Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: Τα scooter δεν είναι μοτοσικλέτες (ή είναι;)

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Μάλλον για το crosstourer λες.. Αυτό έχει λόγο που λέγεται mid concept είναι κάπου στην μέση μεταξύ μηχανής και σκούτερ.

Κάτι σαν το aprilia mana με ποδιά το βλέπω.

Άνετο θα είναι. Αν έχει αυτονομία μεγάλη, καλή καλυψη αέρα και πέρνει και παίρνει και τριπλέτα μια χαρά είναι..

Είναι μια χαρά, αν αυτό που ζητάς είναι να σε πηγαίνει... Easy Rider του 21ου αιώνα....

Κατά τη δική μου (ταπεινή άποψη) η οδήγηση από μόνη της είναι μια απόλαυση, μια διαδικασία που απαιτεί τεχνική και συγκέντρωση, μια διαδικασία που οξύνει τις αισθήσεις.... Οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται ανάλατο.

Βλέπω έναν σκουτερά από τον καθρέφτη μου να με προσπερνά πριν από μια στροφή, να έχει το ένα χέρι στην τσέπη και να μπαίνει σαν κούτσουρο με καμμιά 60άρα στη στροφή και μετά να τον χάνω.

Εγώ κατεβάζω πριν τη στροφή, παίρνω σωστή θέση στο οδόστρωμα, σπάω λίγο λεκάνη και προσπαθώ να βελτιώσω την τεχνική μου, αυτό είναι η απόλαυση της οδήγησης και πρέπει να είναι απόλαυση ακόμη και αν πηγαίνω από το σπίτι μέχρι τη δουλειά και πίσω....

Ακόμη και αυτό το σούπερ-ντούπερ σκουτερομοτοσακό δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω, κι ας κάθομαι πάνω στα κ@λόχαρτα για να μεταφέρω τα ψώνια από το σούπερ-μάρκετ

Ο μόνος λόγος που χλευάζω τους σκουτεράδες είναι η παντελής έλλειψη της αίσθησης του κινδύνου που έχουν, ακριβώς επειδή νομίζουν πως οδηγάνε το σκούτερ της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Εγώ κατεβάζω πριν τη στροφή, παίρνω σωστή θέση στο οδόστρωμα, σπάω λίγο λεκάνη και προσπαθώ να βελτιώσω την τεχνική μου....
    Τουλάχιστον πες ρε Σταύρο τι κατεβάζεις πριν τη στροφή μη βάζουμ'άλλα στο μυαλό..

Αυτά που κάνεις στην μηχανή μπορείς να τα κάνεις και στο σκούτερ και ας λείπουν οι ταχύτητες. Το ότι σε πέρασε ένας καθισμένος σαν κούτσουρο δεν σημαίνει ότι μόνο έτσι γίνεται.

Συμφωνώ ότι είναι μέρος της απόλαυσης να οδηγάς με ταχύτητες αλλά υπάρχουν κι'άλλα..Μηχανή δεν είναι μόνο ταχύτητες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Τουλάχιστον πες ρε Σταύρο τι κατεβάζεις πριν τη στροφή μη βάζουμ'άλλα στο μυαλό..
    Αν έχει κίνηση ο δρόμος κατεβάζω ταχύτητα...

Αν είναι ερημικά.... Έχει και τίποτα θάμνους....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Αυτά που κάνεις στην μηχανή μπορείς να τα κάνεις και στο σκούτερ και ας λείπουν οι ταχύτητες. Το ότι σε πέρασε ένας καθισμένος σαν κούτσουρο δεν σημαίνει ότι μόνο έτσι γίνεται.

Συμφωνώ ότι είναι μέρος της απόλαυσης να οδηγάς με ταχύτητες αλλά υπάρχουν κι'άλλα.. Μηχανή δεν είναι μόνο ταχύτητες.
    Μα φυσικά!

Είναι το τι ζητάει ο καθένας.

Σίγουρα την μίξη σκούτερ με μοτό τη θεωρώ καλή, γιατί παίρνει τα καλύτερα και των δύο (φρένα, αναρτήσεις, άνεση κλπ)

Αλλά αν είναι η άνεση το ζητούμενο, παίρνω το αμάξι μου....

Μα φυσικά!

Είναι το τι ζητάει ο καθένας.

Σίγουρα την μίξη σκούτερ με μοτό τη θεωρώ καλή, γιατί παίρνει τα καλύτερα και των δύο (φρένα, αναρτήσεις, άνεση κλπ)

Αλλά αν είναι η άνεση το ζητούμενο, παίρνω το αμάξι μου....
    Δεν είναι μόνο η άνεση αλλιώς δεν θα μπαίνανε στον κόπο να τα μπερδέψουν..και με το αμάξι χάνεις και άλλα καλά της μηχανής.

