Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 88

Θέμα: Ταξιτζής με μαχαίρι

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    δηλαδή να γλυτώσω από το να καρφωθώ πάνω του για ένα μέτρο και να μην του κορνάρω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βάλει μυαλό? Μήπως να του έλεγα και ευχαριστώ? Εκείνη την ώρα που έχει κινδυνεύσει η ζωή σου δεν θες να του το δείξεις ότι πήγε να σε σκοτώσει? Να κάνω σα να μη συμβαίνει τίποτα? Και να με μουντζώσει κιόλας το @ρχίδι σα να έκανα εγώ τίποτα λάθος ή επικύνδυνο?

Ναι, πολύ κακό πραγμα να κορνάρεις σε κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να σε σκοτώσει
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΙΜΙΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΟΥ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΤΟΛΜΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....

ΤΟ ΤΑΞΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ....ΑΥΤΟΣ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ...
    ΕΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ??ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΣΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    δηλαδή να γλυτώσω από το να καρφωθώ πάνω του για ένα μέτρο και να μην του κορνάρω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βάλει μυαλό? Μήπως να του έλεγα και ευχαριστώ? Εκείνη την ώρα που έχει κινδυνεύσει η ζωή σου δεν θες να του το δείξεις ότι πήγε να σε σκοτώσει? Να κάνω σα να μη συμβαίνει τίποτα? Και να με μουντζώσει κιόλας το @ρχίδι σα να έκανα εγώ τίποτα λάθος ή επικύνδυνο?

Ναι, πολύ κακό πραγμα να κορνάρεις σε κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να σε σκοτώσει
    ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ;

ΟΚ, δε σου αρέσει το "μην μπλέκεις". Καλά λοιπόν, πήγαινε και μπλέξε. θα σου κάνει κακό ο άλλος, σοβαρό, και συ μετά θα αναρωτιέσαι.

re si johnpan den prospathw na se pisw gia kati..

o kathenas analoga tu ti katalavenei kanei kai analoga me ton psixismo tu adidra (kai den iparxei ixnos ironias i oti allo se auto pu lew etsi )

alla des ta senaria...

1. ta perneis ton kinigas kai kuvenda stin kuvenda plakoneste. erxete i astinomia kai pernas mia nixta sto kratitirio

2. san to parapanw alla epidei o allos einai trelos kai kouradomagas se klinei kai su prokalei atixima or epidei einai edelos psixakia vgazei maxeri, tsekouri, bazouka, minigun, sistixia patriot kai den simazeuete..

3. tou kornareis kai tou alazeis thriskia sta kadilia.
    eknevrismenos kai agriemenos me ton lakama den odigas psixrea kai exeis allo atixima

4. tu kornaris gia na katalavei oti "iparxoun kai alloi vre zow sto dromo" kai ama se kleisei asxima tou fvnazeis kai kana EEEEEEE!!! kai afu den epathes tipota (doxa o alax) iremeis kai sinexizeis tin zwi su mexri ton epomeno lakama... kai telika vgazeis to axti su paizontas gta san andreas sto pc... (ekei katharise me opoion den gustareis aneta)

prosopika me exoun kleisei polles fores... kai ithela na kanw megales fasaries ekini tin stigmi... alla akoma kai tin korna tin pataw spania (exw dinates exatmiseis!! ) giati prospathw na sosw tin katastasi...

distixos apo ena simio kai meta den pisteuw oti oi adidraseis exoun thetiko apotelesma (sofronistiko) ston ipaitio
    ase pu epidrun asxima stin psixologia su...

kai prosoxi stou lakamades

Παιδια εχουμε πει,

αυτα τα ατομα δεν θα καταλαβουνε ουτε με βρισιες ουτε με κλοτσιες!

Ζημια αλλου πρεπει να τους κανεις.
    Τωρα δεν ξερω αν ειναι σωστο να του σπασεις το τουτου,το κοτετσι κτλ.,αλλα αν θελετε να κανετε κακο σε καποιον υπαρχουν χιλιαδες τροποι

tou kornareis kai tou alazeis thriskia sta kadilia.

