Ρε παιδια sorry αλλα μιλατε για βελτιωσεις και τουμπανιασματα, χωρις να περιλαμβανεται ο παραγοντας ατομο. ΔΛδ ποιος ειναι αυτος που θελει την βελτιωση...
Για εμενα ας πουμε ,που ειμαι ενας απλος μοτοσυκλετιστης, στα @@@ μου αν θα εχω 400hp μοτερ για να κυκλοφορω γυρω-γυρω.Αντε το πολυ πολυ να παρω ενα πιο δυνατο μηχανακι. Δεν νομιζω ετσι και αλλιως οτι μπορω να αγγιξω τα ορια κανενος απο τα σοβαρα μηχανακια.
Για εναν αγωνιζομενο,ομως,ειναι σημαντικο να εχει ενα βελτιωμενο μοτερ με καμια 200αρια αλογακια για να κανει χρονους στην πιστα.
Για εναν ντραγκστερα παλι τα 200 ειναι ψιχουλα και θελει καμια 500αρια και βαλε για να ειναι ικανοποιημενος.
Οποτε τελικα για εμενα ,το αν αξιζει ή οχι να βελτιωσεις κατι εχει να κανει αμεσα με το τι χρηση του αντικειμενου θες να κανεις...![]()
Βεβαια μπαινει και ο παραγοντας χρημα σε καποιο σημειο.Γτ δεν ειναι και λιγες οι ψωναρες που τους τρεχουν απο τα πατζακια και απλα θελουν να εχουν κατι για να το μοστραρουν. Αλλα σε αυτη την λογικη δεν μπορω να μπω ,γτ δεν εχω φραγκο![]()