Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Ταμειο ανεργειας

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ανάγνωση γνωρίζεις?

Διότι τα κείμενα και τα λίνκς σου απαντάνε στα ερωτήματα του φίλου σου. Αν δεν γνωρίζεις εσύ, ας τα διαβάσει αυτός.
    αυτο που μας ειπαν δεν αναφερεται καπου και θελω να μαθω εαν το εχει ακουσει κανεις αλλος.
    και κοψε την ειρωνια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    αυτο που μας ειπαν δεν αναφερεται καπου και θελω να μαθω εαν το εχει ακουσει κανεις αλλος.
    και κοψε την ειρωνια.
    Παλίκαρε.

Διάβασε προσεχτικά τι λέει η ίδια η απόφαση του ΟΑΕΔ...και καλά θα κάνεις εσύ να αφήσεις τα σχόλια.

"Αν επιδοτείται για πρώτη φορά:
    Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του. Το τελευταίο όμως 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες.
    Επίδομα ανεργίας δικαιούται και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει στα δύο προηγούμενα, πριν από την απόλυσή του χρόνια, 200 ημέρες εργασίας (χωρίς να υπολογίζονται οι δύο τελευταίοι μήνες), από τις οποίες 80 ημέρες, το λιγότερο το χρόνο."

Το επίδομα είναι για ανέργους κι όχι για άεργους.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

@@ μαύρα.

Τελικά ο ΟΑΕΔ είναι για τους φραγκάτους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    @@ μαύρα.

Τελικά ο ΟΑΕΔ είναι για τους φραγκάτους...

Αν θέλουμε να λειτουργούμε σε μια κοινωνία κι αν θέλουμε να υπάρχει ένα βοήθημα όταν για κάποιο λόγο θα μείνουμε άνεργοι...τότε πρώτα από όλα θα πρέπει να δουλέψουμε για να το πληρώσουμε.

Δεν ξέρω, αν σε τόσο δύσκολους καιρούς κάτι τόσο αυτονόητο μοιάζει παράδοξο, αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλίκαρε.

Διάβασε προσεχτικά τι λέει η ίδια η απόφαση του ΟΑΕΔ...και καλά θα κάνεις εσύ να αφήσεις τα σχόλια.

"Αν επιδοτείται για πρώτη φορά:
    Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του. Το τελευταίο όμως 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες.
    Επίδομα ανεργίας δικαιούται και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει στα δύο προηγούμενα, πριν από την απόλυσή του χρόνια, 200 ημέρες εργασίας (χωρίς να υπολογίζονται οι δύο τελευταίοι μήνες), από τις οποίες 80 ημέρες, το λιγότερο το χρόνο."

Το επίδομα είναι για ανέργους κι όχι για άεργους.
    και εγω σου ειπα να κοψεις την ειρωνια.
    ρωταω για να μαθω κ αν βλεπεις οτι δεν καταλαβαινω αυτο που λες εξηγησε το μου,αλλιως τραβα σε κανα αλλο ποστ να ειρωνευτεις.

και εγω σου ειπα να κοψεις την ειρωνια.
    ρωταω για να μαθω κ αν βλεπεις οτι δεν καταλαβαινω αυτο που λες εξηγησε το μου,αλλιως τραβα σε κανα αλλο ποστ να ειρωνευτεις.
    Εσύ τράβα σε κάνα άλλο φόρουμ να ενημερωθείς ή περίμενε μέχρι τη Δευτέρα να πας στον ΟΑΕΔ όπως κάνουν τόσοι άλλοι άνεργοι και βγάζουν άκρη.

Κάνε τουμπεκί και μην το παίζεις θιγμένος.

Τόσο σοβαρά θέματα καλό θα ήταν να μην τα εξευτελίζεις.

Εσύ τράβα σε κάνα άλλο φόρουμ να ενημερωθείς ή περίμενε μέχρι τη Δευτέρα να πας στον ΟΑΕΔ όπως κάνουν τόσοι άλλοι άνεργοι και βγάζουν άκρη.

Κάνε τουμπεκί και μην το παίζεις θιγμένος.

Τόσο σοβαρά θέματα καλό θα ήταν να μην τα εξευτελίζεις.
    ε ρε κατι παλικαρια...
    καλως,ευχαριστω πολυ,αντε τωρα σε καμια αλλη συζητηση,μπορει να χρειαζονται κ εκει λιγη ειρωνια.
    και τα τουμπεκι κ αυτα στους φιλους σου σε παρακαλω.

ε ρε κατι παλικαρια...
    καλως,ευχαριστω πολυ,αντε τωρα σε καμια αλλη συζητηση,μπορει να χρειαζονται κ εκει λιγη ειρωνια.
    και τα τουμπεκι κ αυτα στους φιλους σου σε παρακαλω.

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις, αν σου λέει ψέματα ο ΟΑΕΔ, ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ ή εμείς?

Έτσι όπως σου τα λένε είναι και δεν σε κοροϊδέψανε. Εντάξει!

Στους φίλους μου και κυρίως στους χονδάκηδες λέω χειρότερα....

Αν θέλουμε να λειτουργούμε σε μια κοινωνία κι αν θέλουμε να υπάρχει ένα βοήθημα όταν για κάποιο λόγο θα μείνουμε άνεργοι...τότε πρώτα από όλα θα πρέπει να δουλέψουμε για να το πληρώσουμε.

Δεν ξέρω, αν σε τόσο δύσκολους καιρούς κάτι τόσο αυτονόητο μοιάζει παράδοξο, αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Και οι συντάξεις που ψαλιδίζουνε κάθε μέρα, πληρωμένες με αίμα από τις κρατήσεις 40 και 50 χρόνων δουλειάς είναι.
    Μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε.
    Πάντα φιλικά.

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις, αν σου λέει ψέματα ο ΟΑΕΔ, ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ ή εμείς?

Έτσι όπως σου τα λένε είναι και δεν σε κοροϊδέψανε. Εντάξει!

Στους φίλους μου και κυρίως στους χονδάκηδες λέω χειρότερα....
    προσπαθω να τα προσθεσω για να βγαλω την ακρη.
    και δεν ειμαστε ουτε αεργοι,ουτε ανεργοι..
    ουτε κ προκειται να σταματησουμε τη δουλεια,απλα θα κοβοταν η ασφαλιση..
    εγω εχω κ χοντα κ γιαμα, σε τι μοιρα ειμαι?

εγω εχω κ χοντα κ γιαμα, σε τι μοιρα ειμαι?

Όπου φτωχός κι η μοίρα του, τι ρωτάς;

Όπου φτωχός κι η μοίρα του, τι ρωτάς;

Ρε τι παιδιά είστε εσείς....

Και οι συντάξεις που ψαλιδίζουνε κάθε μέρα, πληρωμένες με αίμα από τις κρατήσεις 40 και 50 χρόνων δουλειάς είναι.
    Μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε.
    Πάντα φιλικά.
    Αγαπητέ έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά τι να το κάνεις το δίκιο όταν δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα πως σε αυτή τη χώρα ξεφτυλίσαμε τη δουλειά και μάλιστα την ποιοτική δουλειά. Αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2010, 13:40
  2. ταμειο
    από lspiros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2010, 06:05
  3. «Αφήστε τα στο ταμείο!»
    από SpeakeasyBlues στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 13:37