Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Παιδικό καθισματάκι μηχανής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Έχεις κανένα συμβόλαιο ότι θα συμβεί αυτό ακριβώς;
    Γιατί αν έχεις, εγώ να σε παρουσιάσω ένα άλλο που θα λέει ότι όταν πέφτουμε τότε πάντα εκσφενδονιζόμαστε από την μηχανή και μας λιώνει η απέναντι νταλίκα. Οπότε το καθισματάκι είναι σωτήριο.

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την κατάληξη μιας σύγκρουσης ή μιας πτώσης.
    Είναι προφανές ότι οι κατασκευές που παρουσιάζονται στα γιουτουμπάκια, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την χαζομάρα κάποιων γονιών (υπήρξα τέτοιος) να ανεβάζουν στην πίσω σέλα (σωστά) παιδάκια που δεν έχουν ούτε το μυαλό ούτε την δύναμη να κρατηθούν σωστά από τον οδηγό ή να κρατάνε τα πόδια τους μακριά από τον πίσω τροχό.
    Α εσύ μιλάς σοβαρά δηλαδή? Θεωρείς λοιπόν ότι αν δεθείς πάνω στη μηχανή, υπάρχουν πιθανότητες να μη σε πλακώσει η μηχανη σε μία ενδεχόμενη πτώση?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

joyrider, καλύτερα να στραφείς σε κάποια άλλη αγορά. Δεν είναι η χώρα μας για τέτοια...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Α εσύ μιλάς σοβαρά δηλαδή? Θεωρείς λοιπόν ότι αν δεθείς πάνω στη μηχανή, υπάρχουν πιθανότητες να μη σε πλακώσει η μηχανη σε μία ενδεχόμενη πτώση?
    Όσο σοβαρά μιλάς κι εσύ αν θεωρείς σίγουρο ότι θα σε πλακώσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    joyrider, καλύτερα να στραφείς σε κάποια άλλη αγορά. Δεν είναι η χώρα μας για τέτοια...
    Έρχονται και στην δική μας αγορά, έχει τα λινκ στην αρχή.

Αλλά μάλλον εννοείς εδώ δεν μπορούμε εμείς να μείνουμε όρθιοι θα βάλουμε και τα μικρά επάνω? Δίκιο έχεις αλλά όπως είπα το θέλω για στήριξη και ασφάλεια στις μικρές βόλτες που τους κάνω, δεν σκοπεύω να κάνω μεγάλη διαδρομή.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Εφτάμιση (πρωτη δημοτικού) η μικρή και τεσσεράμιση ο μικρός.
    Το καρεκλάκι απότι είδα από δυόμιση μέχρι οχτώ ετών λέει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί (14-30 κιλά).

Δυόμιση;;;

Και πως ακριβώς είμαστε σίγουροι ότι το παιδάκι των δυόμιση ετών θα κάνει αυτό που του λέμε να κάνει και δεν θα αρχίσει τις ταρζανιές;;;

Για πιο μεγάλα (τουλάχιστον τεσσάρων) οκ. Από το τίποτα καλύτερο είναι αυτό.

Αλλά μάλλον εννοείς εδώ δεν μπορούμε εμείς να μείνουμε όρθιοι θα βάλουμε και τα μικρά επάνω? Δίκιο έχεις αλλά όπως είπα το θέλω για στήριξη και ασφάλεια στις μικρές βόλτες που τους κάνω, δεν σκοπεύω να κάνω μεγάλη διαδρομή.
    Ξέρεις, πριν 2 χρόνια είχα μπει και εγώ στον πειρασμό να κάμω το ίδιο. Μέχρι που, πάνω που το είχα σχεδόν παραγγείλει το καθισματάκι, πέφτει μια ηλίθια με το αυτοκίνητο ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ πάνω στο ποδήλατο γνωστού μου που είχε και το 4 ετών κοριτσάκι του πίσω σε καθισματάκι. O γνωστός μου με θρύψαλα το δεξί γόνατο και τη λεκάνη, το παιδί πάλεψε μια βδομάδα στην εντατική και τελικά την έβγαλε με χίλια ζόρια.
    Σου ξαναλέω, άστο, δεν αξίζει το ριψοκίνδυνο της υπόθεσης...
    Φιλικά, έτσι;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Εγώ δεν θεωρώ σώφρων να ανεβαίνω κι ο ίδιος, αλλά ... ανεβαίνω.
    Προσωπικά τα καθισματάκια τα θεωρώ ασφαλέστερα από την μη χρήση τους.

