+ 3%Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Μα δεν το είπα για σένα...για τον ΑΛΛΟΝ το είπα![]()
![]()
![]()
Πολλά λες φίλε και δεν σε παίρνει![]()
![]()
+ 3%Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Μα δεν το είπα για σένα...για τον ΑΛΛΟΝ το είπα![]()
![]()
![]()
Πολλά λες φίλε και δεν σε παίρνει![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
+ 3%
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
χαιρετισμους απο τον μπαμπα μου
θα ειναι μαζι σας σε λιγες μερες
καλες βολτες![]()
![]()
gate 7
red or dead
Χαιρετισμους και σιδερενιος και απο εμας!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
καλες βολτες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Χαιρετισμους και σιδερενιος και απο εμας!:rotflmao:![]()
![]()
![]()
AΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ????????????![]()
![]()
![]()
Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου και πες του σιδερένιος και ανυπομονούμε να τον δούμε στην επόμενη βόλταΑρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
καλες βολτες![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Γειά σου μικρέ boldor...Να χαίρεσαι το μπαμπάκα σου...Σιδερένιος να είναι...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
καλες βολτες![]()
![]()
![]()
AΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ????????????![]()
![]()
![]()
Νε βρε φιλε ο υιος του ητανε ???
Να του δωσεις τα περαστικα και γρηγορη αναρωσει να εχει.![]()
:a51:
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
καλες βολτες![]()
![]()
Γεια σου boldoraki...Περαστικά στον μπαμπά σου και να του πεις πως του χρωστάω καφεδάκι στην Κάτω Αλμυρή...και να φέρει και σένα μαζί![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Boldorάκι τζούνιορ περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον μπαμπά σου![]()
Βοηθέ ρίξε 500γιούρια πρόστιμο στον προϊστάμενο σου γιατί μόλις με τηλεφώνησε και με είπε
να το αναβάλλουμε γιατί είναι συναχωμένος.... μπλα μπλα μπλα... ο παλιόγερος...
Καλημέρα σ'όλους
![]()
Βοηθε θυμισε μου σε παρακαλω, γιατι ειμαι και καποιας ηλικιας, ποσο ειναι το προστιμο για συκοφαντικη δυσφημιση?????Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Boldorάκι τζούνιορ περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον μπαμπά σου![]()
Βοηθέ ρίξε 500γιούρια πρόστιμο στον προϊστάμενο σου γιατί μόλις με τηλεφώνησε και με είπε
Καλημέρα σ'όλους
![]()
Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης:
Ναι, δεν το αρνουμαι οτι του τηλεφωνησα εχοντας βγαλει τον σκυλο βολτα πρωι πρωι για να ειμαι ενταξει στο ραντεβου μου.
Ναι, δεν το αρνουμαι οτι ειμαι ακομα λιγο συναχωμενος, ΑΛΛΑ.....
...Ο κυριος επιτιμος προεδρος (σαν τον Μητσοτακη ενα πραγμα) μου ειπε:
Αστο καλυτερα μωρε ειμαι και λιγο κουρασμενος που καθαριζα πατατες ολο το βραδυ και εγω στην θεση σου αμα ημουνα λιγο αρρωστος ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.
Ρε Μακουλη εγω σε πηρα τηλεφωνο για να με τσιγκλισεις λιγο για να φυγουμε...
Inpas: Χεχεχε μου θυμιζεις την γυναικα μου οταν χαζογελαει...
Αγαπητοι συναγωνιστες, λαμβανοντας υποψιν σας τον προτερο εντιμο βιο μου (και τα προστιμα που πιθανον να ακολουθησουν) μπορειτε να καταλαβετε ευκολα ποιος λεει την αληθεια εδω μεσα....
Βοηθε ασε μην ψαχνεις για το προστιμο, οσο και να ηταν κανω αναπροσαρμογη και η λυπητερη ΜΑΚΗ μου ειναι φιλικα για εσενα 2.000,00 ευρωπαϊκα...![]()
:a29:
![]()
![]()
![]()
:a029:
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
![]()
![]()
ΑΝΠΙΣΤΕΦΤΑΜΠΛ !!!!!
ΦΑΚΙΝ ΑΝΠΙΣΤΕΦΤΑΜΠΛ !!!!!
Και χτες το βράδυ με έλεγε κότα !!!
Εμένα που ήρθα Ναύπλιάδα με κάργα ίωση...
Μου'ριξε και 500άρα πρόστιμο...![]()
Και με έκανε να αισθανθώ και τύψεις ο Ευρω-λεπτο-φονιάς...:a66:
Κύριοι, ως παλαιό μέλος καλώ έκτακτο ΔΣ που θα λάβει χώρα στην επόμενη Πανελλήνια, προς Λειβαδιά μεριά...![]()
![]()
Εκεί, τρώγοντας σουβλάκια θα συζητηθεί εκτενέστατα η τρομοκρατία των ταμιών, όπως και άλλα θέματα, όπως πχ η τρομοκρατία των ταμιών, και η τρομοκρατία των ταμιών.
Παρακαλούνται τα αγαπητά μέλη να φέρουν τις αποδείξεις των προστίμων ως αποδεικτικά στοιχεία. Επίσης παρακαλούνται οι έχοντες βαλιτσάκι ή πλαινά σαμάρια να βοηθήσουν στη μεταφορά τους γιατί οι δικές μου τουλάχιστον, δεν χωράνε στο bagster ούτε στο σακκίδιο πλάτης που κατέχω...![]()
![]()
2000 ευρώ...![]()
Αγρίεψαν τα πράγματα... δεν έχει ξαναπέσει τέτοιο πρόστιμο...
Μαζεύει λεφτά ο παλιο-τενεράκιας για τη 1200...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Nα συνεχισω αυτα που εγραφα πιο πανω η μηπως να ξανασκεφτεις αυτα που εγραψες???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
![]()
ΑΝΠΙΣΤΕΦΤΑΜΠΛ !!!!!
ΦΑΚΙΝ ΑΝΠΙΣΤΕΦΤΑΜΠΛ !!!!!
Και χτες το βράδυ με έλεγε κότα !!!
Εμένα που ήρθα Ναύπλιάδα με κάργα ίωση...
Μου'ριξε και 500άρα πρόστιμο...![]()
Και με έκανε να αισθανθώ και τύψεις ο Ευρω-λεπτο-φονιάς...:a66:
Κύριοι, ως παλαιό μέλος καλώ έκτακτο ΔΣ που θα λάβει χώρα στην επόμενη Πανελλήνια, προς Λειβαδιά μεριά...![]()
![]()
Εκεί, τρώγοντας σουβλάκια θα συζητηθεί εκτενέστατα η τρομοκρατία των ταμιών, όπως και άλλα θέματα, όπως πχ η τρομοκρατία των ταμιών, και η τρομοκρατία των ταμιών.
Παρακαλούνται τα αγαπητά μέλη να φέρουν τις αποδείξεις των προστίμων ως αποδεικτικά στοιχεία. Επίσης παρακαλούνται οι έχοντες βαλιτσάκι ή πλαινά σαμάρια να βοηθήσουν στη μεταφορά τους γιατί οι δικές μου τουλάχιστον, δεν χωράνε στο bagster ούτε στο σακκίδιο πλάτης που κατέχω...![]()
![]()
2000 ευρώ...![]()
Αγρίεψαν τα πράγματα... δεν έχει ξαναπέσει τέτοιο πρόστιμο...
Μαζεύει λεφτά ο παλιο-τενεράκιας για τη 1200...![]()
![]()
:a47:
Αφού το'κοψες το τσιγάρο, δεν με τρομάζεις..:oΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Nα συνεχισω αυτα που εγραφα πιο πανω η μηπως να ξανασκεφτεις αυτα που εγραψες???:a47:
![]()
Έλα, πες, αλήθεια τώρα....![]()
Μήπως με το πρωινό τόστ ψήθηκε και καμιά παντόφλα μαζί?![]()
:rotflmao:
XR
XTR
XJR