Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 49

Θέμα: Έρωτας με μεγαλύτερη!

ρακόμελος Το avatar του/της s1ngl3

Έρωτας με μεγαλύτερη!

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Είμαι 23 χρονών και νομίζω ήρθε η ώρα να δώσω το gpr 50 μου και να πάρω κάτι μεγαλύτερο! Ο μεγάλος μου έρωτας είναι το street triple άλλα τα οικονομικά δε βοηθάνε, επομένως πλέων ψάχνω για κάτι σε μεταχειρισμένο γυμνό μέχρι 5000!
    Με μια γρήγορη βόλτα στις τοπικές μαντρες βρήκα δυστυχώς αυτα που περίμενα πάνω κάτω

Ζ 750 κ 1000 με 4 κ 5 χιλιάρικα αντίστοιχα, fz6 ένα σωρό με λιγότερα χρήματα, άλλα....
    έλα που θέλω κάτι ποιο "ιδιαίτερο"...Καλά και αξιόπιστα τα παραπάνω άλλα έχει βρομίσει ο τόπος και λόγο του ότι τη μηχανή θα την πάρω με καθαρά δικά μου χρήματα (έχοντας λιώσει στη δουλειά) θέλω -πως να το κάνουμε- να είναι κάτι που να το γουστάρω πολύ, όχι κάτι απλώς για να πάρω

Εκεί ήταν που ερωτεύθηκα την Ιταλίδα... tuono του 2005, 25000km, 4500euro. "Εγώ θα σου πρωτινα kawa λέει ο ένας" "Μη μπλέξεις με aprilia" λέει ο άλλος, "θέλει χέρια για να το πάς" κλπ. Αααχ! Άλλα όταν γουστάρεις ένα μηχανάκι ότι και να σου λενε...
    Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για όλα αυτά. Να το πάρω ή θα το μετανιώσω και θα πετάξω τα λευτά μου? Οπώς επήσις αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεται, ελπίζω να μην έγινα κουραστικός!

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Κι εγώ νόμιζα ότι το έγραψε ο Κούλιιηςς

Πάρε ότι τραβάει η ψυχή σου ρε φίλε(κατά προτίμηση ιταλίδα),μην κοιτάς που πήρα χονδα,η καρδιά μου χτυπάει αλα ιταλικά,απλά ήταν πολλά τα λεφτά για μένα...Άρης είπαμε???

Εσύ θα το βολτάρεις,εσύ θα το πλένεις εσύ θα βγαίνεις από το σπίτι σου και θα το βλέπεις,οπότε κοίτα να αρέσει σε εσένα και ας μην αρέσει σε κανέναν άλλο!!

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Κι εγώ νόμιζα ότι το έγραψε ο Κούλιιηςς

Πάρε ότι τραβάει η ψυχή σου ρε φίλε(κατά προτίμηση ιταλίδα),μην κοιτάς που πήρα χονδα,η καρδιά μου χτυπάει αλα ιταλικά,απλά ήταν πολλά τα λεφτά για μένα...Άρης είπαμε???

Εσύ θα το βολτάρεις,εσύ θα το πλένεις εσύ θα βγαίνεις από το σπίτι σου και θα το βλέπεις,οπότε κοίτα να αρέσει σε εσένα και ας μην αρέσει σε κανέναν άλλο!!

+0,3658796

ιταλιδα οχι γιατι δεν μου αρεσουν .....

ειναι φωνακλουδες

και αμα σε τυλιξουν σου τα τρωνε .....

ενω οι γιαπονεζες .....γκεισες ...οτι θες σου κανουν χωρις παραπονο και γκρινια

περπαταν και δεν τις ακους

εκτος αν τις εχεις ανοικσει πολυ απο πισο

γερμανιδες ..... σαν γερμανιδες ...χοντρες με προφορα κινκι σεχ

και αμα σε βαλουν απο κατω δεν μπορεις ευκολα να τις κανεις περα ...χοντρες ...

:rotflmao: :rotflmao:

παρε οτι θες καρντια μου

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    nai re...oti sou aresei pare...ola ta mhxanakia exoun iper kai kata...

panw apola mialo kai na thimasai oti to vrady einai wraia na koimasai sto krevati sou

ante kai kales voltes
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Πιστευω τα 600cc ειναι μια χαρα για πρωτη μηχανη ασε τα 1000cc για πιο μετα ! μην νομιζεις επειδη ειναι 600 οτι δεν παει.. και θα το καταλαβεις οταν οδηγησεις μια. στα 5.000 euro βαλε και εξοπλισμο μεσα !

Μην πας και δωσεις ολα τα φραγκα στην μηχανη και γυρνας σαν τον τσακωνα μετα

Κατα τους αλλους..

Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!

ρακόμελος Το avatar του/της s1ngl3
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
    Πιστευω τα 600cc ειναι μια χαρα για πρωτη μηχανη ασε τα 1000cc για πιο μετα ! μην νομιζεις επειδη ειναι 600 οτι δεν παει.. και θα το καταλαβεις οταν οδηγησεις μια. στα 5.000 euro βαλε και εξοπλισμο μεσα !

Μην πας και δωσεις ολα τα φραγκα στην μηχανη και γυρνας σαν τον τσακωνα μετα
    Δε θα έλεγα πως την επιλογή μου επηρέασαν τόσο τα κυβικά αλλά ο χαρακτήρας γενικότερα του tuono! Όσο για τον εξοπλισμό...μην αρχίσετε το δούλεμα αλλά τον έχω πάρει ήδη (μπότες γάντια μπουφάν κράνος.. μόνο παντελόνι μου λείπει!)

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    μην αρχίσετε το δούλεμα αλλά τον έχω πάρει ήδη (μπότες γάντια μπουφάν κράνος.. μόνο παντελόνι μου λείπει!)
    Γιατι να σε δουλεψουμε φιλε? μακαρι ολοι να κανανε ετσι.. αμα σου αρεσει τοσο πολύ το tuono παρτο ρε φιλε !

Κατα τους αλλους..

Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πάρτο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πάρτο.
    Oπα....GPR50 είπες?

Αστο καλύτερα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κωστα ειπαμε ρε φιλε δεν θα εβαζα και ολοκληρο ποστ για την κοπελια.Παμε στο θεμα τωρα.Αν και η μηχανη που προτεινεις δεν με τρελαινει ιδιαιτερα(οχι επειδη ειναι απριλια,απλα σαν ομορφια)αμα το γουσταρεις παρτο και καλοταξιδο.Αμα σου αρεσει κατι και εχεις φαει κολλημα,μην το σκεφτεσαι.Αντε και καλοταξιδο.

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΚΑΝ......παρτην.

Στην αρχη λιγο ποιο αργα μεχρι να το μαθεις. Το ποσο χρονο θα σου παρει να το μαθεις εξαρτατε απο εσενα.

Ενας μεσος αναβατης που δεν ειχε ξανα επαφη με μηχανη τοσων κυβικων και τοσο βαρια, θελει 6 μηνες το ελαχιστο μεχρι να του παρει τον ''αερα'' ασε που δεν θα την βαρεθεις ευκολα γιατι εχει πολλα να σου δωσει.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Παρτο και καλες βολτες.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Κωστα ειπαμε ρε φιλε δεν θα εβαζα και ολοκληρο ποστ για την κοπελια.Παμε στο θεμα τωρα.Αν και η μηχανη που προτεινεις δεν με τρελαινει ιδιαιτερα(οχι επειδη ειναι απριλια,απλα σαν ομορφια)αμα το γουσταρεις παρτο και καλοταξιδο.Αμα σου αρεσει κατι και εχεις φαει κολλημα,μην το σκεφτεσαι.Αντε και καλοταξιδο.
    Ελεγα μήπως βγάζαμε τίποτα ποπ κορν,κοκα κόλες και τέτοια!!!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    ιταλιδα οχι γιατι δεν μου αρεσουν .....

ειναι φωνακλουδες

και αμα σε τυλιξουν σου τα τρωνε .....

ενω οι γιαπονεζες .....γκεισες ...οτι θες σου κανουν χωρις παραπονο και γκρινια

περπαταν και δεν τις ακους

εκτος αν τις εχεις ανοικσει πολυ απο πισο

γερμανιδες ..... σαν γερμανιδες ...χοντρες με προφορα κινκι σεχ

και αμα σε βαλουν απο κατω δεν μπορεις ευκολα να τις κανεις περα ...χοντρες ...

Απλά η καλύτερη περιγραφή/σύγκριση που έχει γραφτεί.... Γιώργο

Και για το θέμα μας τώρα, μου φαίνεται λίγο παράξενο που όταν μπαίνει κάποιος και λέει "έχω παπί 100 κυβικά, να πάρω R6;" πέφτουμε όλοι πάνω να τον φάμε και τώρα είναι όλοι πάρτο και πάρτο και τα λοιπά... Μόνο ο Βύρωνας το επισήμανε...
    Give me fuel, Give me fire

μπραβο για τον εξαπλισμο ετσι πρεπει να γινεται ασχετα αν οδηγας χρεπι η υπερμηχανη...η ασφαλτος ειναι το ιδιο μαυρη σκληρη κ ακαρδη για ολους....το μηχανακι που θελεις ειναι ενα πολυ ιδιαιτερο κ περιεργο μηχανακι αυτο το δεχονται ολοι...η ομορφια ειναι κατι το οποιο δεν θα ακουσεις κανεναν αλλο περα απο την καρδια σου οταν εισαι απεναντι κ το χαζευεις....τσιμπατο κ πολυ προσοχη γιατι δεν εχει απλα καμια σχεση ουτε καν με αυτο που φανταζεσαι.....

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cb1000r(έρωτας με την πρώτη ματιά)
    από Ntele στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2012, 22:03
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2010, 00:29
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28