21:45 απο στενο του πειραια και αφοτου εχω τελειωσει τη δουλεια παω για το σπιτι.στο στενο εχω στοπ,προπορευομενο αμαξι και απο πισω μου 1 γιαρις.στριβει ο μπροστινος δεξια σε δρομο προτεραιοτητας και εγω παω να στριψω απο πισω του με μολις 5χλμ!!!!
ΞΑΦΝΙΚΑ κουω μπαμ,τρανταζομαι και νιωθω να γερνει η μηχανη!!!!!γαμωτ-γαμωτκατω τα ποδια!!!η μηχανη γερνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ,δεμπορω να τη κρατησω και την αφηνω μαλακα στο δρομο!!!!!
δεν επεσα κατω,γυρναω και βλεπω γυναικα οδηγο.αφτο ητανε!!!τρελα;θηκα!!!!!αρχιζω μπινελικι και διαπιστωνω οτι το μαλακισμενο ητανε συμαθητρια μου στο λυκειο!!!!!!!
για να μη τα πολυλογω,ηρθε τροχαια,οδικη προστασια της ασφαλιστικης μου,υπογραψαμε φιλικη δηλωση αφου τα παραδεχτηκε ολα και αυριο παω να δω τη ζημια της μηχανης.σιγουρα η βαση απο τη πινακιδα,εκει που πιανουνε τα φλασακια του φαζερ εχει σπασει και ενα αμεληταιο γδαρσιμο στη μανετα του συμπλεκτη.κατα τα αλλα περιμενουμε να ξημερωσει να παμε τη μηχανη συνεργειο να δουμε αν και τι αλλο παλτο φαγαμε!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣ!!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ!!!!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!
ΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝ....