Τα έβαλα πέρυσι και τα έχω ευχαριστηθεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά ειδικά αυτές τις μέρες και για πρώτη φορά από τότε που άρχισα να καβαλάω μοτο, ζαχαρώνω θερμενόμενα γκριπ...![]()
![]()
![]()
Μην το σκέφτεσε...![]()
Τα έβαλα πέρυσι και τα έχω ευχαριστηθεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά ειδικά αυτές τις μέρες και για πρώτη φορά από τότε που άρχισα να καβαλάω μοτο, ζαχαρώνω θερμενόμενα γκριπ...![]()
![]()
![]()
Μην το σκέφτεσε...![]()
12c° σε μένα κατά τις 08.00 το πρωί. Το δερμάτινο πάνω στην μηχανή μια χαρά χωρίς επένδυση. Αλλά παραδόξως δεν είχε και κίνηση σήμερα απο την δική μου μεριά.. Κηφησίας σχεδόν ομαλή ροή θα έλεγα.. τους έπιασε όντως το κρύο...
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
binzis... σου χρωστάω ακόμα μπυριτσα-καφέ φίλε.. όποτε αδειάσεις το λες.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ωοοοοοοοοο.....:a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
..ναι ότι τους κάνει τους κάνει.. αλλά ΤΙ τους κάνει...!![]()
:rotflmao:
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ασχετο με το ποστ βέβαια, αλλά αμα έχεις να προτείνεις κάτι καλό ρίξε λινκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Τα έβαλα πέρυσι και τα έχω ευχαριστηθεί.
Μην το σκέφτεσε...![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: Αμάααααν πια!! :rotflmao:
safety doesn't happen by accident
H ματιά, το φετίχ αντικείμενο στο χέρι, το ανέμελο της στιγμής...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
οι μαλακες φιλοι στο φορουμ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
H ματιά, το φετίχ αντικείμενο στο χέρι, το ανέμελο της στιγμής...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Tρείς μήνες ενωρίτερα να έκανες το ταξείδι δε σε ξέπλενε κανένας (νορβηγικός) καταράκτης!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
οι μαλακες φιλοι στο φορουμ :rotflmao:
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Τι έγινε ρε παιδιά…;![]()
Χτες λίγη βροχή, σήμερα λίγο κρύο και όλοι οι εποχιακοί, πήραν το αυτοκίνητό τους και κουκούλωσαν τα μηχανάκια τους…
Πραγματικά, σήμερα, απόλαυσα την διαδρομή για την δουλειά μου.![]()
35 χιλιόμετρα στην εθνική, χωρίς ενοχλητικά scooter και πάπιες. Ούτε ένα τρενάκι από μοτοσικλέτες δεν συνάντησα σήμερα!!!
Ευτυχώς που δεν έχουν πάρει χαμπάρι, ότι η καλύτερη εποχή, είναι τώρα…
Επιτέλους να ησυχάσουμε…![]()
![]()
Σεπτέμβριος και Οκτώβριος έιναι πάντα οι καλύτεροι μήνες για βόλτες και ταξίδια, με την δροσούλα στην μηχανή νοιώθουμε άρχοντες!
Λιακάδα με 10 Βαθμούς σήμερα στα βόρεια της Ευρώπης και ήδη ντύνομαι για βόλτα!!![]()
σωπα ρε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
H Νορβηγία κανει τους άντρες![]()
να παω δλδ ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σιγα που κρυωνετε εκει πανω ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
+1
Σεπτέμβριος και Οκτώβριος έιναι πάντα οι καλύτεροι μήνες για βόλτες και ταξίδια, με την δροσούλα στην μηχανή νοιώθουμε άρχοντες!
Λιακάδα με 10 Βαθμούς σήμερα στα βόρεια της Ευρώπης και ήδη ντύνομαι για βόλτα!!![]()
Με τοση ''ζεστη'' που εκπεμπουν οι Τσεχες εκει πανω,αυτο ελειπε να κρυωνετε κιολας!:rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
σωπα ρε !!!
να παω δλδ ;;;
Φυσικά! Αλλά, μάλλον, όχι Μάιο.
http://www.mrgaynorway.no/
Γιατί, τα υπόλοιπα σχόλια είναι σχετικάΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ασχετο με το ποστ βέβαια, αλλά αμα έχεις να προτείνεις κάτι καλό ρίξε λινκ...:rotflmao:
![]()
Δεν βαριέσε...γενικού περιεχομένου συζήτηση είναι...
Με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω πμ.