Και γω αν είχα φτερά θα πέταγα...
Πολλές ταινίες βλέπετε...
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
ε ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
![]()
@katath σίγουρα έχεις σωστή ημ. γέννησης στο προφίλ σου![]()
![]()
γιατι σου φαινεται παραξενη η ημερομηνια??
χωρις παρεξησηση εχτες ακουσα οτι στο παγκοσμιο μχ2 2ος ηταν ενας του 1992 νομιζω...κι ενω στην αρχη κουφαθηκα μετα καταλαβα οτι περναει γρηγορα ο χρονος......![]()
παντως καλα του εξηγηθηκες.....![]()
![]()
![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Φίλε μου με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να έρθει και ο Τζοκερ να του ρίξει αέριο γέλιου τόσο ισχυρό που θα του πεταχτεί ο λάρυγγας έξω απο το γέλιο, μετά να έρθει ο Marilyn Manson να σοδομίσει πάνω απο το άψυχο κορμί του και μετά να έρθει και ο Spiderman να ρίξει ιστο αράχνης στους κακούς και να πάρει τα λεφτά και να πάει να τα φάει στα κωλόμπαρα με τον αγενή κρανοέμπορα γελώντας με το πόσο έυκολα έπεσαν όλοι στην παγίδα τους. Αλλα όλα θα ήταν ψέυτικα μιας και όλα είναι στο ΜΑΤΡΙΧ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
φαντασου την ωρα που πηγαινες απο την τραπεζα στο μαγαζι σου σκανε 2 τυποι με μηχανη κ πανε τα ?πουλα ή ακομη χειροτερα την ωρα που του εδειχνες τα 1500? να σφυραγε κ να βγαιναν 2 αραπαδες απο την αποθηκη σαν ντουλαπες....να κλειδωναν την πορτα κ μετα αντε να αποδειξεις οτι σου πηραν τα λεφτα αυτοι....
κ δεν κανω πλακα....τετοιες κινησεις απλα δεν τις κανεις...κ ας εχεις κ νευρα κ οτι αλλο θες...
ακου εκει...πηγε στην τραπεζα κ εβγαλε λεφτα να τα δειξει στον αλλο οτι τα εχασε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Ρε παιδια, ηρεμια...
Οι ασχετοι, αγενεις και κακοτροποι "πωλητες" σιγα σιγα εξαφανιζονται ΚΑΙ απο το χωρο της μοτοσυκλετας...
Ως πελατης / καταναλωτης τους εφαγα καμμια 25αρια χρονια στη μαπα, κι επειδη ασχολουμαι κι εγω με πωλησεις, πολλα χρονια, (με σεμιναρια και κοντρα σεμιναρια κλπ), τα τελευταια χρονια ΕΙΜΑΙ στο χωρο της μοτοσυκλετας ενεργα και προσπαθω να ειμαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χαμογελαστος και ευγενικος...Ακομα κι αν ο "πελατης" ειναι αγενεστατος και προκατειλλειμενος (ειτε με μαρκες ειτε ειναι σιγουρος οτι θες να το κοροϊδεψεις...), δεν ειναι σωστο αν θελεις να θεωρεισαι σωστος πωλητης, να αρχισεις τις ειρωνειες και τα απαξιωτικα σχολια...
Σιγουρα παιδια υπαρχουν κακοτροποι αθρωποι απο τη φυση τους, και αν ερχεσαι σε επαφη καθημερινα με πολυ κοσμο και σου κατσει ΕΝΑΣ τετοιος πελατης, θελει γερο στομαχι και ατσαλινα νευρα για να ανταπεξελθεις...
Εχουν κι οι πωλητες τα ελαφρυντικα τους, αλλα δεν δικαιολογω τον τροπο που αντιμετωπισαν το φιλο παραπανω, και ποσω μαλλον οταν ειναι και νεος και θελει να μπει σωστα στο χωρο της μοτοσυκλετας.
Εχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ εμεις οι μεγαλυτεροι να μεταδωσουμε τις γνωσεις μας στα νεα παιδια, και να βοηθησουμε και να καθοδηγησουμε με καθε τροπο. Ας σκεφτουν καποιοι καποιοι που το παιζουν αυθεντιες οτι καποτε ηταν κι αυτοι ΝΕΟΙ και ασχετοι...
