Διοργανωτές...
Ερασιτέχνες! Δολοφόνοι!![]()
Διοργανωτές...
Ερασιτέχνες! Δολοφόνοι!![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
καταρχην το συγκεκριμενο μερος δεν ειναι καν πιστα αλλα μια τεραστια αλανα με ασφαλτο οπου παλια ηταν μαντρα αυτοκινητων.αν βαζωντας γυρω γυρω λαστιχα και πλαστικα διαχωριστικα νερου αυτο το πραγμα λεγετε πιστα ε τοτε τι να πω.και λεει οτι ο συγκεκριμενος αγωνας ειχε και αδεια απο την Ελπα.λαμογια διοργανωτες αυτους πρεπει να πανε μεσα!!!
κριμα το παιδακι ρε π@@@@ μου![]()
![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Καταρχην Συλληπητηρια για το παιδακι που δεν εφταιγε τιποτα.
Οδηγικα και τα 3 αυτοκινητα ηταν λαθος σε γραμμες οποτε η εξοδος ηταν αναμενομενη Διοργανωτικα οοοολος ο κοσμος καθοταν πανω στην στροφη ολοι λαθος ισως ακομα και ο κριτης ..αν υπηρχε το εχω δει και αυτο.
Μιας και σημερα ημουν κριτης σε εναν τετοιο αγωνα και ειχαμε μια θεαματικη εξοδο που αυτοκινητο πηδηξε 5 σειρες λαστιχα σε υψος και διεσχισε την πιστα και καρφωθηκε πανω στην μαντρα μπορω να πω οτι μπορουν να συμβουν ολα...Οφειλουν οι κριτες να ενημερωνουν και να απομακρυνουν γιατι δυστυχως μετα το ατυχημα ολοι θα τρεχουν και δεν θα φτανουν.Πλην του οδηγου που ακομα και καγκουρας και κουλος κτλ να ειναι πληρωνει για να μπει σε εναν ελεχνομενο χωρο να κανει το χομπυ του ειναι ο μονος που δεν ευθυνεται καθολου.Σε ενα τετοιο σπορ και τουμπες και εξοδοι και τετ α κε και ολα υπαρχουν.Ετσι πρεπει πρωτα η οργανωση να εχει ολα τα μετρα ασφαλειας σωστα και ελενχομενα,οι κριτες ενημερωμενοι ,Οι θεατες να υπακοουν με ευλαβια οσα τους λενε και οχι οπως γινεται εδω που γραφουμε στα @μας οσους θελουν να μας προφυλαξουν.Γιατι στο κατω κατω αν δεν προφυλασης εσυ ο ιδιος τα παιδια και τον εαυτο σου και τα εκθετης σε κινδυνο που σου ειναι γνωστος αν εχεις στοιχειωδη νοημοσυνη δεν μπορει να το κανει αλλος.
Κριμα και παλι κριμα και θελουμε να εχουμε και μεγαλους αγωνες ...Απο οτι ξερω εκει ηταν και μεγαλα κεφαλια της Ελπα...Θελουμε Ακροπολις Θελουμε GP εμεις και αγωνα με χορτοκοπτικα να κανουμε ειμαστε επικυνδινοι.![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αν καθισουμε και σκεφτουμε τα ατυχηματα που γινονται γυρω μας, συνηθως βρισκουμε φταιξιμο και των δυο πλευρων.
Οποτε ας μην αφοριζουμε τη μια πλευρα.
Εφταιξε και ο διοργανωτης και ο θεατης.
Τα δικαστηρια θα βρουν την ακρη...
Εκτος δικαστηριων.....Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.
Ολα τα αλλα εινα ιστοριες.
Πηγα ακροπολης και σκεφτομουνα να καθομαι στην ακρη, σκεφτομουνα να κατσω μακρια μηπως μου ερθει καμια πετρα (ηρθανε καμποσες). Αν εχεις παιδια μαζι σου δεν ισχυειτο ιδιο???
Πηγαμε παρεα 15 ατομα με 4 αυτοκ/τα. Ενας απο την παρεα, που τυχαιως ειχε και τα δυο παιδια μαζι του, αποφασισε να βγαλει φωτογραφια σε μια στροφη. Το αποτελεσμα ηταν να προκαλεσει ενα τε-τα-κε (ετσι το λενε?) και το αυτοκ. περασε μισο μετρο απο την πλατη του.
