Ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα... κάθε φορά που πήγαινα στο Πανόραμα και στη Λίμνη σταματούσα να το χαζέψω. Αρχονικό σκυλί. Κάποια στιγμή του φέρανε κ άλλο ένα θηρίο να έχει παρέα, εκεί να δεις, ούτε που σκεφτόσουν να μπεις μέσα. Δυστυχώς δεν ζει πια κανένα από τα 2 , φρόντισε όπως έμαθα κάποιος υπάνθρωπος και τα τάϊσε κάτι ''καλό''.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Πριν κανα τριαρι χρονια ειχαμε ανεβει στη Ζηρεια με τη κοπελια μου, φθινοπωρο. Προς τη λιμνη δοξα σταματαμε σε ενα ανοιγμα, μπροστα απο ενα σπιτι, για να θαυμασουμε τη θεα...παχνη, κιτρινα, καφε και κοκκινα φυλλα και ετσι...οπως ειμαστε στραμμενοι με τη πλατη προς το σπιτι και χαζευουμε, νοιοθω αυτο το περιεργο συναισθημα του οτι καποιος με παρακολουθει...αυτο που ξερεις οτι καποιος σε κοιταει απο πισω ας πουμε...γυρναω και τι να δω;
ενα αρκουδοσκυλο, το μεγαλυτερο που εχω δει στη ζωη μου, πραγματικο γομαρι, να μας κοβει μεσα απο τα καγκελα του σπιτιου αταραχο...το βγαλαμε φωτογραφια με το κινητο και μετα βγηκε και ο ιδιοκτητης του σπιτιου, πιασαμε κουβεντα, ημαιμο Καυκασου μας ειπε οτι ηταν, του λεω εγω, φιλικο πρεπει να ειναι το σκυλι δεν μας γαβγισε, μπα μου ειπε, αγριο ειναι και δεν χρειαζεται να γαβγιζει, απλα εμφανιζεται...(και προφανως ολοι κλανουν μεδουσες...)
η φωτο το αδικει, στη πραγματικοτητα ηταν πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που φαινεται στη φωτογραφια
Δεν είχα τραβήξει ούτε μια φώτο να τον έχω, τώρα που είδα τη δική σου με έπιασε μια γλυκιά μελαγχολία....![]()