Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Αχ ελληναρες...μου την εριξε και εφυγε..

Αχ ελληναρες...μου την εριξε και εφυγε..

Οτι λεει ο τιτλος...ειμαι σε υπερενταση...δεν ξερω αν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε...

Ειχα αραξει την κουκλα μου πισω απο ενα φορτηγακι (ηταν σιγουρα 1,5 μετρο πισω)...ανεβηκα στο σπιτι για να κανω ενα μπανιο και να ξαναφυγω...και μετα απο 2 λεπτα το ακουσα...

Ακουσα ενα "μπαμ"...ο κοσμος εφυγε κατω απο τα ποδια μου...κατεβηκα, η μηχανη μου (gsxr 1000 k3) πεσμενη στο δρομο και το φορτηγακι μπροστα της πουθενα...

Τη σηκωνω (νομιζω πως εβγαλα τον ωμο μου και τον ξαναεβαλα προσπαθωντας) και τοτε τα ειδα ολα...πρωτα η στενοχωρια, μετα λιγο κλαμα σαν μικρο παιδι (μολις χθες την αγορασα)...και μετα θυμος και αγχος...

Ο απολογισμος...Μανετα πισω φρενου λυγισμενη, μανετα μπροστα φρενου ξυμενη, δεξι fairing αχρηστο, ζαντα λιγο ξυμενη....ο τυπος εκτος απο το οτι την πεταξε κατω, την εσυρε κιολας γυρω στο μισο με ενα μετρο...

Φοβηθηκα μηπως ειχε χτυπησει τις μπροστα αναρτησεις, ετσι την εβγαλα μια βολτα, εδωσα λιγα χιλιομετρα και την αφησα να κυλαει χωρις χερια στο τιμονι...πηγαινε ευθεια...οποτε πιστευω το γλιτωσα...

Και τωρα καθομαι και τα γραφω ολα αυτα σε ενα φορουμ στο ιντερνετ, αλλα δεν μπορω να κανω και κατι αλλο...

Με το καλημερα της αγορας αυτο... Οτι και να σου πω λιγο θα ειναι. Θα την φτιαξεις ομως ξανα και ολα θα ειναι μια χαρα. Και μετα καλα χιλιομετρα... Ατυχιες παντα συμβαινουν...
    Παντα ορθιος ευχομαι.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Με το καλημερα της αγορας αυτο... Οτι και να σου πω λιγο θα ειναι. Θα την φτιαξεις ομως ξανα και ολα θα ειναι μια χαρα. Και μετα καλα χιλιομετρα... Ατυχιες παντα συμβαινουν...
    Παντα ορθιος ευχομαι.
    Ευχαριστω πολυ, σου ευχομαι τα ιδια...

Βασικα αν ξερει κανεις καποιο site που να πουλαει fairing, ας το στειλει εδω...δεν αντεχω να τη βλεπω ετσι...

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    με το που την πηρες......οχι ρε φιλε...μιλαμε για ΤΟ ξενερωμα
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Το ματιασανε το εργαλειο...
    Οχι ρε φιλαρακο...πραγματικα λυπηθηκα μαζι σου...
    Κουραγιο σε 10 μερες θα ειναι σαν καινουργιο παλι..
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

Αφηστε παιδια, δεν μπορειτε να φανταστειτε πως νιωθω...

Αντε να δω πως θα κοιμηθω αποψε...εχω και τον ωμο να με ποναει...ολα σκατα πανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Μαλλον ο οδηγος του ουτε που καταλαβε οτι το εριξε, ειδικα αν ειχε και μουσικη.
    Η μηχανη ποτε παρκαρισμενη στο δρομο ΕΙΔΙΚΑ πισω απο αλλα οχηματα, καλυτερα στο πεζοδρομιο και σε σημειο που να μην ενοχλει.
    Μια μερα που ειχα σταματησει με το αμαξι για 5' να παρω κατι ανταλλακτικα, αμεσως μετα απο μενα και πισω μου παρκαρε ενας μπομπος. Βγαινοντας εξω φυσικα ουτε που τον ειδα απο πισω( δεν φαινοταν στον καθρεφτη) και εννοειται οτι τον εριξα κατω.
    Γιαυτο ποτε πισω απο αλλα οχηματα, αντε στη χειροτερη μπροστα
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είναι σχεδόν σίγουρο οτι το βανάκι που στην έριξε θα το ξαναπετύχεις στην γειτονιά. Απλά κράτα τις πινακίδες του και στείλτου την λυπητερή. 90% είναι οχήματα που είναι της περιοχής σχεδόν πάντα που χτυπάνε και φεύγουν. Δεν ισχύει πάντα αλλά είναι όπως είπα στατιστικά πιθανό. Έχε τον νού σου μπας και τον πετύχεις.

