Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Μαζί τα φάγαμε?

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gsman

Φιλε να ξερεις σε καταλαβαινω--αυτο είναι το σύστημα στο οποίο ζουμε--είμαστε όλοι μικρα μικρα γραναζακια.
    Θελει πολυ προσπάθεια να βγει, ο καθένας ξεχωριστα, από το κέφυλος της προσωπικής του ασφάλειας και ματαιοδοξίας. Είναι δύσκολο...
    δεν είναι δύσκολο φιλαράκι, εκεί είναι το ζήτημα...
    μας έχουνε κάνει να πιστεύουμε πως είναι δύσκολο...
    Made in Greece...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    μην κάνετε το λάθος να συγκρίνετε της διακοπές ενός Έλληνα στην Ελλάδα με τις διακοπές ενός τουρίστα... απλώς καμία σχέση...
    Επίσης στην Ισπανία για να πιεις ένα ποτό σε ένα μπαρ θέλεις τουλάχιστον 5-7 ευρώ...
    Μάλια-Χερσόνησσο στην Κρήτη με 7 ευρώ πίνεις τρία...

τωρα εσυ μιλας σοβαρΑ???

που δούλεψες?? και τι αγγλικα καταλαβαίνεται??? το οτι οι ξένοι λενε οτι δεν θα ξανα πατήσουν το καταλάβατε ποτέ?? ( εγω παντως τωσα χρονια σουηδια δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω ακουσει κ πωσο ντρεπομουνα που γυρνουσανε οι σοθηδοι κ μου λεγανε ......τα χειροτερα που τους εστειλα στην ελλαδα!)

το οτι τωσα χρονια πολλοί πήρατε επιδοτήσεις για να διμιουργησεται τουρισμο και τα σκατωσανε τι ειναι??? ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ?

φταίνε ολοι εκτος απο μας!!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

το εχεις ψαξει???δηλαδη εγω που εχω παει τι πρεπει να πω???σαν τιμες μπορει να ειναι σχετικα κοντα αλλα οι παροχες που εχεις ειναι καμμια σχεση...και στα πιο βασικα αγαθα βεβαια ειναι πολυ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ...δηλαδη φαι,καφε,ποτο...

με 7 ευρω 3 ποτα ε????ζεις ομως να πιεις και το τριτο η το κρατας καβα για να βαλεις και στο μηχανακι???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και βεβαια το πιο ακριβο με τους ψυχρους επαγγελματιες δεν κολλαει με την καμμια...ο τουριστας θελει οσο πιο φτηνα με καλες παροχες και φιλικη περιποιηση...κατι που δυστηχως στην Ελλαδα εχει χαθει...

δεν εβαλα και την Τουρκια μεσα επιτηδες...γιατι απο γνωστους που εχουν παει....μπορει να ειναι πολυ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πιο φτηνα και να ειναι πολυ φιλικος ο κοσμος....αλλα κατι το μουσουλμανικο...κατι η νοοτροπια...κατι η βρωμα...ειναι κατι που χανει πολυ...και φαντασου εχουν πολυ περισσοτερο κοσμο απο Ελλαδα...και εκει να δεις αν μιλανε Αγγλικα...

φιλικα παντα...

Η εξυπηρετηση μπορει να ειναι χλια, οι τιμες ακριβες, ολα ελεεινα και τρισαθλια... Αλλα η πραγματικοτητα μπορει και να ειναι πολυ πιο πεζη...

Ενας Γερμανος, Γαλλος, Βελγος κτλ, εχει ενα τετραημερο μπροστα του, παιρνει το μοτοσακο (αμαξι, πατινι, τρενο) και τη γκομενα και "τσουπ", πεταγεται μια Εσπανια για πλακα. Εαν αποφασισει να το κανει για Ελλαδα, θα γραψει ταξιδιωτικο στο advrider μεχρι να φτασει. Τετοιοι τουριστες ειναι παρα πολλοι μεσα στην Ευρ. Ενωση, περισσοτεροι απο οτι θελουμε να πιστευουμε.

