Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Δεν αξίζει, την τύχη μου...

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Η φίλη σας ήταν ΟΚ με όλο αυτό το σκηνικό;
    απο το στομα μου το πηρες (η απο τα δαχτυλα μου καλυτερα ), η πρωτη που θα επρεπε να τα χωσει ηταν η φιλη, και ετσι γλυτωνει και τις παρεξηγησεις αναμεσα στον δικο της και στους φιλους της.

θα ήθελα να έβλεπα την έκφρασή σου όταν σέ πάρει τηλ να σου πεί αύριο να περάσουμε να σας πάρουμε κατα τις 7΄00 είναι καλά??
    ελιωσα!!!!!

The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Η φίλη μας, σταυροκοπιόταν και του έλεγε συνέχεια να πηγαίνει λίγο πιο στρωτά, αλλά αυτός της έπιανε το μπούτι και της έλεγε να μην φοβάται....

Τρελό σκηνικό.... ευτυχώς την άλλη μέρα την βγάλαμε χαλαρά μέσα στο Ρέθυμνο, αλλά έτσι κι αλλιώς, αφού βγήκαμε από το αμάξι, η συμφωνία έκλεισε: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΔΗΓΟ

Μπορεί να μην είμαι ο καλύτερος που υπάρχει, αλλά τουλάχιστον κρατάω εγώ τις ζωές μας στα χέρια μου και όχι κάποιος άλλος....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΑρΙως
    αύριο να περάσουμε να σας πάρουμε κατα τις 7΄00 είναι καλά??

Εχμ.....

Να....Μωρε.......Ξερεις.....Εμεις......

Εχουμε μια δουλιτσα........

(Μαμάααααα........ )
    "Qu ils mangent de la brioche"

Νέο μέλος
    Φιλε τι μου θυμισες...

Πριν 2-3 χρονια εχουμε παει Σαντορινη με φιλικο ζευγαρι και νοικιαζουμε ενα αυτοκινητο και 4.
    Φιλη της δικιας μου αυτη οπως και σεις.
    Ξεκιναμε να φυγουμε, το παλικαρι ηθελε να οδηγησει, καλυτερα σκεφτομαι εγω που βαριομουν ετσι κι αλλιως να οδηγω τον κουβα (κατι κορεατικο) και το τι μαλ@κια εκανε με το καλημερα δε λεγεται. Στα πρωτα 10 λεπτα ειχε προλαβει να κανει 2-3 τυφλες προσπερασεις, σφηνες σε σκουτερακια και γουρουνες και ενα καρο π@παριες. Ασε που πηγαινε ολη την ωρα σπασμενος και κοφτες λες και μας κυνηγουσαν.

Στο τεταρτο πανω (και την 29η μαλ@κια του) δεν αντεξα και του λεω ηρεμα και ευγενικα να κανει λιγο στην ακρη γιατι κατουριεμαι. Μολις σταματησε βγαζω το κλειδι απ'τη μιζα και του λεω επι λεξει: "Μεγαλε εσυ μπορει να θες να σκοτωθεις και να παρεις και 5-6 αλλους μαζι σου αλλα εγω ηρθα εδω για διακοπες και δεν εχω καμια ορεξη. Απο εδω και μπρος ή θα οδηγώ μόνο εγω ή άντε νοικιαστε και 2ο κουβα για την παρτη σας."

Αποτελεσμα? O τυπας τσατιστηκε, στραβωσε, στην αρχη δεν ηθελε να σηκωθει από τη θεση του οδηγου και τελικα βεβαια πηγε και νοικιασε 2ο για δικο τους στα καπακια αφου τους γυρισα εγω πισω επι τοπου. Μετα βεβαια δε μου μιλαγε και δε βγηκαμε μαζι ουτε μια φορα αλλα η μεγαλη πλακα ποια ηταν? Το στουκαρε ο καραμητρος το κουβαδακι και πληρωνε μετα κερατιατικα… περιττο να πω βεβαια ότι και η δικια του τον εκραζε όταν γυρισαμε Αθηνα και μαλιστα μου ελεγε επρεπε να τον παρατησω το μ@λακα και να ερθω μαζι σας.. ειδε το χαρο με τα ματια της και αυτή κακομοιρα…

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ρε φιλε σορρυ κιολας..αλλα τι ευγενια??

αντι να του πεις με τρόπο...
    φιλε..μπορεις αν θες ..

να κανεις λιγο στην ακρη.....

ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙς ΑΓΑΜΗΤΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΙΘΙΚΕ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ????? :rotflmao:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ρε φιλε σορρυ κιολας..αλλα τι ευγενια??

αντι να του πεις με τρόπο...
    φιλε..μπορεις αν θες ..

να κανεις λιγο στην ακρη.....

ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙς ΑΓΑΜΗΤΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΙΘΙΚΕ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙ????? :rotflmao:
    Χαλαρωσε λιγο ρε συ,ετσι γραφεται ο πιθηκος.:rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Post Re: Δεν αξίζει, την τύχη μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed

Τον προειδοποίησα, δυο-τρείς φορές, εκεί όπου γνώριζα οτι ο δρόμος ήθελε πολύ προσοχή, αλλά βλέπετε, σύντροφος της φίλης μας ένεκα, δεν του είπα ότι θα γυρίσω με ταξί....

Έπρεπε να του την πεις. Εγώ σε ανάλογη περίπτωση του είχα πει να σταματήσει να κατέβω. Δεν παίζουμε με αυτά... τι φίλος της κολλητής μας και λοιπά? Ο καλύτερος άνθρωπος μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος μαλάκας στο τιμόνι δεν θα την πληρώσω εγώ.

Πάντως πρέπει να έζησες εφιάλτη με αυτά που μας περιέγραψες. Ειδικά εκεί με το βενζινάδικο που βγήκε στο αντίθετο:P Πω ρε φίλε

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Χαλαρωσε λιγο ρε συ,ετσι γραφεται ο πιθηκος.:rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao:

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Oφου παναγία μου και στο δρόμο για πρέβελη ....που ούτε ο καλήτερος είναι αλλά και πολλούς τουρίστες σάν τον οδηγό

μερικές φορές δέν το περιμένεις κιόλας .....αλλά καλήτερα να παρεξηγηθείς...... εμένα σχέση κολητής τής κοπέλας μου δέν θέλει να με βλέπει (καλήτερα βασικά γιατί δέν θα χρειαστή να μπώ σε αμάξι με αυτόν οδηγό)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!!!!
    από TROOPER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 20:09
  2. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  3. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  4. Την τύχη μου....#@$%^&*
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας