Ισως ότι πιό σωστό εδώ μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τα διαβασα ολα.
δεν θελω να σχολιασω.
ας αναπαυθει εν ειρηνη ο μικρος.
και ας αναλογιστουμε ολοι τις ευθυνες μας.
![]()
![]()
![]()
Ισως ότι πιό σωστό εδώ μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τα διαβασα ολα.
δεν θελω να σχολιασω.
ας αναπαυθει εν ειρηνη ο μικρος.
και ας αναλογιστουμε ολοι τις ευθυνες μας.
![]()
![]()
![]()
Φεύγωωωωωωωω
img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]
Πρίν απο καμια ώρα με πήρε τηλέφωνο φίλος που έφτιαξε μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης(ζαχαροπλαστείο/αρτοποιείο/καφέ). Επειδή το μαγαζί έγινε προχθές και δέν έχει προλάβει να το ασφαλίσει χθές και σήμερα μου είπε πως έχασε 10 χρόνια απο τη ζωή του απο το άγχος. Φοβότανε μήν του το σπάσουν γιατί τα σπάγανε όλα. Τυχερός που δέν του το σπάσανε. Ο συγκεκριμένος πολλές φορές μου έχει πεί πόσο ενάντια είναι στην κατάχρηση της εξουσίας αλλά σήμερα ήταν εξοργισμένος. Πάνω στα νεύρα του είπε πολλά αλλά μου είπε 'μήτσο συγγνώμη που μιλάω έτσι αλλά κατάλαβε με ότι είμαι ράκος και πρέπει να ηρεμήσω λίγο'.
Ήθελα να δώ αυτούς που δίνουν δίκιο στους 'αντεξουσιαστές' που τα σπάνε τί θα λέγανε άν είχαν πάρει ένα ωραιότατο δανειάκι απο την τράπεζα και δυο μέρες αφού ανοίξανε το μαγαζί να βλέπανε να το σπάνε.
Γι'αυτό προχτές έγραψα στον tai άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία.
Και άν όντως όλοι θέλουμε να νοιώθουμε ασφαλείς και να μήν συμβαίνουν τέτοια, πόση απο την ελευθερία μας είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε; Θέλουμε πραγματικά να μπούνε κάμερες παντού; Θέλουμε να επιτρέπονται οι πορείες μόνο σε μία πλευρά του δρόμου/πεζοδρόμιο συνοδεία αστυνομίας και με πλήρη ενημέρωση των αρχών με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων και ευθύνη των διοργανωτών; Γιατί είμαστε και ευθυνόφοβος λαος. Στην αγγλία έτσι είναι η κατάσταση και δέν κουνιέται φύλλο. Οι ζαρτινιέρες ούτε πυροβολούνε, ούτε ανοίγουν κεφάλια. Όμως δέν γίνεται να τα έχουμε όλα.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
ναι καλα.....ο γιακουματος....
ο μπιστολερος, με τα τοκαρεφ, μεσα στην βουλη....
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Βαλτε MEGA
Γιακουμάτος:"Συμβαίνουν αυτά"
για την εκτέλεση του παιδιού!!!!!!!
Δυστυχώς όμως τον γιακουμάτο και τον κάθε γιακουμάτο(οποιουδήποτε κόμματος) εμείς τον βγάζουμε βουλευτή είτε λόγω ανύπαρκτης πολιτικής βούλησης από μέρους μάς, είτε λόγω ρουσφετιών, είτε ελλείψει σοβαρής εναλλακτικής λύσης(γιατί εδώ που τα λέμε δέν υπάρχει κάτι 'σοβαρό'). Αλλά και να έβγαινε μία νέα σοβαρή εναλλακτική λύση πόσο σίγουροι/ες είστε ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού(ή έστω ένα μεγάλο κομμάτι αυτού) θα την στήριζε; Όλοι στην ελλάδα θέλουν να είναι με τους 'νικητές των εκλογών'. Κατάλοιπο του εμφυλίου πείτε το, ευθυνοφοβία πείτε το, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
φίλε εκτός από δίπλωμα μηχανής μήπως έχεις και δίπλωμα ερπυστριοφόρου?Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ο Χιτλερ δεν την πηρε με το ζορι την εξουσια. Κρα κανανε για τον Χιτλερ στην εποχη του.
αν όχι τρέχα βγάλε ...έρχονται δύσκολες εποχές μπορεί να σου χρειαστεί .....να είσαι χρήσιμος στους συναγωνιστές σου...
Ο Λιακό αρχηγός πληρώματος και εσύ στα πηδάλια....
ΑΑΑ..και στην επόμενη επέτειο του Πολυτεχνειου μην ξεχάσεις να αφήσεις ενα στεφάνι στο.......