Εκτος των αλλων, χωρες οπως το Μαροκο,Τυνησια, Τουρκια, Αιγυπτο ειναι πια βαρια οπλα στο τουρισμο με εντονη αναπτυξη στις υποδομες. Και αυτες οι χωρες δεν εχουν, το καταδικαστικο μερικες φορες, ενιαίο νομισμα για τις ανταγωνιστικες τιμες.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Η εξυπηρετηση μπορει να ειναι χλια, οι τιμες ακριβες, ολα ελεεινα και τρισαθλια... Αλλα η πραγματικοτητα μπορει και να ειναι πολυ πιο πεζη...

και πριν 15-20 χρονια τι γινοτανε???ασε που αν δεις ποσα τουριστικα γραφεια με πτησεις charter για ελληνικα νησια υπαρχουν θα παθεις κοκομπλοκο...α ναι...και το 60-70% του τουρισμου της Ελλαδας ηταν και παραμενει απο ελληνες...απλα προτιμανε να πανε Mallorca η Ibiza με λιγοτερα λεφτα....

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    είναι ολοφάνερο ότι ορισμένοι είστε εντελώς άσχετοι...
    μην το πάρετε προσωπικά, αλλά σας το είπα εξαρχής,
    αυτό που βλέπετε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ τουρίστες δεν έχει καμία σχέση
    με τους υπόλοιπους ευρωπαίους που επισκέπτονται την χώρα...
    να κάτσω να σας εξηγήσω και να χαλώ την ζαχαρένια μου μέσα στο μοτο δεν παίζει, και δεν θα βγάλουμε και άκρη... οπότε το προσπερνώ...
    Πάμε τώρα στους Σουηδούς και γενικά εκεί τριγύρω χώρες...
    Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κομάτι της αγοράς η Ελλάδα το έχει χάσει προ πολλού, και δεν πρόκειτε να ξαναγυρίσει πίσω...
    Πιστά πελατάκια κατά τις δεκαετίες 80-90 γνώρισαν τα διαμάντα του ελληνικού τουρισμού, τα οποία δημιουργήθηκαν από την κυβέρνηση παπανδρέου τότε, (μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώσετε)
    έφαγαν δυνατές τάπες και δαγκωνιές και ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν...
    Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση έχει αλλάξει κατά πολύ προς το καλύτερο, αλλά για την συγκεκριμένη αγορά είναι πλέον αργά...
    Όσοι έρχονται είναι απλά από συνήθεια και κατά τύχη...

@Lariseos

Έχω κάνει από βοηθός βοηθού μέχρι διευθυντής, σε μπαρ, club, και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα,
    κυρίως σε νησιά και ένα μεγάλο μέρος στην Κρήτη...
    Εδώ κάτω που είμαι τώρα, χωρίς δύο γλώσσες όχι μόνο δεν σε προσλαμβάνουν, αλλά ούτε καλημέρα δεν σου λένε...
    Κάτι ξερονήσια που ο βαρκάρης έχει δυο δωμάτια,
    εκεί 'ναι παίζει αυτό που λες...

και προς γνώσην και συμόρφωση...
    στην ελλάδα ο ιδιωτικός τομέας στον τουρισμό
    είναι αρκετά ανεπτυγμένος και έχει κάνει άλματα
    τα τελευταία 15 χρόνια, αυτό που κρατάει τον χώρο πίσω
    είναι η κρατική μηχανή, και η ελεϊνή γραφειοκρατεία...
    Τα λαμόγια στον χώρο πολλά, μα πάρα πολλά και αυτοί είναι
    που χαλάνε και την εικόνα που έχουμε προς τα έξω...
    βλέπεις στην Ελλάδα ο κάθε τσόγλανος που ξέρει έναν άλλο τσόγλανο (πολιτικό)
    έχει ασυλία στον ΕΟΤ και την τουριστική αστυνομία...
    οπότε εγώ όσο καλός και να είμαι, όταν ο πελάτης μου
    κάνει μια περασά από έναν μη επαγγελματία η ρετσινιά μένει...
    Made in Greece...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    μην κάνετε το λάθος να συγκρίνετε της διακοπές ενός Έλληνα στην Ελλάδα με τις διακοπές ενός τουρίστα... απλώς καμία σχέση...
    Επίσης στην Ισπανία για να πιεις ένα ποτό σε ένα μπαρ θέλεις τουλάχιστον 5-7 ευρώ...
    δεν κανω αυτο το λαθος.Μιλαω για διακοπες τουριστα στην Ελλαδα και για διακοπες τουριστα στην Ισπανια(απο αλλη χωρα να πανε και οι δυο με πακετο).
    Στην Μαδριτη οι τιμες ειναι οπως στην Αθηνα η εστω πολυ κοντα.
    Στα τουριστικα ειναι οσο ειναι και στα ελληνικα τουριστικα(μαλια που λες κι εσυ).
    στην αθηνα ποτο θες τουλαχιστον 6 ευρω.οπως και στα περισσοτερα ελληνικα νησια.
    προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. οι σκανδιναβοι κραζουν,οι αγγλοι χαιρονται μονο και μονο επειδη κανουν ο,τι γουσταρουν και τρωνε γυρο,ολα τα αλλα τα κραζουν.τα κινεζια ειναι μεχρι να σοβαρευοτουν και να πατανε και καμια φωνη,μετα τα χασατε κι αυτα.
    Και τελος,γιατι να ειναι διαφορετικες οι διακοπες ενος ελληνα και ενος τουριστα?
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    ασχετο...

το master σου στο μκτ μηπως το εχεις κανει στο Aston ?
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    http://greekvoices.blogspot.com/2010/10/800000euro.html
    ρε αυτος δε τα φαγε ακομα,στην τραπεζα τα εχει
    The sickness

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24

καλα αυτο δεν παιζει με τιποτα.....
    (σου μιλαω σαν ατομο αρραβωνιασμενο με Ισπανιδα απο την Βαλενθια για 6 χρονια, με πολυ τουρισμο στην Ισπανια,....Βαλνεθια, βαρκελωνη, Ιμπιζα κτλ !!)

Στην Ισπανια για να πιεις μια μπυρα στην Βαρκελωνη μπουκαλι θελεις περιπου €4.....
    απο εκει και περα ολοι πινουν βαρελισσια με €2.5.......που .....στην Βαρκελωνη.....οχι στα Μαλια......(στα Μαλια μπορει να ειναι φθηνα, αλλα οπως και να το κανεις, συγκρινε τα με την Ιμπιζα και οχι με την Βαρκελωνη και την Μαδριτη)......

για ποτο η τιμη τους ειναι στα €5 & €6 .....μιλαμε παντα σε μπαρακια, και οχι σε club που οι τιμες τους ειναι αναλογες με τις δικες μας ( €10+ για το ποτο.....).....αλλα ακομα και στα club οι μπυρες ειναι στα €5 το μπουκαλι !!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24

καλα αυτο δεν παιζει με τιποτα.....
    (σου μιλαω σαν ατομο αρραβωνιασμενο με Ισπανιδα απο την Βαλενθια για 6 χρονια, με πολυ τουρισμο στην Ισπανια,....Βαλνεθια, βαρκελωνη, Ιμπιζα κτλ !!)

Στην Ισπανια για να πιεις μια μπυρα στην Βαρκελωνη μπουκαλι θελεις περιπου €4.....
    απο εκει και περα ολοι πινουν βαρελισσια με €2.5.......που .....στην Βαρκελωνη.....οχι στα Μαλια......(στα Μαλια μπορει να ειναι φθηνα, αλλα οπως και να το κανεις, συγκρινε τα με την Ιμπιζα και οχι με την Βαρκελωνη και την Μαδριτη)......

για ποτο η τιμη τους ειναι στα €5 & €6 .....μιλαμε παντα σε μπαρακια, και οχι σε club που οι τιμες τους ειναι αναλογες με τις δικες μας ( €10+ για το ποτο.....).....αλλα ακομα και στα club οι μπυρες ειναι στα €5 το μπουκαλι !!
    πες τα κι εσυ γιατι εμεις ειμαι ασχετοι εντελως
    The sickness

και κατι αλλο....