Φυσικα γελουσαμε ολοι νευρικα αλλα αν τον χτυπουσε θα μας κοβοταν...
Ελεος...γονεις ειναι αυτοι?
Κριμα το παιδακι....![]()
Πλακα πλακα....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
εμεις και αγωνα με χορτοκοπτικα να κανουμε ειμαστε επικυνδινοι.![]()
![]()
![]()
Οσο συνεχιζουμε να βαφτιζουμε ΑΛΑΝΕΣ...... Πιστες.......
Οσο συνεχιζουμε να υπαρχουν διοργανωτες και αλυταρχες Α.Ε. της μπαζας και της αρπαχτης...
Τοτε... Τι να λεμε...????
Καποιοι "γνωστες " :a31: που δεν προστατεψαν τα ατυχα παιδια απο την ασχετοσυνη του πατερα σχετικα με το μερος που στεκοταν θεατης.....
Πρεπει να δωσουν λογο.....
Ο θεος ας αναπαυσει την ψυχουλα του παιδιου....![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οσο συνεχιζουμε να βαφτιζουμε ΑΛΑΝΕΣ...... Πιστες.......
Οσο συνεχιζουμε να υπαρχουν διοργανωτες και αλυταρχες Α.Ε. της μπαζας και της αρπαχτης...
Τοτε... Τι να λεμε...????
Καποιοι "γνωστες " :a31: που δεν προστατεψαν τα ατυχα παιδια απο την ασχετοσυνη του πατερα σχετικα με το μερος που στεκοταν θεατης.....
Πρεπει να δωσουν λογο.....
Ο θεος ας αναπαυσει την ψυχουλα του παιδιου....![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Στην εξοδο των στροφων δεν καθονται θεατες. και- δεν εχει σημασια αν ειναι επαγγελματιας οδηγος η ερασιτεχνης, ολοι μπορει να φυγουν στην εξοδο.
Ποιου ευθυνη ειναι δε ξερω αλλα σιγουρα η μαλακια ειναι του πατερα. Μαλλον το καταλαβε αργα ομως.
Οσο για τους διοργανωτες τι να πω λιγο πολυ ολοι στο ιδιο επιπεδο ειναι... αλλα και πιο πολυ να προσπαθουσαν ειμαι σιγουρος οτι θα τους λεγαν και μαλακες...
Εντάξει ρε παιδιά...
Αν κάποιος πονάει περισσότερο αυτήν την στιγμή είναι ο πατέρας του παιδιού....
Αυτός θα έχει εφιάλτες και τύψεις όλη την ζωή του....
Είναι απάνθρωπο να τον βρίζουμε τέτοια ώρα...
Αλλωστε δεν είναι υποχρεωμένος κάθε ένας να ξέρει που πρέπει και πού δεν πρέπει να κάθεται...
Υποχρεωμένοι είναι οι διοργανωτές να φροντίζουν την ασφαλή παραμονή των θεατών στόν χώρο....
Κάποιος που ξέρει και έχει μυαλό και αντίληψη θα διαλέξει ασφαλή σημεία....κάποιος άλλος όχι...
Εγώ θάθελα να ξέρω ο εισαγγελέας αυτό το αναγραμμένο στο εισητήριο ότι οι διοργανωτές δεν ευθύνονται σε περίπτωση ατυχήματος πως το αντιλαμβάνεται???
Γιατί αν ήμουν διργανωτής με αυτήν την αναγραφή καλύπτωμαι να εξοικονομισω χρήματα που ειδάλλως θα΄ήμουν υποχρεωμένος να ξοδέψω για την ασφάλεια των θεατών....
Τα πλαστικά ήταν άδεια από νερό και λάστιχα υπήρχαν λίγα...
Αυτά θα τα δεί κανείς>???
