Εκτος απο evoluzione και oberon υπαρχει και ενας γερμανος που φτιαχνει μια. Μου την στελνει οσονουπω φιλος απο γερμανια, θα τον ρωτησω λεπτομερειες και μολις απαντησει θα σου πω. Μου στοιχησε 100 ευρω μαζι με εξτρα κιτ ο-ρινγκ. Ιδια εχει στο 990 του με 60,000κμ χωρις κανενα προβλημα και θεωρειται πολυ καλη στους γερμανικους κυκλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
η ζέστη είναι το μοναδικό παράπονο που μπορείς να έχεις απο το 950. Η κατανάλωση είναι νορμάλ για χιλιάρι... στο 950 Adv βγάζει 7,5-8 lt/100klm σταθερά
κατά τα άλλα, όπως είπε κ ο DrBig από πάνου, τρόμπα συμπλέκτη, βενζίνης κ νερού είναι όλα κ όλα τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσεις
Τα δυο πρώτα τα βάζεις στο πρόγραμμα κ τα αλλάζεις κάποια στιγμή, όχι άμεσα. Τρόμπα νερού κ συμπλέκτη μου τα είχαν περάσει στην εγγύηση προληπτικά κ δεν είχα πρόβλημα ποτέ βέβαια.
Η τρόμπα βενζίνης στο 950 είναι τεχνολογίας 30 ετών, άμα την ανοίξεις κ τη δεις, θα βάλεις τα γέλια. Ευτυχώς που η facet κάνει 55 λίρες κ βρίσκεις την ησυχία σου...
DrBig, για τρόμπα συμπλέκτη με 100 ευρώ, εννοείς την oberon? γιατί το ψάχνω να την αλλάξω προληπτικά κ η τιμή της evoluzione είναι λίγο τσουχτερή...