Παντως, αν μπειτε σε καποιο μαγαζι και δεν μεινετε ικανοποιημενοι απο την εξυπηρετηση, ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ...
Και κατι αλλο που μ'αρεσε και το εφαρμοζω χρονια...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ τα λεφτα μου να πανε σε φιλο, ή αξιολογο / ευγενικο / εξυπηρετικο ανθρωπο, κι ας ειναι και παραπανω απο την πιο χαμηλη τιμη που μπορεις να βρεις αυτο το ιδιο "κατι" στην αγορα...
![]()
![]()
![]()
Όχι. 22 χρονών είμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ε ναι...
![]()
@katath σίγουρα έχεις σωστή ημ. γέννησης στο προφίλ σου![]()
![]()
Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ
φαίνεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από katath
Όχι. 22 χρονών είμαι.![]()
![]()
(φιλικά πάντα)
αν αλλη φορα θες να κανεις σπασιμο σε καποιον κατεβασε του ολο το μαγαζι φορεσα τα ολα και αφου τον ευχαριστησεις πεςτου οτι θα τα παραγγειλεις απο ιντερνετ!!! εκει θα φρικαρει![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
This thread has too many...
Αχχχχ....
Φλώριντα!
Τι μου θύμισες τώρα......
Εχμ...
Στο θέμα μας.
Καλή η κίνησή σου, αλλά πιστεύω αρκούσε να του το πεις. Το καλύτερο είναι να διαλέγουμε ανθρώπους κι όχι καταστήματα για να κάνουμε τα ψώνια μας. Όντως καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω, παρά να τα δώσω στον κάθε υπερόπτη αλαζόνα....
"Qu ils mangent de la brioche"
Βασικα η κινηση μπορει να φαινεται καπως αλλα ειναι σωστη αφου στην ουσια λεφτα χανει με τη συμπεριφορα του και τιποτα αλλο.Δεν ψαχνει για φιλους αλλα για πελατες που του φερνουν λεφτα και ετσι τους χανει.Απλα κατα ενα τροπο τους δικαιλογω ορισμενους(οχι τους δυνατους μαλακες ,απλα τους καποιους οχι τοσο ευγενικους) γιατι φανταζομαι τωρα με το ιντερνετ που παραγγελνεις σε σχεδον μισες τιμες ο πιο πολυς κοσμος θα πηγαινει για δοκιμες και μετα θα τα αγοραζει απο το σπιτι του.Ειναι καπως αν εχεις μαγαζι..
Τότε ας περιορίσει το κέρδος του και ας πουλήσει σε τιμές ίδιες ή παραπλήσιες (πχ τιμή εξωτερικού + όποια υποτιθέμενα μεταφορικά). Θα αυξήσει την κατανάλωση και ο πελάτης δε θα κάνει τον κόπο να το πάρει από το Ιντερνετ αφού θα του έρχεται μία ή άλλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Βασικα η κινηση μπορει να φαινεται καπως αλλα ειναι σωστη αφου στην ουσια λεφτα χανει με τη συμπεριφορα του και τιποτα αλλο.Δεν ψαχνει για φιλους αλλα για πελατες που του φερνουν λεφτα και ετσι τους χανει.Απλα κατα ενα τροπο τους δικαιλογω ορισμενους(οχι τους δυνατους μαλακες ,απλα τους καποιους οχι τοσο ευγενικους) γιατι φανταζομαι τωρα με το ιντερνετ που παραγγελνεις σε σχεδον μισες τιμες ο πιο πολυς κοσμος θα πηγαινει για δοκιμες και μετα θα τα αγοραζει απο το σπιτι του.Ειναι καπως αν εχεις μαγαζι..![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Εχεις ενα δικιο αλλα αυτος που εχει το μεγαλο κερδος ειναι ή ο χονδρεμπορος ή η κυρια εταιρια που πουλαει στον χονδεμπορο και οχι ο εμπορος λιανικης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Τότε ας περιορίσει το κέρδος του και ας πουλήσει σε τιμές ίδιες ή παραπλήσιες (πχ τιμή εξωτερικού + όποια υποτιθέμενα μεταφορικά). Θα αυξήσει την κατανάλωση και ο πελάτης δε θα κάνει τον κόπο να το πάρει από το Ιντερνετ αφού θα του έρχεται μία ή άλλη.![]()