Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Έρωτας με μεγαλύτερη!

ρακόμελος Το avatar του/της s1ngl3

Η αλήθεια είναι πως μου είπατε πάνω κάτω αυτά που ήθελα να ακούσω. (Παράθεση : Πριν λίγο είδα από κοντά πρώτη φορά ένα Moto Guzzi Stelvio, και μετά μια γυναίκα να το καβαλάει.. αυτά είναι!). Αν πάνε όλα καλά θα αρχίσω τα διαδικαστικά σε κάνα μήνα! Τον εξοπλισμό τον "μαζεύω" εδώ και 3 μήνες!
    Όσον άφορά την εξοικείωση δε τη φοβάμαι (νομίζω!), σίγα - σιγά όλα θα γίνουν. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    @s1ngl3: δυστυχώς φιλαράκι, δεν σου επιτρέπεται να ποστάρεις άλλο.
    Δεν ξέρω πώς τα κατάφερες να κάνεις χαιτζακ θέμα, που τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στο μέλος ''Κούλιιης''.

@Κούλιιη: συνέχισε εδώ βρε αγορίνα, γιατί ο Μικές δεν μας αφήνει σε χλωρό κλαρί.
    Το νήμα αυτό σου ανήκει.

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    @s1ngl3: δυστυχώς φιλαράκι, δεν σου επιτρέπεται να ποστάρεις άλλο.
    Δεν ξέρω πώς τα κατάφερες να κάνεις χαιτζακ θέμα, που τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στο μέλος ''Κούλιιης''.

@Κούλιιη: συνέχισε εδώ βρε αγορίνα, γιατί ο Μικές δεν μας αφήνει σε χλωρό κλαρί.
    :rotflmao:
    Λες?αλλα δεν θελω να χαλασω και αυτο το ποστ.Παντως να ξερεις οτι μπορει για κανα μηνα να σας τα πρηζω.Τωρα single,σου ερχεται μηνυση.Ας το σκεφτοσουν νωριτερα πριν πραξεις τις κουβεντες που ξεστομισες.Και αρχισουμε.Λοιπον η ξανθια που ειδα το πρωι ..................

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    αστο καλυτερα...εχεις μπολικο καιρο μπροστα σου να παρεις οτι θες στο μελλον...

Καλα ρε σεις οδηγαει 50αρι, λεει οτι θελει δικυλινδρο 1000αρι και του λετε "παρτο-παρτο"?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orion
    Καλα ρε σεις οδηγαει 50αρι, λεει οτι θελει δικυλινδρο 1000αρι και του λετε "παρτο-παρτο"?
    To γκάλοπ στηρίζεται στο ερώτημα "Να το πάρω?". Αφού δεν θα το πάρουν αυτοί, ας πάρει και Scania.
    Αμα ρώταγε "Μπορώ να το οδηγήσω?" οι απαντήσεις θα ήταν 80% όχι, 15% ΔΞ-ΔΑ, και 5% να το πάρει.Πιθανότατα θα υπήρχε και ένα extra 2-3% που θα του λεγε να πάρει Gsxr 1000 ή κανένα Busa.

Eίμαι περίεργος όσοι του λένε πάρτο, αν το έχουν οδηγήσει και το θεωρούν user friendly για αρχάριο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    Όσο για τον εξοπλισμό...μην αρχίσετε το δούλεμα αλλά τον έχω πάρει ήδη (μπότες γάντια μπουφάν κράνος.. μόνο παντελόνι μου λείπει!)

mhn kollas.kai egw to idio eixa kanei.na pareis kai to panteloni omws....

ante kalorizika leme....

kai me regoulo e?????

nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Oπα....GPR50 είπες?

Αστο καλύτερα...
    λέω και εγώ.. μόνο εγώ πρόσεξα ότι πάμε από τα 5 στα 100+ άλογα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    λέω και εγώ.. μόνο εγώ πρόσεξα ότι πάμε από τα 5 στα 100+ άλογα..

den einai ta 100 αλογα...αλλα ο τροπος που βγαινουν...

μεγαλα δικυλινδρα και μηδεν εμπειρια(η λιγη), ειναι ΠΑΡΑ πολυ κακος συνδυασμος, που μπορει να καταληξει σε ΠΟΛΥ ασχημη τουμπα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    @βυρωνα +1000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Κουλη για πες ρε για την γκομενα γτ το εργο το εχω ξαναδει...

Την στριμωξες πουθενα τελικα

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Κουλη για πες ρε για την γκομενα γτ το εργο το εχω ξαναδει...

Την στριμωξες πουθενα τελικα
    όντως.. για πε για πε..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παρε το 750 για να μπεις στον κοσμο της μηχανης, και μολις μπεις στο νοημα και εχεις εμπιστοσυνη στα χερια σου παρε το tuono.Ενα χιλιαρι V2 δεν ειναι αξιοποιησιμο απο νεο οδηγο, και μαλιστα μπορει να χαρακτηριστει και επικινδυνο.
    Βεβαια, με το χερι στην καρδια σου προτεινω το tuono με κλειστα τα ματια αλλα μετα το προβλημα δικο σου.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

αφου το γουσταρεις παρτο! αλλα πρωτα κανε το μια βολτα αυτο και τ' αλλα υποψηφια μηχανακια που γραφεις κι ετσι θα εισαι (πιο) σιγουρος..βεβαια αν ειναι να το παρεις και να κοιτας το τριπλ κανε λιιγο υπομονη(αν γινεται...), οικονομια και παμε για βρετανο

papoy Το avatar του/της Viking
    Φίλε μου έχω το Falco εδώ και μία μέρα και βρήκα την χαρά μου, στήσιμο και κινητήρας απλά απολαυστικά! Το θετικό του V2 είναι η αξιοποιήσιμη δύναμη του. Αν το σέβεσαι, μη το φοβάσαι και πάρτο. Έχεις και ΠΜ

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cb1000r(έρωτας με την πρώτη ματιά)
    από Ntele στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2012, 22:03
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2010, 00:29
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28