Όσον αφορά το παρκάρισμα... ειδικά σε περιοχές που είναι πυκνοπαρκαρισμένα, βρές σημείο που θα είναι σε κολώνα, σε κάποιο σημείο τέλος πάντων που δεν θα μπορεί να στην ακουμπήσει κανείς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Καταλαβαινω τη στεναχωρια σου...κριμα καινουριο μηχανακι...

Ποτε αναμεσα σε αυτοκινητα.....οταν μπορεις δηλαδη....
    Οταν δεν μπορεις παρε τον αριθμο τους πριν φυγεις....

Προσωπικα εχω παρει αριθμους αλλα ευτυχως δεν τους χρειαστηκα...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Ότι λέει και ο Gandalf. Πάρε πινακίδες αν είναι της γειτονιάς και τότε με κάποιο δικηγόρο κάνε παιχνίδι. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar

Re: Αχ ελληναρες...μου την εριξε και εφυγε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
    Οτι λεει ο τιτλος...ειμαι σε υπερενταση...δεν ξερω αν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε...

Ειχα αραξει την κουκλα μου πισω απο ενα φορτηγακι (ηταν σιγουρα 1,5 μετρο πισω)...ανεβηκα στο σπιτι για να κανω ενα μπανιο και να ξαναφυγω...και μετα απο 2 λεπτα το ακουσα...

Ακουσα ενα "μπαμ"...ο κοσμος εφυγε κατω απο τα ποδια μου...κατεβηκα, η μηχανη μου (gsxr 1000 k3) πεσμενη στο δρομο και το φορτηγακι μπροστα της πουθενα...

Τη σηκωνω (νομιζω πως εβγαλα τον ωμο μου και τον ξαναεβαλα προσπαθωντας) και τοτε τα ειδα ολα...πρωτα η στενοχωρια, μετα λιγο κλαμα σαν μικρο παιδι (μολις χθες την αγορασα)...και μετα θυμος και αγχος...

Ο απολογισμος...Μανετα πισω φρενου λυγισμενη, μανετα μπροστα φρενου ξυμενη, δεξι fairing αχρηστο, ζαντα λιγο ξυμενη....ο τυπος εκτος απο το οτι την πεταξε κατω, την εσυρε κιολας γυρω στο μισο με ενα μετρο...

Φοβηθηκα μηπως ειχε χτυπησει τις μπροστα αναρτησεις, ετσι την εβγαλα μια βολτα, εδωσα λιγα χιλιομετρα και την αφησα να κυλαει χωρις χερια στο τιμονι...πηγαινε ευθεια...οποτε πιστευω το γλιτωσα...

Και τωρα καθομαι και τα γραφω ολα αυτα σε ενα φορουμ στο ιντερνετ, αλλα δεν μπορω να κανω και κατι αλλο...
    Φίλε μου ειλικρινά εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις το μωρό σου κάτω.
    Οι δικές μου κινήσεις όταν την αφήνω κάπου που δεν μπορώ να τη βλέπω είναι: στάθμευση ορίζοντια στο πεζοδρόμιο και 1η ταχύτητα (μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι να παρκάρουν κάθετα στο δρόμο), προσπαθώ με κάποιον τρόπο να συγκρατώ τις πινακίδες μπρος-πίσω των αυτοκινήτων.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Προσπαθησε να το δεις θετικα ρε φιλε.

Μακαρι να ειναι το πρωτο και τελευταιο και το κακο να εφυγε

Αντε να το σιαξεις τωρα να το χαιρεσε και πλεον προσεχτικα στο παρκαρισμα

Τσακω μια παγωμενη

Τα ιδια που επαθα το Πασχα μονο που καποιος πηρε την πινακιδα του αλητη και μου την εδωσε. Πολυ ασχημο το αισθημα οταν βλεπεις πρωτη φορα τη ζημια

ριξε μια ματια εδω απο οτι βλεπω ειναι αξιοπιστο καταστημα

αλλα πρεπει να ξερεις ιταλικα για να συννενοηθεις και να ξερεις ακριβως τι θα στειλει

http://cgi.ebay.it/DR77CO-SUZUKI-CAR...item27abb5fa27

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε