Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Σκέψεις για 950 Smr

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
    η ζέστη είναι το μοναδικό παράπονο που μπορείς να έχεις απο το 950. Η κατανάλωση είναι νορμάλ για χιλιάρι... στο 950 Adv βγάζει 7,5-8 lt/100klm σταθερά

κατά τα άλλα, όπως είπε κ ο DrBig από πάνου, τρόμπα συμπλέκτη, βενζίνης κ νερού είναι όλα κ όλα τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσεις

Τα δυο πρώτα τα βάζεις στο πρόγραμμα κ τα αλλάζεις κάποια στιγμή, όχι άμεσα. Τρόμπα νερού κ συμπλέκτη μου τα είχαν περάσει στην εγγύηση προληπτικά κ δεν είχα πρόβλημα ποτέ βέβαια.

Η τρόμπα βενζίνης στο 950 είναι τεχνολογίας 30 ετών, άμα την ανοίξεις κ τη δεις, θα βάλεις τα γέλια. Ευτυχώς που η facet κάνει 55 λίρες κ βρίσκεις την ησυχία σου...

DrBig, για τρόμπα συμπλέκτη με 100 ευρώ, εννοείς την oberon? γιατί το ψάχνω να την αλλάξω προληπτικά κ η τιμή της evoluzione είναι λίγο τσουχτερή...
    Εκτος απο evoluzione και oberon υπαρχει και ενας γερμανος που φτιαχνει μια. Μου την στελνει οσονουπω φιλος απο γερμανια, θα τον ρωτησω λεπτομερειες και μολις απαντησει θα σου πω. Μου στοιχησε 100 ευρω μαζι με εξτρα κιτ ο-ρινγκ. Ιδια εχει στο 990 του με 60,000κμ χωρις κανενα προβλημα και θεωρειται πολυ καλη στους γερμανικους κυκλους.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

οσο για την ζεστη στο 950, το προβλημα λυνεται (σε μεγαλο βαθμο) με αφαιρεση καταλυτων και απενεργοποιηση του SAS. Αυτο το τελευταιο διοχετευει οξυγονο στην εξατμιση για να ανεβει η θερμοκρασια των αεριων και να δουλευει πιο αποτελεσματικα ο καταλυτης. Αν υπαρχουν καταλυτες και απενεργοποιηθει, θα καταστραφουν αργα η γρηγορα.

Ακομα, επειδη το μειγμα ειναι φτωχο μαμα, οι βιδες αερα στις -2 στροφες και η βελονα στο τριτο κλιπ και ξυπνανε το μηχανακι και το βοηθανε να δουλευει λιγο πιο κρυο.

Γενικα με το 954 που ειχα πριν, καμια σχεση. Το 954 δεν οδηγουνταν ουτε στην εθνικη αν η θερμοκρασια πλησιαζε τους 30. Βρισκω την ζεστη (μετα τις παραπανω μετατροπες) πολυ νορμαλ ακομα και στην αθηνα, και ποτε δεν εχω δει πανω απο 5 μπαρες θερμοκρασια (με 4 την φυσιολογικη θερμοκρασια).

Υπαρχει και η θεωρια της καλυψης των λαιμων με exhaust wrap (δεν το ξερω ελληνιστι) αλλα δεν ενδεικνυται οταν η μηχανη βλεπει υγρασια γιατι μπορει να δημιουργησει σκουρια (σε βαθμο καταρευσης του μεταλλου. Εναλλακτικα δουλευει και η κεραμικη επικαλυψη των λαιμων.

Παντως ειλικρινα, νομιζω οτι με εξατμισεις, SAS και ρυθμισμα των καρμπ ειναι μια χαρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ριξε και στην crescent καμια ματια... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ζεστη απο που λετε? απο τις εξατμισεις? Διοτι φανταζομαι οτι δεν υπαρχει ανθρωπας με μαμα πανω.... κατα τα αλλα δεν βγαζει ζεστη
    εγω και akamarinos πρεπει να ειμαστε οι μοναδικοι με μαμα εξατμισεις....
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    εγω και akamarinos πρεπει να ειμαστε οι μοναδικοι με μαμα εξατμισεις....
    εσενα δε σε βλεπω για πολυ ακομα!

Το ξερω δεν με βλεπω πολυ για μαμα ακομα , στο προηγουμενο που ειχα φοραγα τις οβαλ , και αυτες θα ξαναβαλω καποια στιγμη , DR BIG μου αρεσεις ρε μπαγασα , αν και νεος στα ktm
    την ψαχνεις την δουλεια και εισαι μαμουνι , και κοιτα αν βρεθουμε θελω βολτα το υπερεντουρο
    να δω πως ρολαρει στην ασφαλτο γιατι μου μπαινουν κατι ιδεες , και θελω να αποφασισω συντομα.
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    Το ξερω δεν με βλεπω πολυ για μαμα ακομα , στο προηγουμενο που ειχα φοραγα τις οβαλ , και αυτες θα ξαναβαλω καποια στιγμη , DR BIG μου αρεσεις ρε μπαγασα , αν και νεος στα ktm
    την ψαχνεις την δουλεια και εισαι μαμουνι , και κοιτα αν βρεθουμε θελω βολτα το υπερεντουρο
    να δω πως ρολαρει στην ασφαλτο γιατι μου μπαινουν κατι ιδεες , και θελω να αποφασισω συντομα.
    Οποτε γουσταρεις Ελ, αρκει να μου κανεις κανα ιδιαιτερο πως να το πηγαινω. Θελω να γινω σα και σενα οταν μεγαλωσω.
    Που μενεις? (Εγκω Ατινα, δυστυχως αλλα ελπιζω οχι για πολυ)

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    οποιος δεν εχει καβαλησει R1 04-06+ δεν εχει ιδεα απο ζέστη..

