Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Ουφ, ουφ, ουφ...

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr

Re: Ακόμη περισσότερα ουφ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trithen
    Και πάλι γειά σας...
    Καθώς προχώραγα στο δρόμο για να γυρίσω σπίτι από το γραφείο (το οποίο γραφείο τον τελευταίο καιρό στεγάζει μόνο τα ξεχασμένα γυαλιά, άντε και το κινητό καμιά φορά, μιας και εγώ είμαι συνεχώς στους δρόμους για "δουλειές"), θυμήθηκα κάτι...
    Ξέχασα να σας πω πως ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΩΣ 125CC... Εύλογα κάποιος από εσάς θα μου πει "μηχανή είναι τα 125cc"? και με περίσσεια υπέρηφάνεια εγώ, θα του πω "ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ"... Χιχιχι...
    Εκτός αυτού, δεν κανονίζετε κανένα ταξιδάκι προς Σαντορίνη μεριά κατά τέλη Αυγούστου, μιας και στο "ρομαντικό" ταξιδάκι με τη μαρία, κάποιος πρέπει να μας βγάζει και φωτογραφίες? χιχιχιιχιχιχ...
    Δεν έχω καθόλου χρόνο. πρέπει να κάνω μπανάκι και να φύγω στην πίστα... Θα τα πούμε σύντομα ελπίζω...
    Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση στα post μου...
    Μμμμμάκια...

katarxhn EVGE gia to diploma .... ante kai sta aperiorista ...

exoume kanonhsei taksidaki gia santorini alla sta telh toutounou tou mhna oper kai 8a sou steilw foto ,,,, gia na ksereis ti 8a deis otan kataftaseis ekei8e..

Na eise kala

Na pernas kalytera

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Όσο μπορώ θ' αμφισβητώ! Το avatar του/της Trithen
    johnpagr: Ax, ναι αγαπημένε, πολύ θα με εξυπηρετούσες...
    Αν και κάτι έχω δει, από κάτι ηφαίστεια και ηλιοβασιλέματα και τέτοια, αλλά θα εκτιμούσα πολύ και τις δικές σου φώτο... Χιχιχιχι... Τύχη βουνό... Εεεε, καιενημερώστε και το νησί ότι τέλη, όχι τουτουνού, αλλά του αλλουνού μήνα θα πάω και εγώ... Να είναι προετοιμασμένοι βρε αδερφέ... Μμμμάκια...
    Κάποιοι θα κλαίνε και κάποιοι θα γελάνε,
    κάποιοι θα θυμούνται και κάποιοι θα ξεχνάνε,
    αλλά δεν με πειράζει, έμαθα να μην με νοιάζει,
    και για όσο αναπνέω, εγώ θα είμαι εντάξει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

E!Trithen(Βικυ)Δεν σε εχω δει σε καμια φωτογραφια και θελω να σε δω απο περιεργεια.

E!Trithen(Βικυ)Δεν σε εχω δει σε καμια φωτογραφια και θελω να σε δω απο περιεργεια.

Αν δεν εχεις να αναρτησεις μια φωτο σου αυτες της μερες οταν θα πας ταξιδι και θα επιστρεψεις αναρτησε μας μια απο την εκδρομη σου μαζι με την φιλη σου την Μαρια.

Φιλακια και καλο ταξιδι.

Υ.Γ. Συγχαρητηρια για το διπλομα σου.

δυστυχως (ή ευτυχως) ο ηλιος ειναι στην θεση του (και θα παραμεινει εκει) για εκατομμυρια χρονια...

το θεμα δεν ειναι τη βλεπουμε... ουτε καν το ποτε το βλεπουμε
    αλλωστε δεν βλεπουμε με τα ματια αλλα με το μυαλο

το θεμα ειναι τι μας θυμιζει και τη σημαινει για εμας αυτο που βλεπουμε...

καποιοι βλεπουν τα αρχαια μνημεια ως ενα σορο απο σκορπιες πετρες... αλλοι τα βλεπουν και κλαινε απο συγκινηση...

ολα μενουν ιδια αν δεν τα αγαπας...

καλες διακοπες… και ακομα καλυτερο διπλωμα

μια απορια... κατα την γνωμη σας...

είναι καλυτερα να ψηνεσαι στην κολαση ή να φτυαριζεις σκατα στον παραδεισο…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Μιας και λεμε για διακοπες και μπανια εχω να κανω μια προταση.

Μιας και λεμε για διακοπες και μπανια εχω να κανω μια προταση.

Σαββατο ή κυριακη οποιοι ειναι απο Θεσσαλονικη και συνηθως πανε για Χαλκιδικη για κανα μπανιο δεν κανονιζουμε να παμε ολοι μαζι παρεα για να κανουμε και λιγο χαβαλε.

Στειλτε κανα μηνυμα αν ειναι για να το κανονισουμε.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Ξέχασα να σας πω πως ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΩΣ 125CC...
    συγχαρητήρια λοιπόν

πολλά καλά χιλιόμετρα
    και πάντα ευχάριστα ταξίδια

Εύλογα κάποιος από εσάς θα μου πει "μηχανή είναι τα 125cc"? και με περίσσεια υπέρηφάνεια εγώ, θα του πω "ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ"... Χιχιχι...
    [/QUOTE]

και γιατί να σου πούμε ότι τα 125 δεν είναι μηχανή; εξαρτάται τι θα πάρεις και κυρίως τι θα το κάνεις και που θα το πας, μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα με ένα μικρό μηχανάκι

εγώ (για την ώρα) έχω πάει σε πιο πολλά μέρη με το μικρό από ό,τι τώρα με το μεσαίο.

ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που έχουν τέρατα και η μόνη διαδρομή που έχουν δει είναι σπίτι δουλειά καφετέρια;

Και πάλι γειά σας...
    Καθώς προχώραγα στο δρόμο για να γυρίσω σπίτι από το γραφείο (το οποίο γραφείο τον τελευταίο καιρό στεγάζει μόνο τα ξεχασμένα γυαλιά, άντε και το κινητό καμιά φορά, μιας και εγώ είμαι συνεχώς στους δρόμους για "δουλειές"), θυμήθηκα κάτι...
    Ξέχασα να σας πω πως ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΩΣ 125CC... Εύλογα κάποιος από εσάς θα μου πει "μηχανή είναι τα 125cc"? και με περίσσεια υπέρηφάνεια εγώ, θα του πω "ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ"... Χιχιχι...
    Εκτός αυτού, δεν κανονίζετε κανένα ταξιδάκι προς Σαντορίνη μεριά κατά τέλη Αυγούστου, μιας και στο "ρομαντικό" ταξιδάκι με τη μαρία, κάποιος πρέπει να μας βγάζει και φωτογραφίες? χιχιχιιχιχιχ...
    Δεν έχω καθόλου χρόνο. πρέπει να κάνω μπανάκι και να φύγω στην πίστα... Θα τα πούμε σύντομα ελπίζω...
    Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση στα post μου...
    Μμμμμάκια...

γιατί να μην είναι μηχανή τα 125cc???????????περιμένω πως κ πως τα επόμενα γενέθλιά μου που θα πάρω 50cc..

συγχαρητήρια για το δίπλωμα και να περνάς ΤΕΛΕΙΑ!!!Μμμάκια...

Ενας Σα(ρα)Μαριτης Το avatar του/της SaraMaritis

...ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΩΣ 125CC...
    Μπραβο Trithen-(γου)μαν !!!

Καλα ταξιδια λοιπον...
    "Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ουφ αχ αουτσ!!!
    από gloum στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2008, 12:28
  2. Σημερα τη γλυτώσαμε, ουφ...
    από road spirit στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32