οταν εψαχνα να παω γαμηλιο ταξιδι σκεφτομασταν διαφορα μερη ....ακουστε :

1)1 Εβδομαδα αεροπορικως στην Σαντορινη σε ξενοδοχειο γαματο ( γαμηλιο ταξιδι ειπαμε ε?), με μονο πρωινο......€1100 το ατομο !!
    2)1 Εβδομαδα αεροπορικως στην Mallorca σε 5αστερο ξενοδοχειο με φουλ φαγητο (πρωινο + αλλο ενα γευμα ).........€900το ατομο !!

3)1 Εβδομαδα αεροπορικως στο Lancarotte (Καναρια νησια) σε 5αστερο ξενοδοχειο με φουλ φαγητο (πρωινο + αλλο ενα γευμα ).........€950 το ατομο !!

τελικα .....καταληξαμε 1.5 εβδομαδα στις Μαλβιδες, σε 5στερο ξενοδοχειο, που μας καναν τεμεναδες ολη την ημερα οι υπαλληλοι τους ξενοδοχειου, που περασαμε τελεια, με .........€1100....το ατομο !!

τι λεμε τωρα?
    οσα λεφτα θελαμε για την Σαντορινη, που θα βγαιναμε στα γνωστα club και μπαρακια και θα μας πιανανε τον κολο........ασε .....μακρυα και αγαπημενοι.......

ΥΓ....περυσι φυγαμε Παρασκευη απογευμα με 2 διανυκτερευσεις στα Τρικαλα Κορινθιας .....φαγητο, ποτο, διαμονη, βενζινες διοδια, προφυλακτικα.......κοστος εκδρομης €500....
    μετα απο ενα μηνα καναμε ενα ΣΚ μια εκδρομη στην Βαρκελωνη, αεροπορικως, με ξενοδοχειο και τα λοιπα εξοδα ιδια πανω-κατω, .....κοστος εκδρομης.....€650...

δηλαδη για ενα προορισμο στα 122 κμ απο την Αθηνα, και για εναν αλλο προορισμο στα 5000κμ απο την Αθηνα......η διαφορα ειναι €150.......

ρε ουστ........

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Μηπως για να φτασουνε να γκρινιαξουνε για της τιμες ποτων κτλ κτλ θα πρεπει να τους αφησουμε και να κατεβουνε απ'τα πλοια, να ανεβουν/κατεβουν απ'τα αεροπλανα να τους αφησουμε να δουν τα αξιοθεατα που ηρθανε να δουνε (γιατι πιστευω αυτος που ταξιδεψε 5000χλμ και ξοδεψε τα κερατα του για να ερθει στην Ελλαδα σιγουρα δεν το εκανε για τα ποτα.. (βεβαια δεν εχω ασχοληθει ποτε με το μαρκετινγκ και το τουρισμο οποτε μπορει να ειμαι λαθος)
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Μηπως για να φτασουνε να γκρινιαξουνε για της τιμες ποτων κτλ κτλ θα πρεπει να τους αφησουμε και να κατεβουνε απ'τα πλοια, να ανεβουν/κατεβουν απ'τα αεροπλανα να τους αφησουμε να δουν τα αξιοθεατα που ηρθανε να δουνε (γιατι πιστευω αυτος που ταξιδεψε 5000χλμ και ξοδεψε τα κερατα του για να ερθει στην Ελλαδα σιγουρα δεν το εκανε για τα ποτα.. (βεβαια δεν εχω ασχοληθει ποτε με το μαρκετινγκ και το τουρισμο οποτε μπορει να ειμαι λαθος)
    σωστος......
    αλλα για να τους αφησουμε να τα κανουνε ολα αυτα....δεν θα πρεπει καθε λιγο και λιγακι να κανουνε απεργειες οι Ελεγκτες εναεριας κυκλοφιοριας, οι υπαλληλοι του αεροδρομιιου, ο Προαστιακος, το Μετρο, οι λιμενεργατες,, οι συμβασιουχοι της Ακροπολης, του υπουργειου πολιτισμους, οι μεταφορεις και οι φορτηγατζηδες, οι ναυτικοι, ...δυσκολο.......

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF