Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Πανελληνια Συγκεντρωση και Οικονομικη Κριση

Στην τελευταια πορεια ηταν μολις 400 μοτο στο πεδιο του αρεως(καμια 40αρια απο λεσχες της ΜΟΤΟΕ απο επαρχια ............(οι μισοι δεν ανηκαν στη ΜΟΤΟΕ αλλα ηταν εκει εσυ εισουν? (Τι κανεις εσυ για τα δικαιωματα σου? εχεις οργανωθει?)
    Γιατι απο λογια ολοι μεσα.......οταν ερθει η ωρα ομως το 90% εξαφανιζεται......
    Στην τελευται πανελληνια στα καμενα βουρλα πριν 3 χρονια σε 3000 μοτο μολις 170 ηταν απο Αθηνα και πελλοπονησο!!!!!............
    στη Βορ.ελλαδα τα πραγματα ειναι διαφορετικα και ερχονται..στηνΑθηνα απο λογια αλλο τιποτα......

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Στην τελευταια πορεια ηταν μολις 400 μοτο στο πεδιο του αρεως(καμια 40αρια απο λεσχες της ΜΟΤΟΕ απο επαρχια ............(οι μισοι δεν ανηκαν στη ΜΟΤΟΕ αλλα ηταν εκει εσυ εισουν? (Τι κανεις εσυ για τα δικαιωματα σου? εχεις οργανωθει?)
    Γιατι απο λογια ολοι μεσα.......οταν ερθει η ωρα ομως το 90% εξαφανιζεται.....
    Εαν ειναι η πορεία να κάνει burnout εξω απο τη ΓΑΔΑ, να επιδίδει ψήφισμα στον κλητήρα του ΥΜΕ (νυν υποδομών) μια και ήταν Σαββατο και, τέλος, να καταλήγει να διαμαρτύρεται στους παρκαδάρους του Mall, να λες παλι καλά που ήταν τόσοι...

(ήμουν σε αυτή)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    http://www.youtube.com/watch?v=4A_1A...eature=related

βρε τον μαξ...που μου θέτε και μοτοσακά.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ΟΛΑ τα έσοδα του κρατους στον προϋπολογισμο του πάνε και κατανέμονται αναλόγως... Τι σου κάνει εντύπωση;

τεσπα...

(η επικινδυνότητα των δρόμων εχει να κανει εν πολλοις και με τους οδηγους τους... )
    XAXA
    AX
    XA
    XA
    AXXA
    XAXA

RE KAPTEN..TH PALEYEIS?????
    oi dromoi einai mia xara k kala kanoyme k toys plironoyme 4 fores ti timi poy kostizoyne exo...oxi oi idioi dromoi fysika..giati edo pernoyne ti miza k prospathoyne meta me oti menei na ftiaxoyne dromo..

alla o ellinas k i nootropia toy fteei...
    !!!

oxi oi dromoi..oyte to kratos..

:rotflmao:

Εαν ειναι η πορεία να κάνει burnout εξω απο τη ΓΑΔΑ, να επιδίδει ψήφισμα στον κλητήρα του ΥΜΕ (νυν υποδομών) μια και ήταν Σαββατο και, τέλος, να καταλήγει να διαμαρτύρεται στους παρκαδάρους του Mall, να λες παλι καλά που ήταν τόσοι...

(ήμουν σε αυτή)
    Με πορειες που εγιναν μπαινεις στους λεωφορειοδρομους και πολλα αλλα.......ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του λες και εχουμε στον καθενα που εχει απαιτησεις καμια υποχρεωση.......
    Κανεις τη συγκεντρωση νοτια ελλαδα 2500 μοτο.300 απο νοτια ελλαδα.........την κανεις βορεια 3500 μοτο 250 απο νοτια ελλαδα.......ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ σαν τους γερους του μαπετ show κανετε!!!!!!!!!!!!

Εγω απο Πειραιά ξεκινω και καλυτερα που εγινε αρδα.......θα παρω πρασινη καρτα.....θα παω αδριανουπολη θα κανω χαμαμ (μονο οι ανδρες κανουν στις μουσουλμανικες χωρες και στη ανδριανουπολη....)θα δω τις συναυλιες και θα παω για φαι και καφε Βουλγαρια.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

[...]ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ [...]
    δυσκολευόμαστε τελευταία...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δηλαδή επειδή έχω μείνει λίγο πίσω....(η ηλικία βλέπετε δεν βοηθάει.....) πιά είναι τα σημερινά αιτήματα των μοτοσυκλετιστών???

