Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Είμαι 23 χρονών και νομίζω ήρθε η ώρα να δώσω το gpr 50 μου και να πάρω κάτι μεγαλύτερο! Ο μεγάλος μου έρωτας είναι το street triple άλλα τα οικονομικά δε βοηθάνε, επομένως πλέων ψάχνω για κάτι σε μεταχειρισμένο γυμνό μέχρι 5000!
Με μια γρήγορη βόλτα στις τοπικές μαντρες βρήκα δυστυχώς αυτα που περίμενα πάνω κάτω![]()
Ζ 750 κ 1000 με 4 κ 5 χιλιάρικα αντίστοιχα, fz6 ένα σωρό με λιγότερα χρήματα, άλλα....
έλα που θέλω κάτι ποιο "ιδιαίτερο"...Καλά και αξιόπιστα τα παραπάνω άλλα έχει βρομίσει ο τόπος και λόγο του ότι τη μηχανή θα την πάρω με καθαρά δικά μου χρήματα (έχοντας λιώσει στη δουλειά) θέλω -πως να το κάνουμε- να είναι κάτι που να το γουστάρω πολύ, όχι κάτι απλώς για να πάρω![]()
![]()
Εκεί ήταν που ερωτεύθηκα την Ιταλίδα... tuono του 2005, 25000km, 4500euro. "Εγώ θα σου πρωτινα kawa λέει ο ένας" "Μη μπλέξεις με aprilia" λέει ο άλλος, "θέλει χέρια για να το πάς" κλπ. Αααχ! Άλλα όταν γουστάρεις ένα μηχανάκι ότι και να σου λενε...
Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για όλα αυτά. Να το πάρω ή θα το μετανιώσω και θα πετάξω τα λευτά μου? Οπώς επήσις αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεται, ελπίζω να μην έγινα κουραστικός!
![]()
![]()