...
...
...ΤΑΝΚ
...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Μίλα καλύτερα μεγάλε γιατί δε σε ξέρω και από χτες και ούτε σε έβρισα. [/B][/QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από roin1des
Όσο γιά τό όνομα Λαμπράκης ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ......ΑΣΧΕΤΕ......
ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ............ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ...!!!!
...
ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ...........
![]()
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ........
Πού όπως είπες δέ σέ ξέρω.......ΑΛΛΑ.......
ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.......ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΌ ΛΑΜΠΡΑΚΗ........καί τόν άκατονόμαστο δικτάτορα πού βύθισε
τή χώρα στό σκοτάδι γιά 7 χρόνια.....!!!
Τό ΑΣΧΕΤΕ..........είναι πολύ έλαφρύς χαρακτηρισμός καί άσέβεια μεγάλη στή
μνήμη τού γιατρού.....!!!!
Όσο γιά τό............ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ............άν νομίζεις ότι σέ άγγίζει δέ φταίω έγώ.....!!!!
υγ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.........κάποιοι τό έζησαν τό 67 LIVE.......!!!!
![]()
1. Κατ' αρχήν πέθανε ένας άνθρωπος. Η επανάληψη 16χρονο έχει να κάνει μόνο με την δημιουργία εντυπώσεων.
2. Επίσης πέθανε ένας επαναστάτης των ΒΠ. Φραγκάτος, χλιδάτος και κόντρα στην μαμα και τον μπαμπα (επιτρέψτε μου τα σπέκουλα μιας και το ξέρω απ' έξω το παραμύθι. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, και από τέτοιους μπόλικοι) Ωραία η φωτό μπροστά στο Starbuks με μπλουζίτσα god shave the queen......
3. Στην αυστρία ψήφησαν τα 16χρονά. Αν σας λέει τίποτα αυτό. (για το πόσο μικρός είσαι πια στα 16)
4. Για άλλη μια φορά το κακό κράτος και το τέρας του φασισμού. Η Χριστιανία να σας ξαναθυμίσω ότι πέθανε. Και πέθανε άσχημα. Κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει, μιας και εκει δεν υπήρξε ποτέ κακό κράτος και φασίστες μπάτσοι.
5. ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν είναι η επίκληση του κάθε Παπαδόπουλου. Οσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους είναι δείγμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 100-200-5000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΡΑ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΧΕ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ "ΕΠΙΤΕΘΕΙ" ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΩΝ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
6. Το σενάριο έκατσε στου Ψυρρή, οδεύει προς ολοκλήρωση πίσω από το δημαρχείο και ο επόμενος στόχος είναι η πλατεία Εξαρχείων. Και αν δεν το βλέπετε, σορρυ αλλά έχετε χάσει τον μπούσουλα. Πλήρη απαξίωση των αξιών, αγορά από μεγαλομαλάκες(call me Λαλιώ...) και μετατροπή σε χώρους "διασκέδασης" Εχει πολλά loft χαμηλά στην Σοφοκλέους, και έχει πολλές νεοκλασικκές στα Εξάρχεια.
7. Συγνώμη αν θα προσβάλω μερκούς των οποίων την γνώμη σέβομαι, αλλά παραληλισμοί με Λαμπράκη και λοιπούς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αγωνιστές ειναι τουλάχιστον ατυχείς.
PS Εχετε ποτέ συγκρίνει τα ξένα Indymedia με το ελληνικό σε επίπεδο αντκειμενικότητας?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Μα καλά που κρυβόσασταν πουλάκια μου τόσο καιρό.......
Ε ρε κάτι ΝΟΥΜΕΡΑ .............
ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Για ενα ερπιστριοφορο που πηρα να δοκιμασω στον στρατο, εφαγα 20 μερες φυλακη, και στερηση επαγγελματικων διπλωματων απ τον στρατο.
Τα οδηγαω και χωρις διπλωμα ομως σε ωρα αναγκης.![]()
![]()
![]()
.....Lipamai pou enas neos an8ropos exase tin zoi tou....Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
1. Κατ' αρχήν πέθανε ένας άνθρωπος. Η επανάληψη 16χρονο έχει να κάνει μόνο με την δημιουργία εντυπώσεων.
2. Επίσης πέθανε ένας επαναστάτης των ΒΠ. Φραγκάτος, χλιδάτος και κόντρα στην μαμα και τον μπαμπα (επιτρέψτε μου τα σπέκουλα μιας και το ξέρω απ' έξω το παραμύθι. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, και από τέτοιους μπόλικοι) Ωραία η φωτό μπροστά στο Starbuks με μπλουζίτσα god shave the queen......
