Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Γνώμες για ΤΕ610 E 00-04

αδερφε άστο καλιτερα ήταν πολυ καλο στην εποχή του αλλά αν ξεκινίσουν τα προβλήματα δεν θα προλαβένεις να διορθώσεις το ένα και θα βγαίνει το αλλό το έχω ζήσει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Για αυτήν που έχει φτιαχτεί φαντάζομαι.

Πόλη καθημερινά, και χαλαρές εντουράδες. Χωρίς άλματα, και ανηφοριές με 60 μοίρες κλίση.

Φιλαράκι το τρακτέρ αυτό ειναι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ........δεν κάνει για καθημερινή χρήση ........ουτε για νέους οδηγούς .........εκτός αν το θες για ανοικτές ,επίπεδες διαδρομές ........
    Γνώμη μου πάντα .........θα σε βοηθούσε κάτι σε Drz 400 για την χρήση που θές ...

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
    πάρε το ΚΤΜ μου ρε να ησυχάσεις
    ktm 640
    Θωμά το δικό σου είναι 1000 ευρώ πάνω από το budget μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από joker700
    αδερφε άστο καλιτερα ήταν πολυ καλο στην εποχή του αλλά αν ξεκινίσουν τα προβλήματα δεν θα προλαβένεις να διορθώσεις το ένα και θα βγαίνει το αλλό το έχω ζήσει
    Για πες τι σου έβγαλε αν μπορείς, να ξέρω και για τι να ψάξω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
    Φιλαράκι το τρακτέρ αυτό ειναι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ........δεν κάνει για καθημερινή χρήση ........ουτε για νέους οδηγούς .........εκτός αν το θες για ανοικτές ,επίπεδες διαδρομές ........
    Γνώμη μου πάντα .........θα σε βοηθούσε κάτι σε Drz 400 για την χρήση που θές ...
    Για το Ε μιλάω, το πολιτικό. Μήπως το μπερδεύεις με το TE610 (χωρίς E); Νέο οδηγό δεν θα με έλεγα, σκουριασμένο σίγουρα. Πάντως δεν το θέλω μόνο για χωματόδρομο, αλλά τα όρια μου και ενός enduro 150 κιλά πιστεύω πως τα ξέρω ( και τα περνάω εν γνώση μου ). Το DRZ είναι σίγουρα μέσα στις υποψηφίους, όπως και τα LC4, DR650, CCM 404. Τα XR όχι γιατί είναι παράλογα ακριβά.

Πήρα στην Motogenesis και μου είπαν οτι παίζουν ανταλλακτικά αλλά με παραγγελία (3-5 εργάσιμες από την μέρα της παραγγελίας συνήθως). Service κανονικά.

Για να ακούσω κι άλλες γνώμες από τους βρωμιάρηδες του φόρουμ.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Δεν ξέρω για πόσα χρήματα μιλάς, αλλά κάτι τέτοιο βγαίνει ακριβά;
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/794552/

Επίσης, αν τελικά καταλήξεις σε ΤΕ, προσπάθησε να βρείς κάποιο με 18άρι ρεζερβουαρ. Το 9.1λτ είναι ΠΟΛΥ σπαστικό και κάνεις φιλίες με τον βενζινά.
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1142190/
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Τόσο παλιό KTM το φοβάμαι είναι η αλήθεια. Αλλά και τα LC4 (και ADV) τα σκέφτομαι όπως γράφω και από πάνω.

Το συγκεκριμένο TE είδα και μου μπήκαν οι σκέψεις. Αυτό με την κατανάλωση δεν το είχα σκεφτεί όμως, καίει πολύ;

ΥΓ: Μιλάω για ταβάνι τα 2000 χωρίς να χρειαστεί να δώσω για αναλώσιμα. 2000 αν είναι καμιά τρομερή ευκαιρία, αλλιώς θα ήθελα να παίξω στα 1500.

ΥΓ2: Μην ξεφεύγουμε από το θέμα όμως, enduro με 1500 συζητιέται σε πρόσφατο thred. Απλά ήθελα να μάθω πραγματάκια για το Husqy γιατί είμαι ανίδεος.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Καίει αρκετά. Έχει και το σπαστικότατο λαμπάκι της ρεζέρβας (αν δεν έχουν κόψει το καλώδιο όπως έβγαζαν το ρεζερβουάρ) το οποίο το πολύ στα 110χλμ ανάβει και σε αγχώνει.

Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς καταναλώσεις, διότι το δικό μου το έχω αράξει εδώ και 2 χρόνια, και τα χρυσόψαρα δεν θυμούνται τόσο πίσω.

Το μπροστινό του (τουλαχιστον στο ΣΜ, αν και είναι ίδια όσο θυμάμαι) είναι αρκετά στιβαρό.

Πάντως από τις 2 αγγελίες που παραθέσαμε πιο πάνω, εγώ στο ΚΤΜ θα πήγαινα.

Α! και μην ξεχάσω την σέλα! Πρέπει να προετοιμάσεις τον πισινό σου για σοδομισμό!

Μια φορά έκανα Αθήνα-Κάρυστο-[φτού έχασα το καράβι από Μαρμάρι]-Αθήνα και από τα Οινόφυτα, στο γύρνα, προσπαθούσα να είμαι όρθιος.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Τόσο παλιό KTM το φοβάμαι είναι η αλήθεια. Αλλά και τα LC4 (και ADV) τα σκέφτομαι όπως γράφω και από πάνω.

Το συγκεκριμένο TE είδα και μου μπήκαν οι σκέψεις. Αυτό με την κατανάλωση δεν το είχα σκεφτεί όμως, καίει πολύ;

ΥΓ: Μιλάω για ταβάνι τα 2000 χωρίς να χρειαστεί να δώσω για αναλώσιμα. 2000 αν είναι καμιά τρομερή ευκαιρία, αλλιώς θα ήθελα να παίξω στα 1500.

ΥΓ2: Μην ξεφεύγουμε από το θέμα όμως, enduro με 1500 συζητιέται σε πρόσφατο thred. Απλά ήθελα να μάθω πραγματάκια για το Husqy γιατί είμαι ανίδεος.
    η καταναλωση του δεν ειναι μεγαλη αλλα η μικρη αυτονομια οπως προαναφερθηκε.εχει πολυ καλη συμπεριφορα σε ασφαλτο-χωμα. σε πραγματικα δυσκολο μονοπατι θα περασει πιο ανετα απο lc4-xr650.ειναι πιο χαμηλο και δουλευει καθαρα στις χαμηλες στροφες.τα μοντελα που εχουν και μανιβελα δεν εχουν ρυθμιζομενες αναρτησεις(μονο προφορτιση).αν πουλαγα αυριο το μηχανακι μου, θα κοιταγα αυτο http://forum.dirt-bike.gr/forum/view...hp?f=16&t=5061
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    Σπύρος,
    π.μ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Γνωμες για ΚΤΜ 640 Lc4 motard '04
    από camen στο forum KTM
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2009, 13:46
  2. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series