Να μην πληρώνουν διόδια??
    Να μην σηκώνουν τις μηχανές από τα πεζοδρόμια??
    Να μην κυκλοφορούν αυτοκίνητα στους δρόμους γιατί εμποδίζουν τις μηχανές???
    Να αυξηθεί το όριο ταχύτητας στα 300 για μας?
    Να απαγορευτεί να δίνουν κλήσεις οι αστυνομικοί σε μηχανόβιους??

Ειλικρινά εκτός από το να καταργηθεί ο ΦΠΑ από τα κράνη και τον προστατευτικό εξοπλισμό του αναβάτη προσωπικά δεν μπορώ να βρώ άλλο δίκαιο αίτημα....

Ειμαστε το πιό χαλαρό κράτος στην τήρηση της νομοθεσίας όσο αφορά τις μηχανές....Μονο όταν πάμε Ευρώπη σκοτωνόμαστε να βάλουμε πινακίδες,να βάλουμε νόμιμες εξατμίσεις η σιγαστήρες και τηρούμε τα όρια...ειδικά δε Ευρώπη σε πεζοδρόμιο δεν έχω ακούσει Ελληνα να παρκάρει....Ισα ισα από ότι διαβάζω στα ταξιδιωτικά πληρώνουμε μια περιουσία στα πάρκινκ του εξωτερικού......Ασε που όλοι οι τσαμπουκάδες του κώλου που δεν σταματούν πουθενά σε σήμα αστυνομικού εδώ ,πέφτουν στα φρένα σαν τρελλοί στην Ευρώπη...Και μην μου πεί κανείς ότι δεν είναι έτσι.....Δουλεύω εξωτερικό και λείπω 15 μέρες τον μήνα....Και πολύ ευνοικά τα περιγράφω...
    Εκεί για τον Ελληναρά ο μπάτσος είναι αστυνομικός,τα διόδια καλώς τα πληρώνουμε,τα όρια καλώς τα τηρούμε.....Πρέπει να δείξουμε με το κόμπλεξ μας ότι έιμαστε και εμείς ευρωπαίοι.....

Ποιός Ελληναράς τολμάει να μην πληρώσει διόδια στην Γερμανία???Εμείς τους την φτιάξαμε την αουτομπααν με τα λεφτά του πολέμου και με τον ιδρώτα τον Ελλήνων μεταναστών.....ΧΑΧΑ πλάκα κάνω μην το πιστέψετε και βρεθείτε σε καμμιά φυλακή...

Παιδιά....είμαστε όλοι μεγάλοι υποκριτές....
    Οσο για τις συγκεντρώσεις.....πότε η διοργάνωση απέτρεψε τις επικίνδυνες καγκουριές στον δρόμο και στον χώρο της εκδήλωσης..
    Πότε κυνηγήθηκε η κάθε αλητεία που γίνεται εκεί??

.Ωραίος ο χαβαλές ,ωραία η διαδρομή,ωραία η παρέα αλλά πάνω από 10 καταντάει ανυπόφορη....

Μια φορά δε πήγα σε συγκέντρωση και μου κλέψαν και το κράνος.......
    Για τέτοια αλληλεγγύη μιλάμε

Προτιμώ να πάρω το τιγράκι και την παρέα... και να την κάνω από πελλοπόνησο μεριά....

Το οτι τα διόδια ειναι ΚΑΙ για τη συντήρηση ειναι μια μικρή λεπτομέρεια που μας διαφεύγει...
    Το οτι η συντηρηση που γινεται δεν αντικατοπτριζει βεβαια τα εσοδα απο τα διοδια, μας διαφευγει επισης...

Βεβαια εμεις σαν οριτζιναλ ραγιαδες θα πρεπει να συνεχισουμε να πληρωνουμε χαρατσια γιατι ολοι αυτοι που αντι να φτιαξουν/συντηρησουν τους δρομους, εκεινοι "εχτισαν βιλες" και τωρα πρεπει να τις συντηρουν κιολας
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Δηλαδή επειδή έχω μείνει λίγο πίσω....(η ηλικία βλέπετε δεν βοηθάει.....) πιά είναι τα σημερινά αιτήματα των μοτοσυκλετιστών???

Ειλικρινά εκτός από το να καταργηθεί ο ΦΠΑ από τα κράνη και τον προστατευτικό εξοπλισμό του αναβάτη προσωπικά δεν μπορώ να βρώ άλλο δίκαιο αίτημα....