3. Στην αυστρία ψήφησαν τα 16χρονά. Αν σας λέει τίποτα αυτό. (για το πόσο μικρός είσαι πια στα 16)
4. Για άλλη μια φορά το κακό κράτος και το τέρας του φασισμού. Η Χριστιανία να σας ξαναθυμίσω ότι πέθανε. Και πέθανε άσχημα. Κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει, μιας και εκει δεν υπήρξε ποτέ κακό κράτος και φασίστες μπάτσοι.
5. ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν είναι η επίκληση του κάθε Παπαδόπουλου. Οσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους είναι δείγμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 100-200-5000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΡΑ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΧΕ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ "ΕΠΙΤΕΘΕΙ" ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΩΝ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
6. Το σενάριο έκατσε στου Ψυρρή, οδεύει προς ολοκλήρωση πίσω από το δημαρχείο και ο επόμενος στόχος είναι η πλατεία Εξαρχείων. Και αν δεν το βλέπετε, σορρυ αλλά έχετε χάσει τον μπούσουλα. Πλήρη απαξίωση των αξιών, αγορά από μεγαλομαλάκες(call me Λαλιώ...) και μετατροπή σε χώρους "διασκέδασης" Εχει πολλά loft χαμηλά στην Σοφοκλέους, και έχει πολλές νεοκλασικκές στα Εξάρχεια.
7. Συγνώμη αν θα προσβάλω μερκούς των οποίων την γνώμη σέβομαι, αλλά παραληλισμοί με Λαμπράκη και λοιπούς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αγωνιστές ειναι τουλάχιστον ατυχείς.
PS Εχετε ποτέ συγκρίνει τα ξένα Indymedia με το ελληνικό σε επίπεδο αντκειμενικότητας?
Lipamai giati simera oli mera ta kanalia edo stin Tsexia parousiazoun to gegonos kai milane gia tis megales katastrofes se A8ina kai 8essaloniki...
Lipamai pou ginontai auta akomi stin Ellada tou 2008....
Lipamai pou eno pistevo oti oti gnorizoun ta atoma pou dimiourgoun autes tis katastaseis...oi "Gnostoi" autoi "Agnostoi" xanaktipisan gia mia akomi fora...
Ti douleia eixe to nearo auto paidi apo tin kali oikogenia sto kento tis polis stin kadria tis exegersis ?
Kapioi apo edo mesa grafoun leptomereies sxetika me to gegonos ( san na itan parontes )...Ti douleia eixan/exoun ekei ?
Giati poloi apo emas...Den pigame pote "na polemisoume" kai na "ta spasoume" se kapia exegersi / fasaria ?
Οπως τα λες αδερφε.Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Πρίν απο καμια ώρα με πήρε τηλέφωνο φίλος που έφτιαξε μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης(ζαχαροπλαστείο/αρτοποιείο/καφέ). Επειδή το μαγαζί έγινε προχθές και δέν έχει προλάβει να το ασφαλίσει χθές και σήμερα μου είπε πως έχασε 10 χρόνια απο τη ζωή του απο το άγχος. Φοβότανε μήν του το σπάσουν γιατί τα σπάγανε όλα. Τυχερός που δέν του το σπάσανε. Ο συγκεκριμένος πολλές φορές μου έχει πεί πόσο ενάντια είναι στην κατάχρηση της εξουσίας αλλά σήμερα ήταν εξοργισμένος. Πάνω στα νεύρα του είπε πολλά αλλά μου είπε 'μήτσο συγγνώμη που μιλάω έτσι αλλά κατάλαβε με ότι είμαι ράκος και πρέπει να ηρεμήσω λίγο'.
Ήθελα να δώ αυτούς που δίνουν δίκιο στους 'αντεξουσιαστές' που τα σπάνε τί θα λέγανε άν είχαν πάρει ένα ωραιότατο δανειάκι απο την τράπεζα και δυο μέρες αφού ανοίξανε το μαγαζί να βλέπανε να το σπάνε.
Γι'αυτό προχτές έγραψα στον tai άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία.
Και άν όντως όλοι θέλουμε να νοιώθουμε ασφαλείς και να μήν συμβαίνουν τέτοια, πόση απο την ελευθερία μας είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε; Θέλουμε πραγματικά να μπούνε κάμερες παντού; Θέλουμε να επιτρέπονται οι πορείες μόνο σε μία πλευρά του δρόμου/πεζοδρόμιο συνοδεία αστυνομίας και με πλήρη ενημέρωση των αρχών με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων και ευθύνη των διοργανωτών; Γιατί είμαστε και ευθυνόφοβος λαος. Στην αγγλία έτσι είναι η κατάσταση και δέν κουνιέται φύλλο. Οι ζαρτινιέρες ούτε πυροβολούνε, ούτε ανοίγουν κεφάλια. Όμως δέν γίνεται να τα έχουμε όλα.
Αλλο το ποσο μλκ ειναι οι μπατσοι, ποσο στατοσυστημα ειναι αυτο στο οποιο ζουμε, ΚΑΙ ΑΛΛΟ το δικαιωμα (![]()
) του να τα σπανε ολα καποια μλκ παιδακια χωρις μυαλο κ αρχες.
Πραγματικα αν ηταν ενα απο τα μαγαζια δικο μου θα ειχα παρει καμια 20αρια "φιλαρακια" κ θα ειχα καθαρισει μονος μου. Αλλα το ολο θεμα ειναι οτι το κρατος δεν θελει να καθαρισει. Εδω ολοι ξερουμε το ποιοι ειναι, το που μαζευοντε, κ στο κατω κατω καποτε ημασταν κ εμεις ισως σε τετοιες παρεες. Δεν ξερει , κ καλα, το κρατος ποιοι ειναι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλα εδω γινεται ενα σκατοπαρτυ στα πανεπιστημια κ καινε αμαξια χωρις λογο, τωρα θα κολλησουν? Θυμαμαι περσι γυρνωντας απο βολτα ποτο απο το κεντρο της Σαλονικας, στο υψος των πανεπιστημιων την επεσαν τα μλκ σε αμαξια μπροστα μου, σε αμαξια που ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ανθρωποι.![]()
Ο παλιος ειναι αλλιως....
Diladi i simerini neolaia antidraei me auton ton tropo gia tin asximi katastasi pou iparxei stin Ellada ( blepe oikonomika provlimata,anergia, ekklisia, kakoi politikoi kai alla polla)....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Σιγουρα ο συγκεκριμενος μπατσος ειναι κατακριτεος, αλλα επιμενω τι δουλεια εχει ενας 16χρονος απ την Εκαλη στην περιοχη χυτρα των εξαρχειων.
Διαβασα οτι η μανα του ειχε χρυσοχοειο στην Βουκουρεστιου, αλλα τις Κυριακες ειναι κλειστα.
Ηταν λεει στο Χαλανδρι, σε αγωνα. Τα εξαρχεια τι δουλεια ειχαν;
Απ την αλλη το χειροτερο μ@υνοπανο αν δεν προκληθει, δεν βγαζει οπλο για πλακα, ποσο μαλλον να πυροβολησει.
Κ εμεις ημασταν παιδια, και ζωηρα μαλιστα, αλλα στα εξαρχεια πηγεναμε να φαμε κανενα σουβλακι και να ακουσουμε καμια ροκια σε κανενα κλαμπ.
Σφαιρες απο αστυνομικους γιατι δεν φαγαμε; Φαινομασταν απο μικροι, οτι θα γινουμε φασιστες και μας αφησανε για να κανουμε διαμαχες και αντιπαραθεσεις στο μοτο.gr;
To paidi tis euporis oikogenias ti douleia exei se autes tis sigentroseis...gia simparastasi sta problimata ton ftoxoteron laikon stromaton....
Giati den pigan me tous filous tou na spasoun to magazi tis mamas....
H epitrepetai mono i katastrofi Xenis periousias...
Den exo tipota me ton nekro nearo... den ton gnorizo....gia mena einai La8os pou bre8ike ekei kai den blepo kai gia poion logo....
Den simeteixa se tetoiou eidous poreies/exergeseis ktl...
Den piga pote girevontas, kai den katalavaino ena pragma....
Oloi blepoume stin tileorasi edo kai Para polla xronia autou tou eidous ta gegonota....
Giati den pigame oloi mas ekei na dosoume to paron...?
Mipos giati gnorizoume pia mporei na einai i exeliksi kai ti mporei na perimenoume apo tin simetoxi mas se autes tis poreies/exegerseis ktl ???
Πάντως για τον αντίποδα και μόνο να ξέρετε οτι απ' όσο βλέπω στις ειδήσεις τώρα στην Πάτρα οι αντιεξουσιαστές πλέον εκτός από πέτρες και λοστάρια στον απαραίτητο εξοπλισμό έχουν και κράνη!!!!!!!
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
και τα παιδιά που μπήκανε κ κλειδώθηκαν στο πολυτεχνείο και κάνανε επανάσταση κάποιού , δλδ πολοι λεγανε οτι ειναι αλήτες ,μοδα κτλ
μην ξαφνιαστείτε σε 10 χρόνια οταν δειτε τωρα αυτα τα παιδάκια να τα δεχτούν σαν επαναστάτες κ ηρωες..
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com