Λοιπόν είδα το βίντεο στις ειδήσεις.Τo AUTO FESTIVAL ήταν χώρος πώλησης αυτοκινήτων και σε καμία περίπτωση δεν έχει προδιαγραφές για πίστα.Εκεί έκαναν προπόνηση οδηγοί drift μόνοι τους,χωρίς θεατές.Δεν ξέρω ποιος ανεγκέφαλος έδωσε άδεια να γίνουν εκεί αγώνες σε απόσταση αναπνοής με το κοινό.Επίσης φάουλ του ΣΚΑΙ που ανακοινώνει ότι το δυστύχημα έγινε στην πίστα των Αφιδνών.Η πίστα των Αφιδνών είναι το Καρτόδρομο και στα ατυχήματα που έχουν γίνει εκεί μέσα έχει σπάσει καμιά ζάντα,κανένας προφυλακτήρας ,άντε και κανένα τσαλακωμένο φτερό.Ελπίζω αυτή τη φορά να λειτουργήσει κάποιος νόμος και να καταδικαστούν διοργανωτές και πατέρας
ο πατερας ακουσα ειναι οδηγος αγωνων ,αρα εφταιγε που εκατσε εκει ,το θεμα ειναι η ψυχουλα που εφυγε ρε πουστη μου, γιατι να γινονται τετοια πραγματα, γιατι τετοια προχειροτητα,γιατι να χαθει μια ζωη απο ενα αγγελουδι?
Αυτοι που διοργανωσαν αυτη την μαλακια , τι ειναι ? ασχετοι? φονιαδες?μαλακες? δεν ξερω ,εχω εξοργιστει
με τον χαμο του κοριτσιου τοσο πολυ γαμω την πουτανα μου γαμω
![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
.Ελπίζω αυτή τη φορά να λειτουργήσει κάποιος νόμος και να καταδικαστούν διοργανωτές και πατέρας [/B][/QUOTE]
η καταδικη του πατερα θα ειναι αιωνια και μαρτυρικη, δεν χρειαζεται να τον καταδικαση κανενα δικαστηριο..
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Αυτό αναγράφεται διότι ατυχήματα ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ συμβαίνουν ακόμη κι αν όλοι βρίσκονται στις προβλεπόμενες ασφαλείς θέσεις. Δεν γράφεται για να καλύψει όλες τις μαλακίες του διοργανωτή.Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
Πάντως , σαν τον διάολο προχτές είχα αυτή την συζήτηση με Αλητάρχη, και μου είπε πως για να είναι όλοι καλυμένοι, στο πίσω μέρος του αποκόμματος - εισητηρίου (εάν υπήρχε στην συγκεκριμένη περίπτωση) αναγράφει πως ο θεατής φέρει πλήρη ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού του από έξοδο αγωνιζομένου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπεται σαν διοργανωτής να αφήνεις τον κόσμο (ή το event να συνεχίζεται εαν ο κόσμος δεν υπακούει) να παραμένει σε θέσεις μη ασφαλείς είτε είναι εκεί με δική του ευθύνη είτε όχι.
Έχεις ευθύνη σαν διοργανωτής όχι μόνο να μην επιτρέπεις το να μένουν θεατές σε επικίνδυνο χώρο αλλά και να έχεις αποκλείσει την πρόσβαση στους επικίνδυνους χώρους επαρκώς και να τους επισημαίνεις ρητά με ταμπέλες ως επικίνδυνους.
Στο video (http://anatolikiattikinews.blogspot....post_2337.html) φαίνεται ότι ο χώρος ήταν άμεσα προσβάσιμος από όλους και δεν βλέπω καμία προσπάθεια αποκλεισμού τους. Μάλιστα εκεί βρίσκεται η εισοδος και τα κιόσκια όπως βλέπεται και ΟΛΑ τα άτομα (πάνω από 50) που βρίσκονταν εκεί κινδύνευαν. Άρα δεν ήταν ενας μεμονωμένος κακός πατέρας που δεν υπάκουσε αλλα ΚΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Δεν ξέρω πως θα το εκμεταλλευτούν αυτό στο δικαστήριο αλλά ΜΑΛΑΚΙΑ του διοργανωτή 200% και του πατέρα 70%.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
η καταδικη του πατερα θα ειναι αιωνια και μαρτυρικη, δεν χρειαζεται να τον καταδικαση κανενα δικαστηριο..
+1050
Σωστότατο. Κατ'εμε ο διοργανωτής εχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, και δεν νομίζω να έχει υπόσταση τουλάχιστον δικαστικά η παρατήρηση στο εισητήριο. Εξαρτάται και από το τι είδους άδεια για εκτέλεση αυτοσχέδιων αγώνων κατείχε.Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
+1050
Run, rabbit run