Ειμαστε το πιό χαλαρό κράτος στην τήρηση της νομοθεσίας όσο αφορά τις μηχανές....Μονο όταν πάμε Ευρώπη σκοτωνόμαστε να βάλουμε πινακίδες,να βάλουμε νόμιμες εξατμίσεις η σιγαστήρες και τηρούμε τα όρια...ειδικά δε Ευρώπη σε πεζοδρόμιο δεν έχω ακούσει Ελληνα να παρκάρει....Ισα ισα από ότι διαβάζω στα ταξιδιωτικά πληρώνουμε μια περιουσία στα πάρκινκ του εξωτερικού......Ασε που όλοι οι τσαμπουκάδες του κώλου που δεν σταματούν πουθενά σε σήμα αστυνομικού εδώ ,πέφτουν στα φρένα σαν τρελλοί στην Ευρώπη...Και μην μου πεί κανείς ότι δεν είναι έτσι.....Δουλεύω εξωτερικό και λείπω 15 μέρες τον μήνα....Και πολύ ευνοικά τα περιγράφω...
    Εκεί για τον Ελληναρά ο μπάτσος είναι αστυνομικός,τα διόδια καλώς τα πληρώνουμε,τα όρια καλώς τα τηρούμε.....Πρέπει να δείξουμε με το κόμπλεξ μας ότι έιμαστε και εμείς ευρωπαίοι.....

Ποιός Ελληναράς τολμάει να μην πληρώσει διόδια στην Γερμανία???Εμείς τους την φτιάξαμε την αουτομπααν με τα λεφτά του πολέμου και με τον ιδρώτα τον Ελλήνων μεταναστών.....ΧΑΧΑ πλάκα κάνω μην το πιστέψετε και βρεθείτε σε καμμιά φυλακή...

Παιδιά....είμαστε όλοι μεγάλοι υποκριτές....
    Οσο για τις συγκεντρώσεις.....πότε η διοργάνωση απέτρεψε τις επικίνδυνες καγκουριές στον δρόμο και στον χώρο της εκδήλωσης..
    Πότε κυνηγήθηκε η κάθε αλητεία που γίνεται εκεί??

.Ωραίος ο χαβαλές ,ωραία η διαδρομή,ωραία η παρέα αλλά πάνω από 10 καταντάει ανυπόφορη....

Μια φορά δε πήγα σε συγκέντρωση και μου κλέψαν και το κράνος.......
    Για τέτοια αλληλεγγύη μιλάμε

Προτιμώ να πάρω το τιγράκι και την παρέα... και να την κάνω από πελλοπόνησο μεριά....

Διοδια πληρωνεις σε Ιταλια γαλλια ελλαδα.....ουτε σκανδιναβια ουτε στις περισσοτερες χωρες της ευρωπης που εχεις εναλλακτικη επιλογη να μην πληρωσεις και να πας σε δρομο επαρχιακο...αλλα χωρις παγιδες........Στο παρισι φιλε παρκαρεις ελευθερα στα πεζοδρομια.....εκτος αν ειναι πολυ στενα!!!!
    Και στο πυργο του αιφελ που πηγα εκει το αφησα να μην το κλεψουν........(κατω απο το πυργο να το βλεπω απο πανω...) και παρκαραν αλλα 10 μοτο σε μιση ωρα.......
    Βεβαια στην Γαλλια αν εχεις κανα ερειπιο σου βαζουν 1 κοματι χαρτι απο κατω και αν σε 1 ωρα πεσει 1 σταγονα λαδι στην ασφαλτο την γα....ς ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    ...Ποιός Ελληναράς τολμάει να μην πληρώσει διόδια στην Γερμανία???
    Εκανα γυρω στα 800 χλμ απο Μοναχο,Βαυαρικες Αλπεις,μπηκα Αυστρια,Ζαλτσμπουργκ και πισω ΧΩΡΙΣ να πληρωσω διοδια ΠΟΥΘΕΝΑ...γιατι πολυ απλα ΔΕΝ υπηρχαν!!!!
    ...cause the place seems still alive...

Γιατι απο λογια ολοι μεσα.......οταν ερθει η ωρα ομως το 90% εξαφανιζεται......
    Στην τελευται πανελληνια στα καμενα βουρλα πριν 3 χρονια σε 3000 μοτο μολις 170 ηταν απο Αθηνα και πελλοπονησο!!!!!............
    στη Βορ.ελλαδα τα πραγματα ειναι διαφορετικα και ερχονται..στηνΑθηνα απο λογια αλλο τιποτα......

Οταν μαθαινω που ειναι φιλε μου παω. Αλλα η τελευταια που ακουσα ηταν απο ντελιβεραδες και αυτη πριν κανα δυο χρονια πριν.
    Γιατι αραγε οι ''νοτιοι'' δεν πανε πανελληνια? Αφου η μοτοε εχει και απο δω μερια λεσχες.
    Στα καμενα βουρλα κατι δεν μετρηθηκε καλα. 20 ατομα ηταν μονο η δικια μου παρεα.
    Απ'την αλλη αν δεν πηγαινεις καπου συχνα δεν προκειται να σε μαθουν ποτε. Στο σαλαντι ειχε περισοτερους νοτιους και οι καλοι πελατες οι βορειοι προτιμησαν το πορτο χελι. Επισης πολλοι ειχαν ερθει με τα μηχανακια φορτωμενα σε τρειλερ αφου εκαναν μονο για burn-out.
    Και παλι σου λεω οτι αν θελεις να λεγεται πανελληνια πας παντου. Αλλιως πας εκει που εχεις πολλους πελατες και τη λες βορεια.
    Εγω ξεκινησα να πηγαινω απο ηγουμενιτσα. Πηγα και ασπροβαλτα που ειναι βορεια. Οταν ομως αρχισαν να πηγαινουν μονο βορεια το εκοψα. Αν αποφασισουν να αλλαξουν συστημα θα με ξαναδουν.

γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
    Οταν μαθαινω που ειναι φιλε μου παω. Αλλα η τελευταια που ακουσα ηταν απο ντελιβεραδες και αυτη πριν κανα δυο χρονια πριν.
    Γιατι αραγε οι ''νοτιοι'' δεν πανε πανελληνια? Αφου η μοτοε εχει και απο δω μερια λεσχες.
    Στα καμενα βουρλα κατι δεν μετρηθηκε καλα. 20 ατομα ηταν μονο η δικια μου παρεα.
    Απ'την αλλη αν δεν πηγαινεις καπου συχνα δεν προκειται να σε μαθουν ποτε. Στο σαλαντι ειχε περισοτερους νοτιους και οι καλοι πελατες οι βορειοι προτιμησαν το πορτο χελι. Επισης πολλοι ειχαν ερθει με τα μηχανακια φορτωμενα σε τρειλερ αφου εκαναν μονο για burn-out.
    Και παλι σου λεω οτι αν θελεις να λεγεται πανελληνια πας παντου. Αλλιως πας εκει που εχεις πολλους πελατες και τη λες βορεια.
    Εγω ξεκινησα να πηγαινω απο ηγουμενιτσα. Πηγα και ασπροβαλτα που ειναι βορεια. Οταν ομως αρχισαν να πηγαινουν μονο βορεια το εκοψα. Αν αποφασισουν να αλλαξουν συστημα θα με ξαναδουν.

Η πανελληνια παει μονο εκει που την βοηθανε.(δημοι-χωροι για καμπιγκ-νομαρχια) ενω στην Αθηνα το 95% των μοτο εχει παει μεχρι επιδαυρο και χαλκιδα..........και αυτο Κυριακη για 1 καφε.....

Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι δεν μπαινουν στο κοπο καν να ψαξουν και εχουν βολευτει με τους ηδη υπαρχοντες προορισμους. Πραγματικα ελπιζω να κανω λαθος. Και πραγματικα αν αλλαξουν σκεπτικο θα αρχισω παλι να ακολουθω τη πανελληνια ειτε νοτια ειτε βορεια.

γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
    Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι δεν μπαινουν στο κοπο καν να ψαξουν και εχουν βολευτει με τους ηδη υπαρχοντες προορισμους. Πραγματικα ελπιζω να κανω λαθος. Και πραγματικα αν αλλαξουν σκεπτικο θα αρχισω παλι να ακολουθω τη πανελληνια ειτε νοτια ειτε βορεια.

Mallon δεν ξερεις....με την ευκαιρια τα καμενα βουρλα στο καμπιγκ μετα την Πανελληνια δεν λειτουργησε ξανα!!!!Ρημαξε......και με τον καινουργιο δρομο επεσαν πολυ σαν μερος........κριμα 1 τετοιο καμπιγκ ναναι παρατημενο.......

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Να πληρωνουμε αναλογικα με τη φθορα που προκαλουμε διοδια
    Να προβλεψουν τοσο χωρο νομιμου παρκαρισματος για τις μηχανες αναλογικα με τον αριθμο τους

Να τοποθετηθουν μπαριερες που δεν αποκεφαλιζουν και δεν ακρωτηριαζουν.
    Να τοποθετηθουν κολωνες φωτισμου με προδιαγραφες Ευρωπης και οχι Βαλκανιων
    Να νομιμοποιηθει η διηθηση (ειδαμε τι εγινε στη Γαλλια πριν ενα μηνα που πηγαν να το απαγορευσουν)
    Να αναγνωριστει η μοτοσυκλετα σαν εναλλακτικος τροπος μετακινησης και οχι να κυνηγιεται
    Και πολλα ακομα "παλαβα" για τη χωρα τουτη

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2011, 11:15
  3. Ένα ξένο βλέμμα στα τεκταινόμενα της Ελλάδος και την οικονομική κρίση...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2010, 09:50
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2010, 11:34
  5. Super heroes και οικονομική κρίση.
    από vangelis 64 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 18:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε