Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: Ένα παιδί νεκρό στο δυστύχημα του ράλι

Ένα παιδί νεκρό στο δυστύχημα του ράλι

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα από τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε αυτά και τον πατέρα τους, σε πίστα ράλι στο Πολυδένδρι.
    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους θεατές. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά τα δύο παιδιά - ηλικίας 8 και 9 ετών - και ο πατέρας τους.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων και ο πατέρας τους στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Η κατάσταση του ενός τραυματισμένου παιδιού κρίνεται σοβαρή.

Ο αγώνας (2ο Auto Festival) διεξάγεται σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και κοινά αυτοκίνητα και αντίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο δεν ήταν αγωνιστικό ενώ ο οδηγός του ήταν ερασιτέχνης. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρα τις συστάσεις των διοργανωτών προς την οικογένεια να μήν στέκεται σε εκείνο το σημείο, ο πατέρας με τα δύο παιδιά έκαναν το αντίθετο.

Ωστόσο, για τις τις συνθήκες του δυστυχήματος γίνεται έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Πηγή: www.newsit.gr

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras

Re: Ένα παιδί νεκρό στο δυστύχημα του ράλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρα τις συστάσεις των διοργανωτών προς την οικογένεια να μήν στέκεται σε εκείνο το σημείο, ο πατέρας με τα δύο παιδιά έκαναν το αντίθετο.

Ωστόσο, για τις τις συνθήκες του δυστυχήματος γίνεται έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Πηγή: www.newsit.gr
    Άλλος ένας ξερόλας πατέρας .Οταν το έμαθα ήμουν σίγουρος πως στεκόντουσαν σε λάθος σημείο.Κρίμα για το παιδάκι που έφυγε,ελπίζω να γίνει καλά το δεύτερο παιδί και να σκάσει την πιο δυνατή μπουνιά του στον πατέρα του.Εχω όμως απορίες για τον τρόπο που στήνουν κάγκελα για τους θεατές στο AUTO FESTIVAL,ο χώρος νομίζω πως είναι μικρός για αυτοκίνητα και θεατές

γιατι ρε πστ μου πρεπει τη παθουμε πρωτα για να μαθουμε???

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Re: Re: Ένα παιδί νεκρό στο δυστύχημα του ράλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Άλλος ένας ξερόλας πατέρας .Οταν το έμαθα ήμουν σίγουρος πως στεκόντουσαν σε λάθος σημείο.Κρίμα για το παιδάκι που έφυγε,ελπίζω να γίνει καλά το δεύτερο παιδί και να σκάσει την πιο δυνατή μπουνιά του στον πατέρα του.Εχω όμως απορίες για τον τρόπο που στήνουν κάγκελα για τους θεατές στο AUTO FESTIVAL,ο χώρος νομίζω πως είναι μικρός για αυτοκίνητα και θεατές

Απάντησες μόνος σου στην απορία σου...

Δυστυχώς η ανευθυνότητα κυριαρχεί και από τους οργανωτές και από τον πατέρα στην προκειμένη.

Παλαιό μέλος
    Γιατι εμειναν μονο στις συστασεις? Δεν επρεπε να τους απομακρυνουν με το ζορι? Αλλα ειπαμε πια σε αυτη τη χωρα η μ...κια περισσευει.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    Ρε παιδιά συγνώμη για το άσχετο ποστ αλλά σήμερα έψηνα την έγκυο γυναίκα μου να πάμε στην πίστα να πιούμε καφεδάκι.Αφού προσπαθούν και κάνουν προσπάθεια για safe driving schools γιατί δεν το κάνουν πιο οργανομένα;
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Παίζει και βίντεο...

Η στροφή είναι ακριβώς στην είσοδο και αν ξεκινήσει ο "αγώνας", απλά κάθεσαι εκεί....

που πας ρε με 2 παιδάκια και κάθεσαι στην έξοδο της στροφής????

Πως επιτρέπουν σε κάθε κάγκουρα να μπαίνει σε να συμμετέχει σε αγώνα σε "πίστα" με θεατές και ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας???

Ο χώρος απλά ΔΕΝ κάνει για θεάματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
    Γιατι εμειναν μονο στις συστασεις? Δεν επρεπε να τους απομακρυνουν με το ζορι?

Εχεις παρακολουθησει ποτε Ραλυ Ακροπολης
    Αν ειχες, θα ειχες καταλαβει ποσο ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ειμαστε ολοι μας ως θεατες
    Κανονες ασφαλειας υπαρχουν και ΑΝ δεν υπαρχουν, εμεις οι ιδιοι πρεπει να φροντιζουμε να ειμαστε ασφαλεις... Αλλα οχι,θελουμε να το παιζουμε μαγκες και εξυπνακηδες...

Καλο ταξιδι στο παιδακι

Ταλαιπωρημενο Μελος
    Ξεκιναω απο αυτο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΛΛΥ

Δεν μπορεις να σταματησεις 1.5 τονο επιταχυνομενο αυτοκινητο με οδηγο "αμφιβολων " ικανοτητων με μπετονια γεματα νερο (τα οποια παρεπιπτοντως δεν ηταν ΓΕΜΑΤΑ) .

Αρα λοιπον μιλαμε για τρισμεγιστη ευθυνη του διοργανωτη , και συνυπευθυνοτητα του θεατη ο οποιος βλεποντας οτι δεν προστατευεται με τιποτα πηγε και εκατσε εκει που εκατσε, νομιζοντας οτι απεναντι του εχει ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ .

Τουλαχιστον στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ πεταει και το ρημαδι τους και η ειδικη δεν ξεκιναει αν ολα δεν ειναι ΟΚ.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Διοργανώνεις αγώνες επίδειξης σε πλήρως ελεγχόμενο χώρο.

Είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να αφήνεις να παραβρίσκονται θεατές σε επικίνδυνα σημεία της πίστας. Ακόμη και σε περίπτωση που παρά τις υποδείξεις αυτοί επιμένουν, τότε απλά ΣΤΑΜΑΤΑΣ την επίδειξη.

Και να πως ότι δεν υπάρχει γνώση του αντικειμένου ή ότι ήταν κάτι τόσο δύσκολο να προβλεφθεί? Ακόμη και τα 10χρονα πια έχουν δει σκηνές με αυτοκίνητα να φεύγουν πάνω σε θεατές που παρακολουθούν στο εξωτερικό της στροφής.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τον διοργανωτή

Αρχικά δημιουργήθηκε από relis

Τουλαχιστον στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ πεταει και το ρημαδι τους και η ειδικη δεν ξεκιναει αν ολα δεν ειναι ΟΚ.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πλακα μας κανεις τωρα?!............

Εγω δεν μπορω να ξερω ΤΙ και ΠΩΣ ειχε κανει ο διοργανωτης για την ασφαλεια...Δεν ειμαι ειδικος...
    Ξερω ομως οτι εμεις οι ιδιοι ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!Παντα αφηνουμε την τυχη μας στους αλλους... Απο την στιγμη λοιπον που εμεις δεν σεβομαστε την ζωη μας,περιμενετε να την σεβαστει ο καθε τυχαιος

Ως πατερας ποτε δε θα εξεθετα τα παιδια μου σε τετοιο κινδυνο, τωρα για τον διοργανωτη τι να πω... δυστυχως η ευθυνη του ειναι τεραστια. Το οτι εκανε "συστασεις" δε μου λεει τπτ.
    Εκφραζω τη θλιψη μου για το παιδακι!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

http://www.youtube.com/watch?v=7rBzY..._embedded.Το βιντεο απο το ατυχημα.Δυστυχως για το παιδακι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    Ως πατερας ποτε δε θα εξεθετα τα παιδια μου σε τετοιο κινδυνο
    Ας ξεκινησουμε απο αυτο και θα δειτε που ολα θα γινουν καλυτερα...
    Γτ και στα στοπ αμα κοβαμε λιγακι εμεις που εχουμε προτεραιοτητα να ριξουμε μια ματια θα χαναμε 4 δευτερολεπτα απο τον χρονο μας και θα γλιτωναμε δεκαδες ζωες...Αλλα ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ,αφηνουμε την ζωη μας στο αν ο αλλος θα σταματησει ή οχι...

Αλλα τετοιοι ειμαστε

Πάντως , σαν τον διάολο προχτές είχα αυτή την συζήτηση με Αλητάρχη, και μου είπε πως για να είναι όλοι καλυμένοι, στο πίσω μέρος του αποκόμματος - εισητηρίου (εάν υπήρχε στην συγκεκριμένη περίπτωση) αναγράφει πως ο θεατής φέρει πλήρη ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού του από έξοδο αγωνιζομένου.

Παιδιά όσες υποδείξεις και να γίνουν τις περισσότρες φορές φταίμε εμείς οι ίδιοι, μην περιμένουμε να μας πάρουν απ το χεράκι.., αν δεν γνωρίζουμε εμείς οι ίδιοι περί μέτρων ασφαλείας , γάματα...

Ωστόσο εγώ αν ήμουν στην θέση του διοργανωτή, δεν θα συνέχιζα αν δεν απομακρυνόταν ο κόσμος.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 14:31
  2. Mαθημα Ζωησ Απο Ενα Παιδι.
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2004, 14:31
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 15:21
  4. Ανεκδοτάκια στο πνεύμα του kalgeorge
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