:rotflmao: :rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ θα πρότεινα αυτοσυγκράτηση....

Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κατανοητός ο εκνευρισμός (όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ζήσει τέτοιες καταστάσεις) αλλά το κυριότερο είναι να μην εμπλακούμε σε ατύχημα ή σε μία κατάσταση η οποία μπορεί να μας κάνει να μπλέξουμε τόσο πολύ που δεν φανταζόμασταν το πρωι που ξυπνήσαμε....

Σενάριο 1 : κατεβαίνει κάτω ο ταρίφας, τον διαλύεις στο ξύλο, σε πιάνουν και περνάς αρκετό καιρό με τις φίλες σου στον κορυδαλλό ή σε άλλο ορνιθοτροφείο

Σενάριο 2 : Αντί να τον διαλύσεις στο ξύλο, παθαίνει καρδιακό/εγκεφαλικό και μένει στον τόπο. Περισσότερος ο καιρός του τανγκό

Σενάριο 3 : Δεν τον δέρνεις αλλά σε στέλνει εκείνος στο νοσοκομείο

Σενάριο 4 : Σε στέλνει (με οποιονδήποτε τρόπο) στον Α. Πέτρο......

Κι όλα αυτά επειδή σε είπε "κάτι".... Αξίζει;

Πάρε το νούμερο της πινακίδας του, και στον πρώτο αστυνομικό που θα βρεις το δίνεις για τα περαιτέρω.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ;

ΟΚ, δε σου αρέσει το "μην μπλέκεις". Καλά λοιπόν, πήγαινε και μπλέξε. θα σου κάνει κακό ο άλλος, σοβαρό, και συ μετά θα αναρωτιέσαι.
    Ρε Τζίρο συγγνώμη κιόλας, πας καλά? Θεωρείται μπλέξιμο το να κορνάρω? Δεν έγραψα ότι άνοιξα γκάζι και εξαφανίστηκα? Κι εγώ αυτά λέω σε όλους, μην ασχολείστε με τους μ@λ@κες. Ήμαρτον. Γράφεις και με κεφαλαία λες και είμαι ηλίθιος. Διάβασε ΚΑΛΑ αυτά που έγραψα και μετά απαντάς. Η αντίδρασή μου ήταν στο ότι είπαν μερικοί ότι δεν έπρεπε καν να κορνάρω. Αυτό

Πάντα φιλικά, Τζωννάκης
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Banned
    μην κορνάρεις.

Εντάξει άντε γεια
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Καλημερα

Απο οταν βγηκαν τα σιδερικα χαθηκε η μαγκια. Αυτος που το ειπε μαλλον ειχε δικιο.

Αμα ειναι να παω να αγορασω και εγω ενα σπαθι σαν του κροκοδειλακια Νο2 και να γυρναω στους δρομους.

Εγω προσωπικα δεν τσακωνομαι ποτε (σχεδον), για κατι τετοια περιστατικα.

Θα παω αμερικη να με χτυπησει ακτινα να γινω HULK και τοτε τα ξαναλεμε. ΠΛακα πλακα καλη φαση.

Dog eat dog world!!!!!!!!!!!!!!!

Προσοχη γενικοτερα.

Τζίρο, μόλις διάβασα ένα παλιό ποστ που κάποιος μαχαίρωσε κάποιον επειδή του κορνάρησε στο πράσινο!!

Επισήμως έχω να σχολιάσω......

ΣΚΑΤΑ

no hard feelings ok tziros?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

cuius regio eius religio Το avatar του/της artech
    Εγώ λέω κατεβαίνεις και ορμάς πάνω στο ταξί σαν ταύρος με το κράνος!:wacko:
    Ευθεία = το βαρετό κομμάτι ασφάλτου μεταξύ δύο στροφών.

Love - Peace - Technology

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan

no hard feelings ok tziros?
    ποτέ! Αμα είναι να κρατάω μούτρα στους φίλους μου, ποιοί θα μου μείνουν;

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Το εγραψα και αλλου το γραφω και εδω

Του φευγατου η μανα ποτε δεν εκλαψε

Φιλια
    Keep on rocking in a free world !!!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων