Οτι λεει ο τιτλος...ειμαι σε υπερενταση...δεν ξερω αν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε...
Ειχα αραξει την κουκλα μου πισω απο ενα φορτηγακι (ηταν σιγουρα 1,5 μετρο πισω)...ανεβηκα στο σπιτι για να κανω ενα μπανιο και να ξαναφυγω...και μετα απο 2 λεπτα το ακουσα...
Ακουσα ενα "μπαμ"...ο κοσμος εφυγε κατω απο τα ποδια μου...κατεβηκα, η μηχανη μου (gsxr 1000 k3) πεσμενη στο δρομο και το φορτηγακι μπροστα της πουθενα...
Τη σηκωνω (νομιζω πως εβγαλα τον ωμο μου και τον ξαναεβαλα προσπαθωντας) και τοτε τα ειδα ολα...πρωτα η στενοχωρια, μετα λιγο κλαμα σαν μικρο παιδι (μολις χθες την αγορασα)...και μετα θυμος και αγχος...
Ο απολογισμος...Μανετα πισω φρενου λυγισμενη, μανετα μπροστα φρενου ξυμενη, δεξι fairing αχρηστο, ζαντα λιγο ξυμενη....ο τυπος εκτος απο το οτι την πεταξε κατω, την εσυρε κιολας γυρω στο μισο με ενα μετρο...
Φοβηθηκα μηπως ειχε χτυπησει τις μπροστα αναρτησεις, ετσι την εβγαλα μια βολτα, εδωσα λιγα χιλιομετρα και την αφησα να κυλαει χωρις χερια στο τιμονι...πηγαινε ευθεια...οποτε πιστευω το γλιτωσα...
Και τωρα καθομαι και τα γραφω ολα αυτα σε ενα φορουμ στο ιντερνετ, αλλα δεν μπορω να κανω και κατι αλλο...