Ναι, ωραία, συγκινητική ιστορία, αλλα τι να κανουμε εμεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
το αμαξι αυτη τη στιγμη ειναι στο ονομα της και στο ονομα του,το εχει παρει αυτος,,αν γινει καποιο ατυχημα η κοπελα θα βρει τον μπελα της χωρις να φταιει![]()
Ναι, ωραία, συγκινητική ιστορία, αλλα τι να κανουμε εμεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
το αμαξι αυτη τη στιγμη ειναι στο ονομα της και στο ονομα του,το εχει παρει αυτος,,αν γινει καποιο ατυχημα η κοπελα θα βρει τον μπελα της χωρις να φταιει![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καλα τα λες, αλλα δεν μπορει να πληρωνει και δανειο σπιτιου και αμαξιουΑρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Έχει δίκιο, κάνε edit και βάλε παραγράφους.
Αν έχω καταλάβει καλά το αυτοκίνητο είναι στο όνομα της κοπέλας. Επειδή δεν ξηγιέται και πολύ σωστά ο πρώην ας αφήσει τις ευγένειες και ας του πει φέρε εδώ το αμάξι μου. Αν όχι ας δηλώσει κλοπή να της το φέρει η αστυνομία.
Με τις δόσεις δεν το έπιασα τι γίνεται, πάντως μέχρι να εξοφλειθεί δεν νομίζω να μπορεί να γίνει μεταβίβαση γιατί υπάρχει παρακράτηση κυριότητας.
ERRIKA!!! Come to δώθε!!!
Ας πληρώνει μόνο του σπιτιού και ας αφήσει το αυτοκίνητο να το πάρει η τράπεζα. Εξάλλου δεν το χρειάζεται αφού ούτως ή άλλως δεν το έχει αυτή.Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
καλα τα λες, αλλα δεν μπορει να πληρωνει και δανειο σπιτιου και αμαξιου
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
μπορει να βγαλει καποιο χαρτι ωστε να να μην ειναι μπεγμενη σε περιπτωση ατυχηματος?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, ωραία, συγκινητική ιστορία, αλλα τι να κανουμε εμεις;![]()
Να βρει μια άκρη στο ποιος την έφαγε ρε Ηλία....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, ωραία, συγκινητική ιστορία, αλλα τι να κανουμε εμεις;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Να ρωτήσει δικηγόρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
μπορει να βγαλει καποιο χαρτι ωστε να να μην ειναι μπεγμενη σε περιπτωση ατυχηματος?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
η τραπεζα το παιρνει 1000 ευρω, ετσι της ειπε ο πρωην,Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Ας πληρώνει μόνο του σπιτιού και ας αφήσει το αυτοκίνητο να το πάρει η τράπεζα. Εξάλλου δεν το χρειάζεται αφού ούτως ή άλλως δεν το έχει αυτή.
ο συζυγος εχει ενα φιλο που αναλαμβανει τις δοσεις αλλα θελει και το αμαξι τωρα,,θα πλυρωνει λεει τις δοσεις αλλα θα κανουν ενα χαρτι που θα λεει οτι μολις αποπλυρωθει το δανειο θα γινει υποχρεωτικα μεταβιβαση σε αυτον
οκ δεχτηκαν η φιλη μου και ο συζυγος,, το θεμα ειναι αν τρακαρει ο τυπος που θα το παρει τωρα τι γινεται
αν το αμαξι ειναι ασφαλισμενο και αυτοσ που το οδηγαει εχει διπλωμα τοτε δεν υπαρχει 8εμα εκτοσ αν αρχησει και κανει ληστειεσ αυτοσ που το παρει και βρει το μπελα τησ
αλλα γενικα ποτε δε εμπιστευεσε κατι στο ονομα σου σε χερια αλλου ποτε δε ξερεισ φαντασου να το οδηγησει κανενασ πιστιρικασ γιος του φιλου και πατησει κανενα ανθρωπο τοτε εμπλεξε πολυ σοβαρα
Το ενδεχόμενο να της λέει μ@λ@κίες ο πρώην το έχουμε σκεφτεί; Χρωστάει ακόμα 3200 και το παίρνει 1000 η τράπεζα;Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
η τραπεζα το παιρνει 1000 ευρω, ετσι της ειπε ο πρωην,
1000 κάνει το uno μου του '90...
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
ενα ford fiestaΑρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
γιατι αμαξι μιλαμε?
το ξερω οτι την δουλευει,,αλλα τι να κανει?εμπλεξεΑρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Το ενδεχόμενο να της λέει μ@λ@κίες ο πρώην το έχουμε σκεφτεί; Χρωστάει ακόμα 3200 και το παίρνει 1000 η τράπεζα;
1000 κάνει το uno μου του '90...