Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 88

Θέμα: Ταξιτζής με μαχαίρι

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan

Ταξιτζής με μαχαίρι

Μέρα μεσημέρι και κατεβαίνω την Πειραιώς με σκοπό να στρίψω στην Π. Ράλλη. Πάω σπίτι μου στη Νίκαια και οδηγώ κυριλέ. Είμαι στην αριστερή λωρίδα, πηγάινω περίπου 70, και μπροστά μου έχω ένα ταξί, ενώ δεξιά μου και πιο πίσω άλλο ένα ταξί. Ο δρόμος κατά τα άλλα είναι σχετικά άδειος.

Θα ξέρετε ένα στενό πριν το φανάρι για Π.Ράλλη που οδηγεί δεξιά και παρακάμπτει το φανάρει έτσι? Βγαίνει σχεδόν πάνω στη γέφυρα.

Περνώντας από αυτό το στενό επί της Πειραιώς, και ενώ είμαι πάντα στην αριστερή λωρίδα, ο ταξιτζής μπροστά μου κοκαλώνει το αυτοκίνητο, προκειμένου προφανώς να περάσει τέρμα δεξια στο στενό. Δεν έχει βγάλει καθόλου φλας, και έχει σταματήσει στο γρήγορο ρεύμα. Περιμένει σταματημένος μέχρι το άλλο ταξί που έρχεται από πίσω δεξιά μου να περάσει, και κατόπιν κόβει όλο το τιμόνι και χώνεται στο στενό. Εγώ ευτυχώς έχω καταλάβει από νωρίτερα τη μ@λ@κία του και έχω πέσει στα φρένα κρατώντας και την κόρνα πατημένη. Σχεδόν έχω σταματήσει και απέχω λιγότερο από 2-3 μέτρα από τον προφυλακτήρα του όταν ξεκινάει να στρίψει, και από τα νεύρα μου δεν αφήνω την κόρνα ενω ήδη απομακρύνομαι.

Τον βλέπω με την άκρη του ματιού μου ενώ έχει μπει στο στενό και συνεχίζουμε για λίγο παράλληλα, να βγάζει το χέρι και να με μουντζώνει !!!!!!! Σημειωτέον, εγώ απλά τον βλαστημούσα μέσα από το κράνος, και μόνο κόρναρα. Δε του φώναξα καν ούτε μια βρισια τίποτα! Ανταποδίδω τη μούντζα και τρέχω προς το φανάρι με σκοπό να δω τη φάτσα του, αφού ξέρω ότι θα τον ξαναπετύχω πανω στη γέφυρα.

Σταματάω στο φανάρι ακριβώς μετά τη γέφυρα και μετά από λίγο φρενάρει κι αυτός πίσω μου. Γυρίζω και τον κοιτάζω, και τον δείχνω με το χέρι μονολογόντας "κοιτα ρε ένα καραγκιόζη" πάντα μέσα από το κράνος. Αυτός βλέπει τη χειρονομία μου και σηκώνει ένα μαχαίρι δίπλα από το χειρόφρενο, τουλάχιστο 40 εκ. και μου το δείχνει απειλητικά. Σημειώστε ότι μέσα έχει πελάτες δύο γυναίκες!!!

Θέλω να βάλω σταν και να κατέβω να του κάνω το ταξί μπουρ.έλο αλλά σκέφτομαι ότι είναι αρκετά παρανοϊκός ώστε να περάσει πάνω από τη μηχανή μου και να φύγει, ή ακόμα χειρότερα να βγει από τα ταξί και να προσπαθήσει να με μαχαιρώσει. Δε θα με προλάβαινε βέβαια, εκτός και αν μου πέταγε κάτω τη μηχανή.

Οι πελάτισες μέσα γελάνε με αμηχανία, και εγώ οταν είδα το μαχαίρι του κάνω για πολλή ώρα τη χειρονομία "τον παίζεις". Επίσης ένας φορτηγατζής δίπλα μου βλέπει τη φάση και μου λέει "κατέβα ρε φίλε να τον γ@μήσεις, θα κατέβαινα κι εγώ αλλά έχω να παραδώσω."

Μέσα στην ταραχή μου δεν πήρα ούτε αριθμό ούτε τίποτα. Αναψε πράσινο και εξαφανίστηκα. Ετρεμα από τα νεύρα μου και σκέφτηκα τι ατυχία να σταματήσει πίσω μου, αν ήμασταν παράλληλα και δεν κινδύνευε η μηχανή μου θα του είχα μπάσει τις πόρτες την οροφή και το καπώ και ότι άλλο μπορούσα.

Ηταν περίπου 45άρης, με άσπρα πολύ αραιά μαλλιά που πετάγαν σαν του Αινστάιν. Φορούσε γυαλιά. Παιδιά προσοχή, είναι σίγουρα ψυχανώμαλος. Αν τον δείρετε ποτέ δώστε του και κάτι από μένα να με θυμάται. Κοιτάω πάντα τους οδηγούς ταξί, κάπου θα τον πετύχω....
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αμαν !!

Banned
    ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ

ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ/ΤΡΕΛΟΥΣ

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Ήμουν στο αμάξι, οδηγούσα και γύρναγα ένα φίλο από τα προάστεια... Ένα ζώον άρχισε να με βρίζει. Το λόγο ας τον αφήσουμε, προς το παρόν, θυμήστε μου να σας τον πω αργότερα.

