Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Ουφ, ουφ, ουφ...

Όσο μπορώ θ' αμφισβητώ! Το avatar του/της Trithen

Ουφ, ουφ, ουφ...

Καλημέρα…
    Καλημέρα με καλή διάθεση (όπως πάντοτε), καλημέρα με χαμόγελο, καλημέρα με όνειρα, καλημέρα με φιλοδοξίες, καλημέρα με σχέδια, καλημέρα με τα πάντα…
    Αν και τον τελευταίο καιρό η ζωή μου έχει, αν όχι μια κατηφορική κλίση άνω των 90 μοιρών, απλώς μια στασιμότητα, εγώ, ενάντια σ’ αυτό που πολλοί ονομάζουν «κοινή λογική» (και που σημειωτέον ποτέ δεν εννόησα να καταλάβω τι ακριβώς σημαίνει), κρατάω κόντρα σε όλες τις κακουχίες (έως ότου έρθει ένα μεγάλο κύμα με φόρα και με… ξαπλώσει) και συνεχίζω να κάνω όνειρα, όπως όταν ήμουν παιδί… Γιατί καθώς μεγάλωνα, αποδείχθηκε περίτρανα πως έφερνα περισσότερο με …βιολί (που λένε)…
    Και που λέτε, προς τι όλος αυτός ο πρόλογος, δεν ξέρω ακριβώς… Ίσως οφείλεται στο ότι θέλω να σας εξηγήσω, πως μέσα στις ντάνες χαρτιών που μου κλείνουν απειλητικά το μάτι καθημερινά στο γραφείο, μέσα στον «μίνι καύσωνα» που προβλέπουν συνεχώς και αδιαλείπτως οι μετεωρολόγοι, ανάμεσα σε χιλιάδες ερωτήματα του τύπου «εγώ πότε θα πάρω άδεια, κουράστηκα, γιατί δεν τελειώνει η δουλειά…?», βρήκα λίγο χρόνο σήμερα να ξεχαστώ και να ξεφύγω, κανονίζοντας το πρόγραμμα των διακοπών μου, όχι για περισσότερο από 25 λεπτά… Παρέα με την καλή φιλενάδα του γραφείου (ISDN), τους αχώριστους φίλους μου (τσιγάρα) και έναν περαστικό κατά καιρούς απ’ τη ζωή μου (καφέ), ένιωσα κάτι από διακοπές, σε όλα τα νησιά της Ελλάδας, ταξιδεύοντας με διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρίες, με διάφορες αεροπορικές εταιρίες, και έκανα σχέδια, όνειρα, πείτε το όπως θέλετε…Μου έμεινε ακριβώς 1 μήνας για την άδειά μου από το γραφείο, έχω επιλέξει εδώ και καιρό έναν προορισμό «ρομαντικό» όπως λένε για ζεύγη… Και ομολογώ πως χάρηκα… Χάρηκα η άμοιρη, και πολύ κιόλας, και να φανταστείτε πως το ρομαντικό αυτό νησί, θα στεγάσει, τον έρωτα εμού και …της Μαρίας… Τι ρομαντικό να κάνω εγώ με την Μαρία δηλαδή στην Σαντορίνη… Κάτι που μου περνάει από το μυαλό, είναι να βγάζουμε φωτογραφίες για ν’ αποθανατίσουμε το ειδυλλιακό τοπίο… Αλλά, για να σας πω και την αλήθεια, και εδώ το ηλιοβασίλεμα, από την πίστα των Καρτ, εξαίρετο φαντάζει… Πως βγήκε αυτή η φήμη με το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, δεν μπορώ να καταλάβω… Γι’ αυτό, θα πάω να κάνω τον έλεγχο (να διαπιστώσω εξ ιδίας αντιλήψεως, που λένε) τι παίζει εκεί κάτω, και θα ενημερώσω και εσάς μόλις επιστρέψω, για το αν συνεχίζει να είναι ρομαντικό το νησί της Σαντορίνης, όταν πηγαίνεις εκεί με τη…Μαρία…
    Και που λέτε, κάπου εδώ θα πρέπει να σας αφήσω, μιας και αν δεν τακτοποιήσω ό,τι εκκρεμότητα έχω, θα πάω στην Σαντορίνη και θα σκέφτομαι τον «ρομαντισμό» που εκπέμπει το γραφείο μου και το είδος μυστηρίου που κρύβει (και γ@μώ τα μυστήρια , μιας και θα ψάχνω που είναι η αίτηση του …τάδε, πριν 3 μήνες, εδώ την είχα, που να πάρει)…
    Σας αφήνω πουλάκια μου γλυκά…
    Ααααα… Και που ‘στε… (χιχιιχ)…Σε λιγότερο από 3 ώρες δίνω εξετάσεις για δίπλωμα μηχανής έως 125 κυβικά εκατοστά, και κάτι μέσα μου μου φωνάζει εντόνως ότι θα την κάνω την μαλακία… Άντε να δούμε.. Θα σας κρατάω ενήμερους…
    Μμμμάκια…
    Κάποιοι θα κλαίνε και κάποιοι θα γελάνε,
    κάποιοι θα θυμούνται και κάποιοι θα ξεχνάνε,
    αλλά δεν με πειράζει, έμαθα να μην με νοιάζει,
    και για όσο αναπνέω, εγώ θα είμαι εντάξει...

Καλή τύχη Βίκυ, και don't worry, όλα θα πάνε καλά...Όσον αφορά τις διακοπές, τι κι αν πας μόνο με την "Μαρια"....Είμαι σίγουρος θα περάσεις πολύ ωραία....You never know what can happen...

το κειμενο σου,οαση..
    να σαι καλα και να περνας καλυτερα!

να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Re: Ουφ, ουφ, ουφ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trithen
    Καλημέρα…
    Τι ρομαντικό να κάνω εγώ με την Μαρία δηλαδή στην Σαντορίνη;

ρε την τυχερή την Μαρία

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

με το καλό το χαρτι και καλα να περασεις στην σαντορινη

ireneepi
    Καλη επιτυχια κ.....συνεχισε να κανεις ονειρα,πιστεψε με ειναι αλλο πραγμα.....

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    το τελευταίο πράγμα που θα πάψουμε να κάνουμε ειναι να ονειρευόμαστε...

το πρωτο που θα ήθελα να κάνω προσωπικά μιλόντας είναι να αποτινάξω απο πάνω μου ολα τα βαρύδια που με χωρίζουν απο αυτα που ονειρεύομαι..

και η ζωή συνεχίζεται...

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    χαιρετισμους στη μαμα με τις ανυσυχίες της! καλές διακοπές και ναι πετάξου μέχρι κρητη

Always made to mean nothing

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ

Re: Ουφ, ουφ, ουφ...

Αν και τον τελευταίο καιρό η ζωή μου έχει, αν όχι μια κατηφορική κλίση άνω των 90 μοιρών

Αυτο με τις μοιρες, μου θυμιζει kinhsh....

(οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν τι εννοω )
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Ακόμη περισσότερα ουφ!!!

Και πάλι γειά σας...
    Καθώς προχώραγα στο δρόμο για να γυρίσω σπίτι από το γραφείο (το οποίο γραφείο τον τελευταίο καιρό στεγάζει μόνο τα ξεχασμένα γυαλιά, άντε και το κινητό καμιά φορά, μιας και εγώ είμαι συνεχώς στους δρόμους για "δουλειές"), θυμήθηκα κάτι...
    Ξέχασα να σας πω πως ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΩΣ 125CC... Εύλογα κάποιος από εσάς θα μου πει "μηχανή είναι τα 125cc"? και με περίσσεια υπέρηφάνεια εγώ, θα του πω "ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ"... Χιχιχι...
    Εκτός αυτού, δεν κανονίζετε κανένα ταξιδάκι προς Σαντορίνη μεριά κατά τέλη Αυγούστου, μιας και στο "ρομαντικό" ταξιδάκι με τη μαρία, κάποιος πρέπει να μας βγάζει και φωτογραφίες? χιχιχιιχιχιχ...
    Δεν έχω καθόλου χρόνο. πρέπει να κάνω μπανάκι και να φύγω στην πίστα... Θα τα πούμε σύντομα ελπίζω...
    Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση στα post μου...
    Μμμμμάκια...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αααααχχχχ.... διακοπές............

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider

Re: Ακόμη περισσότερα ουφ!!!

Ξέχασα να σας πω πως ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΩΣ 125CC... Εύλογα κάποιος από εσάς θα μου πει "μηχανή είναι τα 125cc"? και με περίσσεια υπέρηφάνεια εγώ, θα του πω "ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ"... Χιχιχι...

ευγε ....

με το καλό να ρολάρεις οταν πάρεις την πρώτη μηχανή σου...

και η ζωή συνεχίζεται...

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Συγχαρητήρια

με το καλό να οδηγήσεις την μηχανή που ονειρεύεσαι
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Με το καλό να πας λοιπόν, σου εύχομαι να περάσεις όσο ρομαντικά, χαλαρωτικά, ξεσαλωτικά, όπως τέλος πάντων εσύ θες

Με τη "Μαρία" μη κάνεις πολύ παρέα, γιατί αυτή που ξέρω εγώ καίει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα

free rider: H πρώτη μου μηχανούλα (προσωπικά τη θεωρώ μηχανούλα) είναι πλέον πραγματικότητα, καιρό πριν πάρω το δίπλωμα... yamaha crypton r... Ευχαριστώ για τις ευχές...

nimbus: Ονειρεύομαι hayabusa, αλλά κάτι μου λέει πως τα πόδια μου δεν θα φτάνουν στο έδαφος, μιας και από το Γυμνάσιο, έχω το ίδιο ύψος...

StarSailor: Ευχαριστώ για τις ευχές σου, επίσης και σε εσένα, όσο για τη Μαρία, κάτι είχε πάρει το αυτί μου, αλλά δεν ήμουν σίγουρη... Τώρα που είμαι ενήμερη, θα έχω το νου μου...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ουφ αχ αουτσ!!!
    από gloum στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2008, 12:28
  2. Σημερα τη γλυτώσαμε, ουφ...
    από road spirit στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 18:56
  3. παπακια...ουφ
    από crewdriver στο forum Στραβά κι ανάποδα