Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Χειμώνιασε επιτέλους!!!

Χειμώνιασε επιτέλους…!!!

Τι έγινε ρε παιδιά…;

Χτες λίγη βροχή, σήμερα λίγο κρύο και όλοι οι εποχιακοί, πήραν το αυτοκίνητό τους και κουκούλωσαν τα μηχανάκια τους…
    Πραγματικά, σήμερα, απόλαυσα την διαδρομή για την δουλειά μου.
    35 χιλιόμετρα στην εθνική, χωρίς ενοχλητικά scooter και πάπιες. Ούτε ένα τρενάκι από μοτοσικλέτες δεν συνάντησα σήμερα!!!
    Ευτυχώς που δεν έχουν πάρει χαμπάρι, ότι η καλύτερη εποχή, είναι τώρα…
    Επιτέλους να ησυχάσουμε…

+652
    ...και το κυριότερο, δε βγάζεις την γκόριζα από τη ζέστη!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    εγώ το αντίθετο. Δεν το χάρηκα καθόλου με τόσο πήξιμο που είχε απο αυτοκίνητα. Τα τρενάκια δε με χαλάνε. Αυτό που με χαλάει είναι ο πρώην σκουτεράς που τώρα που πιασαν τα κρύα και παίρνει το κουτί, προσπαθεί να πάει γρήγορα στη δουλειά του.

Re: Χειμώνιασε επιτέλους…!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Τι έγινε ρε παιδιά…;

Χτες λίγη βροχή, σήμερα λίγο κρύο και όλοι οι εποχιακοί, πήραν το αυτοκίνητό τους και κουκούλωσαν τα μηχανάκια τους…
    Πραγματικά, σήμερα, απόλαυσα την διαδρομή για την δουλειά μου.
    35 χιλιόμετρα στην εθνική, χωρίς ενοχλητικά scooter και πάπιες. Ούτε ένα τρενάκι από μοτοσικλέτες δεν συνάντησα σήμερα!!!
    Ευτυχώς που δεν έχουν πάρει χαμπάρι, ότι η καλύτερη εποχή, είναι τώρα…
    Επιτέλους να ησυχάσουμε…
    + σε όλα Γιάννη!!
    Η καλύτερη εποχή λέμε.
    Δεν ξέρουν τι χάνουν...

Άντε να αραιώνουμε σιγα-σιγά...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    εγώ το αντίθετο. Δεν το χάρηκα καθόλου με τόσο πήξιμο που είχε απο αυτοκίνητα
    +1

H κατάσταση με τα αυτοκίνητα έχει χειροτερέψει σοβαρά τις τελευταίες μέρες, και μιλάω συγκρίνοντας συγκεκριμένη διαδρομή σε συγκεκριμένη ώρα.

Μια άλλη μάστιγα για αρκετές περιοχές, ειδικά όσες έχουν τριγύρω ιδιωτικά σχολεία, είναι τα τουριστικά-σχολικά. Θηρία των 52+ θέσεων να προσπαθούν να στρίψουν-χωρέσουν σε απίστευτα στενά και να μπλοκάρουν ολόκληρα τετράγωνα... από εκεί δεν ξεφεύγει όχι παπί αλλά ούτε πεζός.

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    εγώ το αντίθετο. Δεν το χάρηκα καθόλου με τόσο πήξιμο που είχε απο αυτοκίνητα. Τα τρενάκια δε με χαλάνε. Αυτό που με χαλάει είναι ο πρώην σκουτεράς που τώρα που πιασαν τα κρύα και παίρνει το κουτί, προσπαθεί να πάει γρήγορα στη δουλειά του.

Kάνω την διαδρομή αυτή 15 χρόνια.
    Τον τελευταίο καιρό, κάνω περίπου 35 λεπτά με τον κάθε άσχετο που βρίσκω μπροστά μου, σταμάτα-ξεκίνα-γέρους-παπιά-scooter-κλπ.
    Σήμερα με αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων και με μία μικρή σχετικά ταχύτητα, (είμαι γνωστός χεράς ) έφτασα σε 25 λεπτά, χωρίς άγχος…
    Τι να λέμε τώρα…

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Όντως χειμώνιασε.........

θα σταματήσουν πια τα " βρήκα ένα CBF σε καλή κατάσταση ...να το πάρω...???"

και θα' ρχίσουν τα " πήγα το πρωί να το βάλω μπρος, και δεν έπαιρνε...τι φταίει....???"

όλντμαν....σούρχοντε..........
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά ειδικά αυτές τις μέρες και για πρώτη φορά από τότε που άρχισα να καβαλάω μοτο, ζαχαρώνω θερμενόμενα γκριπ...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά ειδικά αυτές τις μέρες και για πρώτη φορά από τότε που άρχισα να καβαλάω μοτο, ζαχαρώνω θερμενόμενα γκριπ...
    δεν εχεις ζεστα γαντια μαλλον ριξε μια ματια http://www.moto.gr/forums/showthread...9%ED%E1+yamaha

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    soz για θερμαινόμενα αλλά στην ετήσια δούλψαν στο φουλ και νομίζω τα έβγαλαν τα φράγκα τους ... :smilea:

Πότε χειμώνιασε ρε φλώροι;

Που έπεσε λιγο κατω απο τους 20 και μου αερίζετε τις γουνες;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ο δρόμος αυτός βρίσκεται (όταν δε βρέχει) 27 εκατοστά πάνω από το χώρο στάθμευσης που είναι τραβηγμένη η φωτό.
    Να μην πω ίντα τράβηξα να πάω σπίτι μου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα.jpg 
Προβολές:	394 
Μέγεθος:	60,2 KB 
ID:	213603
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εμ έτσι είναι.....άμα βρέχεται μέχρι και η αποτέτοια σου για 15 μέρες σερί Αυγουστιάτικα ...που να μασήσεις μετά λέμε.......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Δεν χειμώνιασε για μας ρε συ, για τους εποχιακούς χειμώνιασε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Εμ έτσι είναι.....άμα βρέχεται μέχρι και η αποτέτοια σου για 15 μέρες σερί Αυγουστιάτικα ...που να μασήσεις μετά λέμε.......
    H Νορβηγία κανει τους άντρες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