Ο φίλος μου να μου λέει "αυτός σε βρίζει", του λέω "δε με νοιάζει τι κάνει ο μουρλός!" μετά αυτός λέει "θα πάρω το τηλέφωνό του" και κάθεται και το διαβάζει... και του ξαναλέω... μην ασχολείσαι με μουρλούς! και αυτός να επιμένει... ΡΕ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΖΗΜΙΑ! Μ Η Ν Α Σ Χ Ο Λ Ε Ι Σ Α Ι.

http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=6398

Καρδίτσα ΝΤΙΠ μυαλό Το avatar του/της giorgosxt
    Αν τον ξαναπετύχεις κάπου,γιατί η Αθήνα είναι μικρή σε τέτοιες περιπτώσεις, κράτα τον αριθμό του και βγάλτον στο forum.
    Το παλιάρχ...ο!!!!!!

..

me tosous xiliades tarifes, xlomo to kovo na ton petixeis ksana...

apo tin mia kala ekanes kai efiges giati glitoses ta xeirotera. apo tin alli omos, enas dithen "tarif the ripper" nomizei akoma oti auto pou kouvalaei, ton kanei poio isxiro ara mporei na sinexizei anenoxlitos tis tarzanies tou stous dromous.

einai megalo to thema kai exei sizitithei k sto parelthon.

pantos se paromoies periptoseis nomizo, kalo tha itan na kratousame se simeiosi toulaxiston tin pinakida tou.
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Δεν αξιζει να ασχολησε με τετοιες περιπτωσεις ανθρωπων γιατι απλα ταραζεσαι και χαλας την ψυχολογια σου.

Γνωριζοντας ποσοι τρελοι κυκλοφορουν εκει εξω αλλα και ξεροντας την συμπεριφορα των περισσοτερων οδηγων κουτιων εχω αποφασισει να μην δινω σημασια.

μπλα μπλα
    μου θυμιζει κατι περιστατικα τα προηγουμενα χρονια που εβγαιναν οι ταριφες ουρλιαζοντας οταν καποιος συναδελφος τους ειχε πεσει θυμα κλοπης κλπ..
    προφανως βρηκαν τροπο αυτοαμυνας..!

ρε μολοτοφ που θελουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Δεν ειναι να ασχολεισαι με τετοιους τρελους.
    Πριν απο χρονια στην Εθνικη με αμαξι εγω, ενα τυπος με γυναικα και μωρα μεσα στο κουτι του, με εκλεισε απο κομπλεξ σε ΚΑΡΑνομιμο και ΑΣΦΑΛΕΣ προσπερασμα με 120 χλμ σε αριστερη λωριδα, και μου εβγαλε πιστολι απο το τζαμι.

Αφηνω τις λεπτομερειες, σας λεω μονο οτι απλα με κυνηγουσε για καμμια 20αρια χλμ βραδυ καθημερινης με κινηση μεχρι τον Σειριο (Αθηνων-Λαμιας στο ρευμα προς Αθηνα), και με το που με ειδε να καλω την τροχαια απο το κινητο, (μπηκα απο πισω του και πηρα τον αριθμο κυκλοφοριας του και αργοτερα εμαθα οτι ηταν απο πυργο Ηλειας το ζωο), την εκανε με χιλια με την γυναικα του να με μουτζωνει και τα μωρα να κλαινε στο πισω καθισμα.

Μεσα σε 15 λεπτα ειχε γεμισει ο τοπος μπλοκα.
    Ουτε που θελω να ξερω ποιος ηταν και αν τον πιασανε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

μπλα μπλα
    διαολε..ποιο ειναι το τηλ της τροχαιας; τελικα αξιζει να το εχεις μαζι σου. Ελπιζω να τον βουτηξανε. Αρκει η ταλαιπωρια να τρεχει στο τμημα με γυναικα και παιδια για να βαλει μυαλο το καθικι.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    100

ή από όλα τα κινητά
    112

(Το διεθνές νούμερο ανάγκης - δωρέαν φυσικά, ακόμα και ΧΩΡΙΣ SIM!)
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    τι λέμε τώρα..

σε αρένα είμαστε...
    και η ζωή συνεχίζεται...

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    δυτυχως εξω κυκλοφορουν πολυ ψυχανομαλοι!!!
    και εγω παντως ειμαι της αποψης να μην ασχολεισαι!!!δεν προκειται να βγει τιποτα!!!αυτοι δεν βαζουν μυαλο με τιποτα!!!πιο σιγουρο ειναι να σου βγει σε κακο παρα σε καλο!!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Γι αυτο κουβαλα και εσυ κανα μαχαιρακι πανω σου καλου κακου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	knife.jpg 
Προβολές:	2341 
Μέγεθος:	46,2 KB 
ID:	18872

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Μου φαίνεται θα πουλήσω το σουγιά για κρητιτσή μασαίρα !!!

Καλημέρα!!!

egw den katalavenw giati exete auto to kako sinithio na koranrete kai na kanete xironomies i akoma kai na kinigieste me ton kathe lakama pu kanei oti tun volevei ston dromo...

to mono pu katafernete einai na eknevrizeste kai telika na prokalesete atixima ston eauto sas (me ton ena i ton allo tropo)

otan kapoios kanei paravsi (epitopou storfi, paraviasi tou stop ktlp) kai to xerei... oti kai na tou peis den prokite na katalavei tipota... to mono pu tha kataferete einai na piasteite sta xeria...
    ama ton direte kati tha katalavei.. alla to na dernete agnostus (pou pigan na sas skotosoun den lew) den einai lisi...

ama kapoios kanei lakamia xwris na to katalavei ligaki korna einai arketi pisteuw gia na katalavei to psoso lakamas einai...

ola ta alla einai exoterikeusi tou eknevrismou kai tsabukades, kai den voithoun...

prosoxi!!! kai na ipologizete tus giro sas san tus xiroterus lakamades pu einai etimoi na kanoun tin xiroteri lakamia pu bori na fantastite...

gnomi mou...

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF