Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ CB500 ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,
ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ![]()
![]()
![]()
(spam):a5::a24: :a04:
:a029:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....αυτο επαθε ο γιωργος οταν τον περασε ο νικηφωρος στην κοντρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
![]()
![]()
![]()
two beer or not two beer?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ![]()
![]()
![]()
εσυ τι επαθες? :a17:Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
....αυτο επαθε ο γιωργος οταν τον περασε ο νικηφωρος στην κοντρα!![]()
![]()
:a44:
![]()
οχι οτι δεν συμφωνω μαζι σου αλλα ειμαι καιρο χωρις γκομενα και παρολα αυτα τα οικονομικα μου εξακολουθουν να ειναι σκατα(λες να μου τα τρωνε οι πουτανες?)![]()
![]()
![]()
two beer or not two beer?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
(λες να μου τα τρωνε οι πουτανες?)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Δηλ οσο και σωστος να εισαι θα βγαινεις παντα ο μαλακας και οσοι φιλοι μου τις γραφουνε στα αρτσιδια τους και κανουν του κεφαλιου τους τρεχουν απο πισω τους.Παραδειγμα εγω παλιος λιμανακοβιος εκλανα την γκομενα για να πας λιμανακια και οσο την εκλανα τοσο χτυπαγε το τηλ.Τι να πω ρε πουστι ψαχνω να βρω την ακρη χρονια και τελικα δεν υπαρχει ακρη.
Ειμαι καινουργιο μελος και αν αρχισω να μιλαω για ολα αυτα που εχω φαει στην μαμα θα κανω 1000 ποστ.Πρωτη φορα που δεν παραπονιεμαι που κανω 2 δουλειες.Αυτη την στιγμη ειμαι σε ενα ιντερνετ καφε που δουλευω και παλι καλα γιατι αμα ειμουνα σπιτι θα πεφτανε οι τοιχοι να με πλακωσουνε.Ειναι σαν να κυνηγας hayabusa με παπι δεν προκειται να το πιασεις ποτε
Καλημερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Τουλαχιστον οι πουτανες δεν σε πληγωνουν.![]()
![]()
![]()