Η έλλειψη ταχυτήτων πάντως δεν εμποδίζει να οδηγάς όπως στην μηχανή
    http://www.youtube.com/watch?v=adu2i...eature=related

Δεν εμποδίζει, αλλά χάνει ένα μεγάλο μέρος της "μαγείας" της.

Αν δηλαδή έβγαινε ένα gsxr αυτόματο, θα το προτιμούσαν όλοι? Δε νομίζω.

Είναι όπως τα αυτόματα αυτοκίνητα. Ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, οι περισσότεροι χειροκίνητο οδηγούν.

Δεν εμποδίζει, αλλά χάνει ένα μεγάλο μέρος της "μαγείας" της.
    Ένα μέρος ναι, ίσως.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Το θέμα είναι να υπάρχει κάποιο υπόβαθρο... κάποια παιδεία....

Φυσικά και να εξυπηρετούν τους ανθρώπους, απλά όταν κάποιοι βλέπουν το πόσο εύκολο είναι, το παίρνουν σαν παιγνίδι και δεν του αποδίδουν τη σοβαρότητα που του πρέπει....

Η άσφαλτος είναι εξίσου σκληρή, είτε με σκούτερ είτε με 'μπούσα. Αυτό δεν καταλαβαίνουν.
    :hypnotize

ενω οοοολοι οσοι οδηγανε μοτοσυκλετες ειναι τυπικοι και εχουν μια ελαχιστη παιδεια....
    ok, whatever

επειδη εσυ εισαι προβλεπομενος, δεν σημαινει οτι ειναι και ολοι οι αλλοι.
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
    :hypnotize

ενω οοοολοι οσοι οδηγανε μοτοσυκλετες ειναι τυπικοι και εχουν μια ελαχιστη παιδεια....
    ok, whatever

επειδη εσυ εισαι προβλεπομενος, δεν σημαινει οτι ειναι και ολοι οι αλλοι.

Στο μικρόκοσμο που ζω (Ρέθυμνο) τα περισσότερα ατοπήματα τα κάνουν οι σκουτεράδες παρά οι μοτοσυκλετιστές. Άσχετα πλέον αν σχεδόν όλοι δε φοράνε κράνος....

Η δική μου αποτύπωση της πραγματικότητας σίγουρα έρχεται σε αντίθεση με τη δική σου, αλλά νομίζω πως σε αυτό θα σε βρω σύμφωνη

Φυσικά και να εξυπηρετούν τους ανθρώπους, απλά όταν κάποιοι βλέπουν το πόσο εύκολο είναι, το παίρνουν σαν παιγνίδι και δεν του αποδίδουν τη σοβαρότητα που του πρέπει....

Στο μικρόκοσμο που ζω (Ρέθυμνο) τα περισσότερα ατοπήματα τα κάνουν οι σκουτεράδες παρά οι μοτοσυκλετιστές.
    Ναι αλλά γιατί μάλλον οι πρώτοι είναι και περισσότεροι και το πράμα "δείχνει"
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

@John Steed

λυπαμαι, δεν με βρισκεις συμφωνη με την ατακα σου.

(γιατι δεν εχει να κανει με το ποσο ευκολο ειναι το μηχανημα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ναι αλλά γιατί μάλλον οι πρώτοι είναι και περισσότεροι και το πράμα "δείχνει"
    Έστω, αλλά αν το πάμε "ποιοτικά"?

λυπαμαι, δεν με βρισκεις συμφωνη με την ατακα σου.

(γιατι δεν εχει να κανει με το ποσο ευκολο ειναι το μηχανημα)
    Κανένα πρόβλημα, αν θες μπορείς να εμβαθύνεις

Νέο μέλος Το avatar του/της lef50
    το σκουτερ θα μεγαλουργηση ειναι το μελλον εκαντονταδες εργοστασια στον πλανητη θα παραγουν ραουλα
    και ιμαντες
    οσοι δεν τα ασπαστουμε θα μας δειχνουν ως γραφικους
    αυτο ειναι το μελλον
    ο πολεμος εχει ηδη ξεκινησει
    "Η επιτυχία είναι κατά 99% αποτυχία." Soichiro Honda ( 1906-1991 , Ιάπων επιχειρηματίας)

Κανένα πρόβλημα, αν θες μπορείς να εμβαθύνεις
    θελω αλλά δεν μπορω :o

αλλωστε οδηγω scooter και κατα τα γνωστα:

Τα σκούτερ είναι τόοοοσο εύκολα στην οδήγηση, που τα οδηγούν άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
    θελω αλλά δεν μπορω

Και εγώ, δυο μέρες τώρα...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2009, 20:47
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 15:09
  3. Γαμ@#$ τα scooter σας
    από OldMan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 19:04
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 11:11