ξεκινάς με τη πρωτη..βλεπουν οι αλλες και σφιγγουν οι κωλοι που λεμε..απο τρομο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
πως σφίγγεις ταυτόχρονα 4 βίδες μαζί?![]()
ξεκινάς με τη πρωτη..βλεπουν οι αλλες και σφιγγουν οι κωλοι που λεμε..απο τρομο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Α ρε ποϊτάνα σουζούκι..... και στις βίδες έτη φωτός μπροστά.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ξεκινάς με τη πρωτη..βλεπουν οι αλλες και σφιγγουν οι κωλοι που λεμε..απο τρομο.![]()
![]()
Αμ πως... Τι το περασες???....(1ο)Απριλια που ετσι και πειραξεις βιδα αρχιζει και αποσυναρμολογειται????Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Α ρε ποϊτάνα σουζούκι..... και στις βίδες έτη φωτός μπροστά.![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Κάτοχος Bandit μίλησε? :ZZZ: :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Αμ πως... Τι το περασες???....(1ο)Απριλια που ετσι και πειραξεις βιδα αρχιζει και αποσυναρμολογειται????![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
πως σφίγγεις ταυτόχρονα 4 βίδες μαζί?[/QUOTE
Είναι συνδεδεμένες με το ακριανό ΑΛΕΝ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από akisjg
[/spam on}Ξέρεις τι διαβασα? ΑΛ(Ι)ΕΝ....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
πως σφίγγεις ταυτόχρονα 4 βίδες μαζί?[/QUOTE
Είναι συνδεδεμένες με το ακριανό ΑΛΕΝ![]()
![]()
![]()
Δ-Ι-Α-Κ-Ο-Π-Ε-Σ [/spam off]
Επισης μπορεις να τις σφιξεις μια μια κατα το 1/16 της στροφης. Θα σου παρει λιγο παραπάνω αλλα θα εισαι σιγουρος οτι θα σφιξουν σχεδον νταυτοχρονα
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Ακριβως το ιδιο ειχα κι εγω. Εχω βρει μηχανικο(σιδερα) αστερι ομως και μου κανε απλα μια κινηση.Η βιδα που σφιγγει το λαιμο εκει που χανει βενζινη, αμα την αφαιρεσεις τηα δεις πως ειναι μια βεργα και στα πλαϊνα της εχει 2 πολυ μικρα κυλινδρακια. Εμενα λοιπον ο μαστορας εβγαλε τη βιδα, αφαιρεσε αυτα τα 2 και μετα εσφιξε τη βιδα. Αποτελεσμα...δεν εχω ξαναδει να χανει ουτε χιλιοστο.
Σημειωση: Απ οτι μου πε αυτα τα 2 κυλινδρακια παιζουν καποιο ρολο στο σφηξιμο, αλλα απο το να εκοβε τη βιδα τωρα... μια χαρα κι ετσι.
BANDIT GSF 650s K8
Όπως κι όταν σφίγγεις έναν τροχό στο αμάξι σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
ΣΤΑΥΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...