Δηλαδή αν δεν είναι δεμένο θα γλυτώσει;
    Αν ξέρεις στατιστικές καλό είναι να τις παραθέσεις, να ξεστραβωθούμε κι εμείς.
    Τις στατιστικες τις εχω χεσμενες.Αυτο που λεω ειναι οτι αν ειναι δεμενο πανω στη μηχανη και πεσουν τοτε πολυ ευκολα μπορει καποιο σημειο του σωματος του να γινει μοχλος με ασχημα αποτελεσματα (σπασιματα κλπ).ΙΣΩΣ αν δεν ειναι δεμενο να φυγει μακρυα απο τη μηχανη και να χτυπησει λιγοτερο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ξέρεις, πριν 2 χρόνια είχα μπει και εγώ στον πειρασμό να κάμω το ίδιο. Μέχρι που, πάνω που το είχα σχεδόν παραγγείλει το καθισματάκι, πέφτει μια ηλίθια με το αυτοκίνητο ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ πάνω στο ποδήλατο γνωστού μου που είχε και το 4 ετών κοριτσάκι του πίσω σε καθισματάκι. O γνωστός μου με θρύψαλα το δεξί γόνατο και τη λεκάνη, το παιδί πάλεψε μια βδομάδα στην εντατική και τελικά την έβγαλε με χίλια ζόρια.
    Σου ξαναλέω, άστο, δεν αξίζει το ριψοκίνδυνο της υπόθεσης...
    Φιλικά, έτσι;
    Ναι δεν παρεξηγούμε απλά αυτό θα συνέβαινε και αν ήταν πεζό το παιδάκι. Πόσες και πόσες φορές δεν ακούμε αμάξι παρέσυρε τάδε παιδάκι, φορτηγό παρέσυρε στάση λεωφορείου κτλ..

Κανονικά θα έπρεπε να μην ανεβαίνουν καθόλου στην μηχανή αλλά αφού ανεβαίνουν (τα ανεβάζω) ας είναι με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Απλά δεν το βρίσκω σωστό ως λογική γιατί τότε θα τα βγάζαμε από το σπίτι μετά την ενηλικίωση σε μια φούσκα προστασίας. Ακραίο απλά θέλω να γίνω κατανοητός. Συμφωνώ παντως.

Να σου κάνω και μια ερώτηση. Μάλλον θεωρείς πιο ασφαλές ένα παιδί με κανένα εντουράκι και φουλ εξοπλισμό στο χώμα? Γιατί το έχω στα υπόψη μου για το μέλλον.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Τα αδέφια μου τα κάνω βόλτες σε κλειστά παρκινγκ των σουπερ μάρκετ τις κυριακές γιατί τους αρέσει πολύ. Στον δρόμο δεν βγαίνω.Μέχρι στιγμής χωράνε ανάμεσα σε μένα και το ρεζερβουάρ αν κάνω λίγο πίσω αλλά μεγαλώνουν γρήγορα τα άτιμα.. Όμως θα προτιμούσα να έχω κάτι πιστοποιημένο παρά να τα βάζω έτσι χύμα. Ή όπως τα βλέπω στους δρόμους όρθια σε σκουτεράκια να κρατιούντε από τους καθρέφτες ή πίσω από τους γονείς σε πολύ αμφίβολες θέσεις γιατί και ξεχνιούντε και κουνιούντε και δεν έχουν δύναμη..
    από τη στιγμή που μιλάς για ελεγχόμενο περιβάλλον, τότε η λογική σου τυχαίνει να είναι είναι συμβατή με την δική μου.

Εγώ δεν θεωρώ σώφρων να ανεβαίνω κι ο ίδιος, αλλά ... ανεβαίνω.
    .....ναιιιιιιι παληκάρι μου, αλλά είναι απόφαση ενός ενήλικα που μπορεί να κρίνει

Είναι προφανές ότι οι κατασκευές που παρουσιάζονται στα γιουτουμπάκια, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την χαζομάρα κάποιων γονιών (υπήρξα τέτοιος) να ανεβάζουν στην πίσω σέλα (σωστά) παιδάκια που δεν έχουν ούτε το μυαλό ούτε την δύναμη να κρατηθούν σωστά από τον οδηγό ή να κρατάνε τα πόδια τους μακριά από τον πίσω τροχό.
    Με κάλυψες απόλυτα (ξυστά με πέρασε και μένα η χαζομάρα αυτή), αλλά πήγα και την ισοσκέλισα βάζοντας στο ποδήλατο καθισματάκι (κυκλοφορώντας στον δρόμο, που πλέον το έκοψα)

Να σου κάνω και μια ερώτηση. Μάλλον θεωρείς πιο ασφαλές ένα παιδί με κανένα εντουράκι και φουλ εξοπλισμό στο χώμα? Γιατί το έχω στα υπόψη μου για το μέλλον.
    Aσφαλέστερο θεωρώ τα κοπέλια μου με εξοπλισμό ορεινού περιηγητή να ανακαλύπτουν την ομορφία των Ελληνικών βουνών πεζή.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο σε κάτι.

Aσφαλέστερο θεωρώ τα κοπέλια μου με εξοπλισμό ορεινού περιηγητή να ανακαλύπτουν την ομορφία των Ελληνικών βουνών πεζή.
    Συγγνώμη αυτό δεν είναι λογικό για μένα. Το ότι κάτι είναι ασφαλέστερο από κάτι άλλο δεν σημαίνει ότι αμέσως αποκλείονται τα αμέσως επικινδυνότερα. Και ακόμα πιο ασφαλές από την ορειβασιά είναι το σκάκι.

Και ακόμα πιο ασφαλές από την ορειβασιά είναι το σκάκι.
    Θα τα μάθω και σκάκι

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 03:13
  3. Της μηχανής οι ρόδες...
    από almalibera στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 07:05