κατα τα αλλα στο ερωτημα του φιλου, ειναι ακριβως οπως στα λεει ο Dr(για το Big δεν ειμαι και αρμόδιος). Το smr εχε υποψιν σου εχει 15ρι ντεποζιτο σε αντιθεση με το 17-18 κανονικο δεν θυμαμαι αν και απο εμφάνιση δεν τα συγκρίνω... ο περτικαλις ο σκελετος ειναι γαμω παντου...
    αν το παρεις και εχεις τα χρηματα παρτο με εξατμισεις και καλουδια μιας και αργα η γρηγορα θα ψαχτεις γι' αυτα... οπως και σε αλλα θεματα της περτικαλι οικογενειας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα μαθεις γερμανικα με λιγα λογια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απο ταξιδι ομως δεν πας πουθενα... εκτος και αν εισαι πολυ νεος (και μπερδευεις τις κατουρομαυλες με τα ονειρα)
    Ban 'em all

απο ταξιδι ομως δεν πας πουθενα... εκτος και αν εισαι πολυ νεος (και μπερδευεις τις κατουρομαυλες με τα ονειρα)
    Δεν ειναι και τοσο ασχημο. Εχω κλεισει αρκετα 5ωρα στη σελλα και η μονη μηχανη που ειχα και ηταν πιο ανετη ηταν το 1150. Με την οθονη του 690Ε παει ανετα 130 συνεχεια χωρις βουητα και πιεσεις. Με λιγο σκυψιμο και ουριο ανεμο τα 160 χωρις προβλημα. Εχει και ενα μεγαλο καλο. Λογω της ισιας σελας, μπορεις να κινησαι μπρος-πισω και να ξεμουδιαζεις. Τελη αυγουστου θα παω ενα μεγαλουτσικο ταξιδι και ισως παρω ενα airhawk αλλα και παλι δεν το κρινω απολυτως απαραιτητο.

Περιμενω και εναγωνιως (παραφιλαω στη γωνια) και ενα ραλυ φαιρινγκ που οπου να'ναι βγαζει ενας σουηδος

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Νταξ ο αέρας ειναι συνηθως υποκειμενικός και εχει να κάνει και με το τεραιν οδήγησης/μουαγεν . Αλλο 5ωρο σε επαρχιακο και περιπέτεια και αλλο 3-4ωρο εθνικη και φορτωμενος/δικάβαλο... κατα βαση με ενοχλουσε οτι ενω το μηχανακι παει, δε το πηγαινα εγω (βαρυ γκαζι, ανεμος στα χέρια κλπ) και ας ειχα μασκακι απο 690 στην πιο ψηλη θεση βαλμενο καθως και τανκ μπαγκ που υποτιθεται κοβει καποιον στροβιλισμο ας πουμε...

παρεμπιπτόντως χαριζεται μασκακι απο 690 χωρις τα λαστιχοπαξιμαδια ομως...
    Ban 'em all

συγνωμη ρε παιδια σαν ιδιοκτητησ του 950SM δεν εχω ακουσει να βγαζει βλαβεσ ο υδραυλικοσ συμπλεκτησ στο sm alla μονο στα adv .
    ποσο παει η τρομπα νερου γιατι την μυριζω την δουλεια ειναι ετοιμη να παραδωσει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

παρεμπιπτόντως χαριζεται μασκακι απο 690 χωρις τα λαστιχοπαξιμαδια ομως...
    Eχεις πμ.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Ευχαριστώ για όοολες τις απαντήσεις μολονότι τα replies που λέγαν για τρόμπες δεν μου πολυάρεσαν μιας και δεν είναι και όλες φτηνές. Για τη ζέστη και θερμοκρασίες, ντάξει τα ξέραμε... ΚΤΜ ποτέ στην κίνηση.

Εμένα με νοιάζει κυρίως πόσο ευέλικτο και ασφαλές (από άποψη φρένων και στησίματος) είναι για city use ανεξαρτήτως κίνησης.

Φιλε εχω το smr εχω κανει 25000 χλμ ουτε κιχ απο συμπλεκτες τρομπες κτλ.
    αυτο που ειπαν τα παιδια για την ζεστη ισχυει με τα ολα του
    αλλα το μηχανακι γ@μει.ολα τα αλλα ειναι περιττα
    ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. τι λαστιχα για ΚΤΜ 950 Smr?
    από CAPPO στο forum KTM
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2010, 00:18
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 20:55
  3. ΣΕΛΑ ΓΙΑ 950 Adv
    από panos26 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 22:44
  4. Ερωτηση για 950
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 11:15
  5. Μέγαρα λοιπόν....πολλές σκέψεις για την ασφάλεια..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 06:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF