Ειπες κατι για μπαμ
![]()
αφου ακουστηκε , ολοενα κ καποιος γειτονας μπορει να βγηκε για να κοψει φαση και ισως να κρατησε καμμια πινακιδα ...
για χτυπα τα κουδουνια απο γειτονες που εχουν οπτικη επαφη με το σημειο ...
Ειπες κατι για μπαμ
![]()
αφου ακουστηκε , ολοενα κ καποιος γειτονας μπορει να βγηκε για να κοψει φαση και ισως να κρατησε καμμια πινακιδα ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Ειπες κατι για μπαμ
![]()
Αγορίνα ας είναι μέχρι εδώ... Συμφωνώ και γώ, τσέκαρε με κανά γείτονα μπας και βγεί κάτι...
Πάντα όρθιος και μην στεναχοριέσαι, το κουκλί σου θα ξαναγίνει όπως πρώτα!!!
Δυστυχως ρωτησα οσο πιο πολλους μπορουσα πρωι-πρωι...κανενας δεν ειδε τιποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Ειπες κατι για μπαμ
![]()
Και εγω δεν νομιζω να δω το συγκεκριμενο φορτηγακι ξανα...![]()
Με το φως της μερας φανηκαν καλυτερα τα σημαδια της μηχανης...η ζαντα εχει γινει λιγο ασημενια απο το ξυσιμο και το δεξι fairing ειναι γρατσουνισμενο αλλα οχι και τρομερα πολυ...εχει και μια μικρη τρυπουλα (μαλλον απο καποια πετρα οπως επεσε) η οποια με δυσκολια φαινεται...
Χθες βραδυ μου φαινοταν ολα πιο τραγικα![]()
![]()
Εκτος απο τη μηχανη ομως εχω και εγω σημαδια καθως νομιζω πως εξαρθρωσα τον ωμο μου οταν τη σηκωσα![]()
Αντε να δουμε...
αυτο που λες ειναι μαλλον υπεξαρθρημα. καλο θα ηταν να δεις ορθοπαιδικο η εστω φυσιοθεραπευτη γιατη νομιζω θελει σχετικα καλη ακινησια. προερχομαι απο αρθροσκοπηση για το ιδιο θεμα.
περαστικα και στη μηχανη σου
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Μην βάζετε παραπλανητικούς kinky τίτλους, ρε σεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
...μου την εριξε και εφυγε..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εγω σε περιπτώσεις που παρκάρω ανάμεσα σε αυτοκίνητα με τέτοιο φόβο κρατώ στο κινητό μου τις πινακίδες του εμπρός και πίσω αυτοκινήτου...ετσι για να μην ψαχνώμαστε.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Περαστικά, και εύχομαι να τον βρεις τον τύπο.
Α, και δεν ξέρεις στο σίγουρα ότι ήταν Ελληνάρας ή οτιδήποτε άλλης "προέλευσης"...ε;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
περαστικά στην καλή σου φίλε...μη ξεχνας να ψάχνεις στα μαγαζια με μεταχειρισμένα (φαιρινκ μανετες και τετοια)...για gsx-r υπάρχει πολύ πράμα σε καλές τιμές.
Έτσι ακριβώς, αλλα και να κατάλαβε,θα νόμιζε πιθανόν πως χτύπησε το πίσω αυτοκίνητο....Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Μαλλον ο οδηγος του ουτε που καταλαβε οτι το εριξε, ειδικα αν ειχε και μουσικη.
Η μηχανη ποτε παρκαρισμενη στο δρομο ΕΙΔΙΚΑ πισω απο αλλα οχηματα, καλυτερα στο πεζοδρομιο και σε σημειο που να μην ενοχλει.
Μια μερα που ειχα σταματησει με το αμαξι για 5' να παρω κατι ανταλλακτικα, αμεσως μετα απο μενα και πισω μου παρκαρε ενας μπομπος. Βγαινοντας εξω φυσικα ουτε που τον ειδα απο πισω( δεν φαινοταν στον καθρεφτη) και εννοειται οτι τον εριξα κατω.
Γιαυτο ποτε πισω απο αλλα οχηματα, αντε στη χειροτερη μπροστα
τα μισά μηχανάκια έχουν πέσει πάντως με αυτόν τον τρόπο,δυστυχώς....
έχω δει πολλές φορες όμως μηχανάκια να παρκάρουν πίσω από αυτοκίνητα σε απόσταση που είναι αναπόφεκτη να μην φιληθούνε τα δυο οχήματα....
Στον φίλο έχω να πω πως,την έχω νιώσει αυτή τι στεναχώρια και τις πρώτες μέρες είσαι χαλια,αλλα δεν βγάζει πουθενά...άντε περαστικά (θες δεν θες).![]()
ariona
Αχαχαχαχα ελιωσα στο γελιο να σαι καλα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μην βάζετε παραπλανητικούς kinky τίτλους, ρε σεις ...![]()
@ Εχετλαίος: οχι δεν ξερω στα σιγουρα αν ηταν Ελληναρας η καποιας "προελευσης"...απλα υπεθεσα..
@Χλιτος: Εχεις καποιο μαγαζι να μου προτεινεις? Εγω για τωρα σκεφτομαι να την παω σε καποιο φανοποιειο τουλαχιστον να κλεισουν λιγο τα σημαδια...να μη φαινονται τοσο πολυ.
@Ariona: Να σαι καλα![]()
![]()
![]()
Οριστε και το δεξι fairing με τις πληγες του![]()
![]()
![]()
![]()
http://i88.photobucket.com/albums/k1...y/DSC00599.jpg
Δεν ειναι τοσο τραγικο μη νομιζεις απλα ετσι σου φενεται επειδη τωρα την πηρες.Το καλο ειναι οτι θα εχεις κατι να λες για το ποσο γκαντεμης εισαι.Εχει την πλακα του=DΑρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Οριστε και το δεξι fairing με τις πληγες του![]()
![]()
![]()
![]()
http://i88.photobucket.com/albums/k1...y/DSC00599.jpg
Μακάρι να'ναι η χειρότερη γκαντεμιά αυτή φιλαράκι...
Μη χολοσκάς.![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μακαρι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Μακάρι να'ναι η χειρότερη γκαντεμιά αυτή φιλαράκι...
Μη χολοσκάς.![]()
![]()
![]()
![]()
@Xrated: Οντως θα γελανε για καιρο οι αλλοι μαζι μου![]()
![]()