Έχω καλό δάσκαλοΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Η εμπειρια μιλησε βοηθε...
...αλλα μαθαινεις, εισαι σε καλο δρομο.![]()
![]()
Λοιπόν μίλησα με τον Πέτρο (boldor) και μου είπε ότι πήγαν όλα καλά με το μάτι του!
Περαστικά και από εδώ Πέτρο
![]()
![]()
![]()
Έχω καλό δάσκαλοΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
![]()
Λοιπόν μίλησα με τον Πέτρο (boldor) και μου είπε ότι πήγαν όλα καλά με το μάτι του!
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Ποια εμπειρία βρε ζουρλομανδυακέ?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
![]()
Με ξέρεις να χαλάω για βόλτα?
Άντε γιατί θα κάνω καμιά απεργία στο κλαμπ...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Γοβα στιλετο θα φορεσεις ετσι οπως πας εσυ αλλα τελος παντων, θα το καταπιουμε και αυτο..Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Δεν θα φορέσω το Dunlop το τακουνάτο?![]()
(Μικρε την επομενη φορα που δεν θα σε αφηνει βρες αλλη δικαιολογια, αυτη δεν ηταν πολυ πειστικη):rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καλά νέα ρε Τζιμ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Έχω καλό δάσκαλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέτρο περαστικά, καλή ανάρρωση φίλε !!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Θα την βγαλουμε παρανομη και καταχρηστικη και ξερεις μετα εε???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Άντε γιατί θα κάνω καμιά απεργία στο κλαμπ...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Μααα... με αφήνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γοβα στιλετο θα φορεσεις ετσι οπως πας εσυ αλλα τελος παντων, θα το καταπιουμε και αυτο..
(Μικρε την επομενη φορα που δεν θα σε αφηνει βρες αλλη δικαιολογια, αυτη δεν ηταν πολυ πειστικη):rotflmao:
Εγώ δεν την αφήνω...![]()
Μπορεί να σκάσω απρόσκλητος πολύ πρωί...
Θα ενημερώσω πουρνό-πουρνό πριν φύγετε !!![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Εεεεεε... χμμμμμ......Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Θα την βγαλουμε παρανομη και καταχρηστικη και ξερεις μετα εε???![]()
![]()
Γράψε λάθος !!![]()
![]()
Για πε...
Η γόβα στιλλέτο έχει αυτοκαθαριζόμενο πέλμα?![]()
![]()
![]()
ΜΛΚ τι μου γράφεις !!!!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Δεν εχω βαλει μεχρι τωρα (σε λασπες) οταν τις δοκιμασεις εσυ να μας πεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εεεεεε... χμμμμμ......![]()
Γράψε λάθος !!![]()
![]()
Για πε...
Η γόβα στιλλέτο έχει αυτοκαθαριζόμενο πέλμα?![]()
![]()
![]()
ΜΛΚ τι μου γράφεις !!!!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Άντε τράβα και βάλε τα γιατί μας έχει φάει την ψυχή!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Κάπως έτσι δεν είναι?![]()
![]()
Και έχω να σας πω ένα πράγμα:
Μαρακι![]()
Ωχ ωχ, κρυβε λογια βοηθε, θα εχεις αυξηση>>>Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Άντε τράβα και βάλε τα γιατί μας έχει φάει την ψυχή!!!!!
Και έχω να σας πω ένα πράγμα:
Μαρακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίζει και στο Άργος το Μαράκι?![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Μα δεν το είπα για σένα...για τον ΑΛΛΟΝ το είπαΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ωχ ωχ, κρυβε λογια βοηθε, θα εχεις αυξηση>>>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλά λες φίλε και δεν σε παίρνειΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Παίζει και στο Άργος το Μαράκι?![]()
![]()
![]()
Εγω παω βολτα τον σκυλο, θα λειψω καμια ωριτσα...![]()
![]()
![]()
![]()