Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Δηλαδή για να καταλάβω...
1. Γλυτώνεις ΕΥΤΥΧΩΣ στο παρατσάκ...απο μαλακία του άλλου.
2. Τον βρίζεις για την μάνα του (που αποτελεί ποινικό αδίκημα και βάση για μήνυση ... απλά για να μαθαίνεις) μήπως και σταματήσει και γίνει τσαμπουκάς... πριν καν δείς οτι υπάρχει πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ εκεί.
3. Ο τύπος φεύγει και μετά πας και πιάνεις κεφάλι στους αστυνομικούς (που απάντησαν ανεκδιήγητα κατεμέ..) γιατί δεν τον καταδίωξαν (!!!!) να του κάνουν παρατήρηση (οχι να του κόψουν κλήση ή κάτι άλλο.)
Θες να σου πως 2-3 πιθανές καταλήξεις να μου πείς ποιά σου αρέσει;
1. Τον καταδιώκουν , τον σταματούν, του κάνουν παρατήρηση/δίνουν κλήση και φεύγει. Εσύ ακόμα καρδιοχτυπάς που την γλύτωσες φτηνά. Αυτό είναι η καλύτερη περίπτωση....
2. Τον καταδιώκουν , τον σταματούν , του κάνουν παρατήρηση ή και κλήση για επικίνδυνη οδήγηση/παραβίαση ΣΤΟΠ ... (βάλε οτι θές). Ο τύπος την δέχεται και ταυτόχρονα σου κάνει μήνυση για εξύβριση. Ορίζεται δικάσιμος και τρέχεις κανά μήνα ...
3. Την ώρα που φωνάζεις και ωρύεσαι στο πλήρωμα, αυτοί είναι πιο κοθώνια απο οτι έδειξαν σύμφωνα με τα λεγόμενα σου και σε προσαγάγουν για εξακρίβωση στοιχείων καθώς και για εξύβριση τους. Πάλι μπλέξιμο.
Σαφώς και δεν λέω να πείς "ωχ αδερφέ τι κάνουμε τώρα" και να συμμεριστείς την αδιαφορία των αστυνομικών , αλλά καλό είναι μερικές φορές να κρατάμε μέτρο στις αντιδράσεις μας , για να μην γυρίσουν μπούμερανγκ...
Για την ιστορία, πάλι καλά αδερφέ που την γλύτωσες. Προσοχή στους δρόμους.
Το 3 δεν παιζει απλα, κακο στον εαυτο τους θα κανανε, μου εχει τυχει σε αστυνομικο τμημα να οριομαι για την συμπεριφορα των οργανων και ο δηκας να ερχεται για να με ηρεμισει, μεχρι και συγνωμη ακουσα.
Οταν υπαρχει αγανακτηση για δικαιους λογους δεν τολμανε να το τραβηξουν.
Για την ιστορια... Αν θυμαμαι καλα δεν ειχα την ασφαλεια μαζι και μου πηραν το διπλωμα, μετα πηγα στο τμημα για να παραδωσω την αποδειξη και μου ελεγαν οτι δεν ισχυει η αποδειξη παρολο που εστειλα υστερα και το σημα με φαξ (ηταν στην αλλη ακρη της Ελλαδας), περιττο να πω οτι εγινε το ελα να δεις.