Αλλαξες εισαγωγεα ρε?:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
και παραλληλα πετα στα σκουπιδια το k&n...
Τι προτεινεις δηλαδης?![]()
Αλλαξες εισαγωγεα ρε?:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Keep spamming!!!:a13:
Το μαμα αν δεν ψαχνεις τα απολυτα αλογα(νομιζω δλδ...)...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν...
Τέντωμα η παρατέντωμα αλυσίδας δεν έκανα. Παρ' ολα αυτά άλλαξα λάστιχα πριν 15 μέρες και ίσως να άλλαξε - τέντωσε λίγο η αλυσίδα.. Και πάλι όμως έχει φυσιολογικό τζόγο (2-3cm).
Έχω Paddock και βάζω την μηχανή σε κάθε πλύσιμο για να καθαρίζω καλά την αλυσίδα. όταν είναι στον αέρα και γυρνάω την ρόδα με το χέρι, δεν δείχνει σε κανένα σημείο να τεντώνει(σκαλώνει, κομπιάζει η οτιδήποτε αντίστοιχο).
Κάτι τελευταίο (μην με πάρετε με τις πέτρες)...
Όταν άλλαξα λάστιχα, ο μηχανικός μου (έχει και μηχανήματα για να αλλάζει λάστιχα, οχι ο ίδιος, συνεργάτης του), μου είπε ότι το πίσω ρουλεμάν είχε ένα μικρό τζόγο και καλό θα ήταν να το αλλάξουμε. Αυτό έγινε αλλά και πάλι το ίδιο.
Όσο για το KN.. Τι να πω, από όσα έχω ακούσει - διαβάσει και με τις ευλογίες του μηχανικού, το έβαλα.
ΥΓ. Προτείνεται να βγάλω τελείως την πίσω ρόδα να γρασάρω τίποτα ρουλεμάν και να δω τι γίνεται?
Sorry ρε Guys αλλά με έχει ξενερώσει άσχημα το θέμα και όπως είπα και νωρίτερα, προσπαθώ να βρω τι φταίει, μπας και το φτιάξω.
'Οταν κινείς τον τροχό με το χέρι σίγουρα δεν παρατηρείς πουθενά αντίσταση...?
99.9% οχι... Σε κανένα σημείο... αλλά για να μην λέω @@ριες θα το δοκιμάσω ξανά σήμερα το απόγευμα.
Από την άλλη, αν όντως ήταν κάποιο σκάλωμα στον πίσω άξονα (ρουλεμάν, σφύξιμο, τέντωμα αλυσίδας), το ίδιο δεν θα έκανε (σκάλωμα) και όταν το μηχανάκι ρόλαρε με νεκρά η με πατημένο συμπλέκτη?
Η λογικη λεει πως ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Caesar
Από την άλλη, αν όντως ήταν κάποιο σκάλωμα στον πίσω άξονα (ρουλεμάν, σφύξιμο, τέντωμα αλυσίδας), το ίδιο δεν θα έκανε (σκάλωμα) και όταν το μηχανάκι ρόλαρε με νεκρά η με πατημένο συμπλέκτη?
Σε ρωτησαν και πριν αλλα δεν ειδα αν απαντησες.Το σκαλωμα οταν το κανει γινεται με ρυθμο?!
Μπορείς να το πεις και έτσι.. Με έναν σχετικό ρυθμό ναι...
Αλλά πάντα σε χαμηλές στροφές. (φαντάζομαι λογικό αφού στα ψηλά απλά δεν το καταλαβαίνω λόγο ροπής).
Επίσης....
Όταν το έχω πάνω στο Paddock και κουμπώνω 1η η 2α (δεν κάνει ιδιαίτερη διαφορά) η αλυσίδα χτυπάει (δονήται έντονα, με θόρυβο) σχετικά άτακτα... δεν μπόρεσα να εντοπίσω ένα συγκεκριμένο σημείο η συγκεκριμένες στροφές που το κάνει αυτό.
Σκέψου ότι για να είμαι σίγουρος ότι η αλυσίδα είναι οκ και να δω αν το κάνει σε συγκεκριμένο σημείο το "φρενάρισμα" πήρα και έβαλα ένα μικρό σημαδάκι (με χαρτάκι κολλημένο στο πλάι της αλυσίδας) ώστε κατά την περιστροφή να δω που εμφανίζεται και που όχι (σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει κομπιάσει η αλυσίδα σε κάποιο κρίκο). Και πάλι συμπέρασμα δεν έβγαλα.
Τελευταίο στοιχείο που μου ήρθε... Γυρίζοντας από Λαύριο, με δικάβαλο, και χαλαρή πορεία με 110-120 και 6η και πάλι το ένοιωθα. (Προφανώς και πάλι λόγο μικρής ροπής και μεγάλου βάρους στην μηχανή φαντάζομαι).
Τι να πω.. Παιδεύομαι και παιδεύω και εσας.
Θα δοκιμάσω:
1. Πάνω στο Paddock να περιστρέψω την ρόδα με το χέρι να δω αν σκαλώνει κάπου.
2. να χαλαρώσω την ρόδα λίγο και να κουμπώσω 1η πάνω στο Paddock να δω αν συνεχίζει
3. να κατεβάσω τελείως τον πίσω τροχό και να γρασάρω άξονα και ρουλεμάν.
Κάτι άλλο?
Προσπαθησε να κουνησεις τον τροχο και καθετα στον αξονα του δηλαδη αριστερα-δεξια,να δεις μηπως εχει μποσικα...![]()
ΣυνεργείοΑρχικά δημιουργήθηκε από Caesar
[...]Κάτι άλλο?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το αριστερά - δεξιά έχει γίνει.. Και σίγουρα δεν έχει τζόγο..
Όσο για το συνεργείο.... Μακάρι να ήταν τόσο απλό, να του το πάω, να το φτιάξει και να φύγω, αλλά δεν παίζει έτσι.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Guys.
Να είστε καλά. Και επιφυλάσομαι να ποστάρω αφού βρω λύση.
Οπως καταλαβες παιζουν πολλα ενδεχομενα απο καρμπς μεχρι ρουλεμαν..Οποτε ή θα παιδευτεις μονος σου να το βρεις ή θα πας συνεργειο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Caesar
Το αριστερά - δεξιά έχει γίνει.. Και σίγουρα δεν έχει τζόγο..
Όσο για το συνεργείο.... Μακάρι να ήταν τόσο απλό, να του το πάω, να το φτιάξει και να φύγω, αλλά δεν παίζει έτσι.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Guys.
Να είστε καλά. Και επιφυλάσομαι να ποστάρω αφού βρω λύση.
Ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα...![]()
![]()
![]()
![]()
r6 2001...ebala K&N(exw kai eksatmish kai den exw peiraksei ka8olou carbs)kai apo thn wra pou ebala to filtro h mhxanh stis xamhles strofes me ligo parapanw gazi mpoukwnei poly...meta tis 4-5000 einai ok... shmera h8ela na to bgalw kai den prolava...
gnwmh mou einai h ry8mise th me to filtro h soutare to..(pragma pou 8a kanw aytes tis meres)![]()
NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume
μαμα...εκτος αν πας για 30-40% παραπανω αλογα οποτε αυστηρα bmc race...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Αλλαξες εισαγωγεα ρε?:wacko:
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μαμα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαθαινωωωωωωωωωωωωω.......![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
re ade allakse kanena friol kai swpa esy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume