Πηρα θαρρος να γραψω αυτο το μνμ στο φορουμ διοτι οπως και να εχει τα οικονομικα δεδομενα ολων μας εχουν αλλαξει προς το χειροτερο.Μια οι βενζινες,μια η ανεργεια,μειωση μισθων ελειψη δουλειον κτλ κτλ μας εχουν κανει ολους ανω κατω.Επειδη αγαπαμε την Μοτοσυκλετα και ειναι αυτη που μας κανει να ξεφευγουμε απο την πικρα ολων τον παραπανω και επειδη η ''ΜΕΚΚΑ'' του Ελληνα μοτοσυκλετιστη ειναι η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ειπα και γω να γραψω αυτο το θεματακι μηπως τελικα γινει κατι.Θα ηθελα ολοι να καταθεσεται την αποψη σας.Ουτος η αλλος η κριση μας χτυπησε ολους.Εαν μειωθουν οι τιμες τουλαχιστον στην συγκεντρωση θα ειναι κατι το θετικο προς εμας τους μοτοροβιους.Πλεον ακομα και ενα 20ευρο να γλυτωσουμε(που λεει ο λογος) θα ειναι καλο.
Μηνυμα προς ΜΟΤ.Ο.Ε. και λεσχες που την απαρτιζουν.
Φετος με την οικονομικη δυσκολια που μαστιζει ολους μας ειναι ευκαιρια η ΜΟΤΟΕ να δειξη και στην Πανελλήνια συγκέντρωση (όπου και εάν γίνει) το ανθρώπινο πρόσωπο της.Φετος ας μειώση τις τιμές η ΜΟΤΟΕ σε οποίο κάμπινγκ φιλοξενήσει την διοργανωση.Για έναν απλό μοτοσικλετιστή που θέλει να έρθει στην συγκέντρωση η όλη προετοιμασία όπως σέρβις λάστιχα κτλ,τα έξοδα ταξιδιού ,φαΐ βενζίνες (όπου μιλάμε για διπλάσια τιμή με βάση την περσινές τιμές καύσιμων) αλλά και η φιλοξενία του κάμπινγκ + όλα τα υπόλοιπα έξοδα που θα κάνει μέσα σε αυτό είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ οικονομικό κόστος .Ελπίζω ότι φέτος το έχετε αναλογιστεί αυτό το πρόβλημα και θα βοηθήσετε να έρθει κόσμος βοηθώντας σε αυτό που μπορείτε σαν ΜΟΤΟΕ και είναι όπως ανέφερα και πριν μείωση των τιμών εισόδου στο κάμπινγκ .Δυστυχώς τα πράματα είναι δύσκολα για παρά πολλούς και ειδικά για τους φίλους που θα σκεφτούν να ταξιδέψουν από πολύ μακριά από την περιοχή συγκέντρωσης. Ελπίζω να ληφθεί σοβαρά αυτό το μήνυμα.
Aυτο μηνυμα πιστευω οτι αντιπροσωπευει τον μεσο μοτοσυκλετιστη η αλλιως το εργαζομενο τον 700 ευρο η ακομα και τον ανεργο (οπως ειμαι αυτη τη στιγμη εγω).Δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν αλλα επειδη πιστευω οτι η ΜΟΤΟΕ απαρτιζεται απο ''δικους μας'' ανθρωπους καταλαβαινουν την κατασταση πως εχει τωρα.
Ευχαριστω.