε δια επιλογής , είτε γιατί είχαν πρόβλημα εκ φύσης να "απομονωθούν";....

Αν κάποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, μήπως θα πρέπει να αφήσει κατά μέρος το βιβλίο της άρειας φυλής;... νομίζω οτι ξεφεύγουμε...

Gandalf
    Ρε Gandalf
    Δεν την κατάλαβα τώρα αυτή τη στροφή. Βοήθα λίγο, κάν'το πίο λιανά. Εγώ υπέρ της άρειας φυλής;
    Εκτός και αν δεν το λες σε μένα.
    Απάντησε please γιατί τώρα ανησύχησα σοβαρά
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    antares...

είπα και πιο πάνω και για να το κάνω λιανά...
    Θεωρώ ρατσιστές όταν προσπαθούν να απομονώσουν βίαια ομάδες ανθρώπων χάριν διαφορετικότητας, όποια και αν είναι αυτή...

Ελπίζω να το ξεδιάλυνα για όλους...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    antares...

Θεωρώ ρατσιστές όταν προσπαθούν να απομονώσουν βίαια ομάδες ανθρώπων χάριν διαφορετικότητας, όποια και αν είναι αυτή...

Gandalf
    Ναι!
    Ποιός διαφωνεί;
    Απ' τους τέσσερεις που έχουμε απομείνει (αλήθεια, αυτός ο idi που ξεκίνησε τη συζήτηση, που χάθηκε ) κανείς νομίζω.
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

afro

χαχαχαχαχα...πάει ξεφύγαμε...ερμαφρόδιτοι ανθρώποι...

Σε λίγο θα ακούσουμε και την θεωρία της ενεργειακής μετατροπής της ανθρώπινης υπόστασης και θα περάσουμε στο επίπεδο του "star trek"....χαχαχαχαχα.. με έκανες και γέλασα ρε μπαγάσα...

Θα είμαστε σαν τις εικόνες σε σπηλιές με ρόπαλα και κράνη να πλακωνόμαστε σε γήπεδα κτλ;....

Να κυνηγάμε τον afro με τόξα και βέλη;...

χαχαχαχαχα....

Καλές οι θεωρίες αλλά είναι σίγουρο οτι θα πάμε στην πλάκα και οχι σε διάλογο...

Ερμαφρόδιτοι άνθρωποι;... κάτι σαν τις πρώτες μορφές ζωής που ήταν τα σκουλήκια και μερικά θαλάσσια είδη...μπα... δεν νομίζω..... η κλωνοποίηση πάντως , είναι κάτι που διαφαίνεται στο μέλλον...

Το "καθ'εικόνα και ομοίωσην"......

άλλο μεγάλο θέμα αυτό...

καλά ...καλά... το βουλώνω....

crs_k:

απευθύνομαι σε αυτούς που θέλουν να απομωνόσουν διαφορετικότητες βάησ επιλογών ή φυσικών διαφορών... που δεν προκαλούν και επιβάλλονται με επιθετικές συμπεριφορές.... βασιζόμενος στην ερώτηση σου , για το τι πράξη πρέπει να λάβει μέρος για το θέμα της ομοφυλοφιλίας....

Gandalf
    file den imaste mono emis i elines ine ke i amerikanoi
    ke sta dolaria tous grafoun o 8eos pou empistevomaste
    mpori lipon oi klonopioites na ftiaksoun dolaria me podia xeria ke kefalia mias ke prepi na ine kat ikona ke omiosi
    ke aftes ine paparies ton papadon ke kimenon pou tsampounane
    siga min o 8eos ine kat ikona ke omiosi me emas:rotflmao:
    o planitis ine 70% nero giati na min ine ftiagmenos gia tis falenes ke na ine aftes to kiriarxo idos tou planiti ke o 8eos na ine kat ikona ke omiosi ton falenon:rotflmao:
    pantos apo paparies xristianikes pame kala

Ξανα Χριστοδουλος

Ποια ειναι η διαφορα των "Πνευματικων ανθρωπων", απο τους διαφορους Χριστοδουλους ...

Απο την σημερινη εφημεριδα (δυστυχως πληκτρολογω)!

Για την αναγκη ενος νεου πατριωτισμου των Ελληνων που θα υπερβαινει τις ιστορικες υπερβολες του παρελθοντος και θα στηριζεται στην αληθεια, τη λογικη, την αισθηση της ατομικης ευθυνης εναντι της κοινωνικης καθημερινοτητας αλλα και την ενοτητα του λαου, μιλησε χτες ο Προεδρος της Δημοκρατιας Κ. Στεφανοπουλος.
    Προτεινε το ξαναγραψιμο των βιβλιων της Ιστοριας!
    "Πρεπει", ειπε χαρακτηριστικα, "την ιστορια μας να την αποκαθαρουμε ενδεχομενως απο ορισμενες υπερβολες, που σημερα δεν μας χρειαζονται"

Για να μην γραφω ολη την ομιλια ...
    Εφερε σαν παραδειγμα τον Βασιλειο τον Β' τον Μακεδονα που στην ιστορια αναφερεται σαν Βουλγαροκτονος και ειπε οτι η πραξη του στερειτε ηθικης.

Ανθρωποι σαν τον Προεδρο της Δημοκρατιας θεωρω οτι μου κανουν μεγαλη τιμη να ασχολουνται με την ταπεινοτητα μου (εκπροσωποντας με), και σιγουρα (εμενα τουλαχιστον) μου δειχνουν το δρομο !!!

Για την ιστορια αναφερω:
    Βασιλειος ο Β' ο Βουλγαροκτονος, αυτοκρατορας του Βυζαντιου απο το 976 ως το 1025. Το 1014, μετα την μαχη του Κλειδίου, διεταξε να τυφλωθουν 14.000 Βουλγαροι στρατιωτες του Σαμουήλ που πιαστηκαν αιχμαλωτοι και ενας ανα 1.000 να οδηγει μονοφθαλμος τους αλλους. Η πραξη του, μοναδικη σε σκληροτητα, του εδωσε τον χαρακτηρισμο του ως Βουλγαροκτονου.

antares...

Gandalf

Οκ!

Συμφωνουμε 10 στα 10 !

Re: Ξανα Χριστοδουλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ποια ειναι η διαφορα των "Πνευματικων ανθρωπων", απο τους διαφορους Χριστοδουλους ...

Απο την σημερινη εφημεριδα (δυστυχως πληκτρολογω)!

Για την αναγκη ενος νεου πατριωτισμου των Ελληνων που θα υπερβαινει τις ιστορικες υπερβολες του παρελθοντος και θα στηριζεται στην αληθεια, τη λογικη, την αισθηση της ατομικης ευθυνης εναντι της κοινωνικης καθημερινοτητας αλλα και την ενοτητα του λαου, μιλησε χτες ο Προεδρος της Δημοκρατιας Κ. Στεφανοπουλος.
    Προτεινε το ξαναγραψιμο των βιβλιων της Ιστοριας!
    "Πρεπει", ειπε χαρακτηριστικα, "την ιστορια μας να την αποκαθαρουμε ενδεχομενως απο ορισμενες υπερβολες, που σημερα δεν μας χρειαζονται"

Για να μην γραφω ολη την ομιλια ...
    Εφερε σαν παραδειγμα τον Βασιλειο τον Β' τον Μακεδονα που στην ιστορια αναφερεται σαν Βουλγαροκτονος και ειπε οτι η πραξη του στερειτε ηθικης.

Ανθρωποι σαν τον Προεδρο της Δημοκρατιας θεωρω οτι μου κανουν μεγαλη τιμη να ασχολουνται με την ταπεινοτητα μου (εκπροσωποντας με), και σιγουρα (εμενα τουλαχιστον) μου δειχνουν το δρομο !!!

Για την ιστορια αναφερω:
    Βασιλειος ο Β' ο Βουλγαροκτονος, αυτοκρατορας του Βυζαντιου απο το 976 ως το 1025. Το 1014, μετα την μαχη του Κλειδίου, διεταξε να τυφλωθουν 14.000 Βουλγαροι στρατιωτες του Σαμουήλ που πιαστηκαν αιχμαλωτοι και ενας ανα 1.000 να οδηγει μονοφθαλμος τους αλλους. Η πραξη του, μοναδικη σε σκληροτητα, του εδωσε τον χαρακτηρισμο του ως Βουλγαροκτονου.
    re src den mas xezis me ton boulgaroktono ke ton katsaridoktono ke tin istoria mas ke p@p@ria mentoles
    exis xazepsi telios?
    8elis na ftasoume se ena apotelesma gia tis praksis pempton opou den ef8inomaste oute mporoume na epireasoume sto elaxisto

zapio 8a mas kanis edo mesa?

moda banana Το avatar του/της monstermind
    πωπω ρε παιδιά... λιώσατε στην φιλοσοφία.

να γίνουμε λίγο πρακτικοί? η πολύ θεωρία βλάπτει..

καταρχήν ας μου πει και μένα κάποιος τι είπε ο κ. ιωαννίδης αυτολεξί.

===

το αν υπάρχουν ή οχι γκέι και το κατα πόσον υπήρχαν απο πάντα ειναι ηλίθιο να το συζητάμε. οι απαντήσεις είναι γνωστές.

το να πρέπει ή όχι να υπάχουν γκέι πάλι είναι χαζό να το συζητάμε γιατί δεν έχει καμια πρακτική εφαρμογή.

να μιλήσουμε λοιπόν για το ποιά είναι η σύγχρονη (πρακτικά) θέση των γκέι στην κοινωνία ΜΑΣ, και για το ποιά θα έπρεπε (ιδεατά) να είναι, και να καταλήξουμε σε χρήσιμα συμπεράσματα που θα διαμορφώσουν την στάση μας απέναντι τους?

γιατί από ότι βλέπω υπάρχουν ιδιαίτερα καλές απόψεις και σκέψεις, μέσα σε αυτό το πόστ, και προσωπικά κανέναν δεν μπορώ να "κρίνω" σαν εσφαλμένο.

ο idi για παράδειγμα κατακρίθηκε σαν οπισθοδρομικός και συντηρητικός...

...για μένα δεν είναι έτσι.

και κακώς τον κρίνατε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

από τον χαοτικά ανοιχτόμυαλο και προοδευτικό, έως τον κλειστόμυαλο και συντηρητικό υπάρχει ένα τεράστιο πλέγμα θέσεων. ποιός από όλους εσας (εμάς) μπορεί να ορίσει την σωστή θέση και να κρίνει τους άλλους σε πία θέση βρίσκονται?

έχουμε ανάγει την ανοιχτομυαλιά σε υπέρτατη αξία χωρίς να φροντίζουμε να μην ξεπεράσουμε τα άκρα.

αλλά άλλο είναι το θέμα, και παρόλο που το είχα αναφέρει, πέρασε έτσι.

το πρόβλημα με τους γκέι δεν ειναι ότι υπάρχουν, αλλά οτι πασάρονται "κάπως", ότι αυτοπροβάλλονται, ότι αυτοθαυμάζονται,

οτι : το Π Α Ρ Α Κ Α Ν Ο Υ Ν.

ποιός μπορεί να αρνηθεί οτι παρουσιάζουν "κομπλεξική" συμπεριφορά? και ότι κατεπέκταση είναι "κομπλεξικά" άτομα?

έχετε δει πολλούς να το καυχιούνται που είναι str8 ?

θες να είσαι γκέι ρε μεγάλε? ας είσαι, στα @@. γιατί όμως έρχεσαι και μου κωλοτρίβεσαι με καμάρι? γιατί όταν περπάτάς φροντίζεις ώστε όλοι γύρω σου να το καταλάβουν ότι είσαι γκέι? είσαι "γυναίκα" μέσα σου ή "γυναικάρα με τα όλα της" ?

ή μήπως πρέπει να διαχωρίζουμε τους γκέι σε "συγκρατημένους και σωστούς" και σε "παραχαιδευμένους και κακόμοιρους"? γιατί σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι... too much.

===

σχετικα με το ότι

"Καθηγητες Πανεπιστημιων, λογοτεχνες, φιλοσοφοι, ιστορικοι, επιστημονες, και γενικα ολοι αυτοι οι "παραγκωνισμενοι" απο την κοινωνια, που απευθυνονται σε λιγους, αλλα ειναι ταυτοχρονα το μυαλο και η ραχοκοκαλια της!"

φίλε crsk, ίσως είμαι λίγο κλειστόμυαλος σε αυτό το θέμα, και ίσως είμαι επειδή περίμενα άλλα και άλλα είδα.

τα τελεφταία χρόνια ήρθα σε στενή επαφή με τέτοιους κύκλους ανθρώπων. και τους είδα "από μέσα". πρίν γίνει αυτό τος θαύμαζα, πλέον όμως, πραγματικά τους σιχαίνομαι... είναι (όχι όλοι φυσικά) η χειρότερη κάστα ανθρώπων που έχω γνωρίσει. οι πιό σιχαμένοι. και άν πραγματικά τους θεωρεις "άξιους" και "ενάρετους", τότε ή είσαι φρούτο ακούρευτο, ή δεν είχες αρκετά πάρε δώσε μαζί τους.

αυτά.

Re: Re: Ξανα Χριστοδουλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re src den mas xezis me ton boulgaroktono ke ton katsaridoktono ke tin istoria mas ke p@p@ria mentoles
    exis xazepsi telios?
    8elis na ftasoume se ena apotelesma gia tis praksis pempton opou den ef8inomaste oute mporoume na epireasoume sto elaxisto

zapio 8a mas kanis edo mesa?
    Θελω να πω κ.Αφρε ...

Οτι πρεπει να πηγαινουμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
    Να απαλαχτουμε απο τις Χριστιανομαλακιες και να μεινει τελικα η Ιστορια σαν "καθαρη" ιστορια, χωρις αυτο να "προδιδει" τις παραδοσεις μας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    πωπω ρε παιδιά... λιώσατε στην φιλοσοφία.

"Καθηγητες Πανεπιστημιων, λογοτεχνες, φιλοσοφοι, ιστορικοι, επιστημονες, και γενικα ολοι αυτοι οι "παραγκωνισμενοι" απο την κοινωνια, που απευθυνονται σε λιγους, αλλα ειναι ταυτοχρονα το μυαλο και η ραχοκοκαλια της!"

φίλε crsk, ίσως είμαι λίγο κλειστόμυαλος σε αυτό το θέμα, και ίσως είμαι επειδή περίμενα άλλα και άλλα είδα.

τα τελεφταία χρόνια ήρθα σε στενή επαφή με τέτοιους κύκλους ανθρώπων. και τους είδα "από μέσα". πρίν γίνει αυτό τος θαύμαζα, πλέον όμως, πραγματικά τους σιχαίνομαι... είναι (όχι όλοι φυσικά) η χειρότερη κάστα ανθρώπων που έχω γνωρίσει. οι πιό σιχαμένοι. και άν πραγματικά τους θεωρεις "άξιους" και "ενάρετους", τότε ή είσαι φρούτο ακούρευτο, ή δεν είχες αρκετά πάρε δώσε μαζί τους.

αυτά.
    marine
    en meri exis diki ke en meri exis apopsi
    i tasis sou omos ana8ematismou ke isopedosis lipame ala aporiptonte s8enara
    an apaksiois na asxoli8is me to 8ema min grafis kiolas
    giati apo oti vlepo den exis epi tis ousias kata8esi tipota
    ke ego apo sena perimena pola

Σελίδα 19 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση