Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Μάλλον για το crosstourer λες.. Αυτό έχει λόγο που λέγεται mid concept είναι κάπου στην μέση μεταξύ μηχανής και σκούτερ.
Κάτι σαν το aprilia mana με ποδιά το βλέπω.
Άνετο θα είναι. Αν έχει αυτονομία μεγάλη, καλή καλυψη αέρα και πέρνει και παίρνει και τριπλέτα μια χαρά είναι..
Είναι μια χαρά, αν αυτό που ζητάς είναι να σε πηγαίνει... Easy Rider του 21ου αιώνα....
Κατά τη δική μου (ταπεινή άποψη) η οδήγηση από μόνη της είναι μια απόλαυση, μια διαδικασία που απαιτεί τεχνική και συγκέντρωση, μια διαδικασία που οξύνει τις αισθήσεις.... Οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται ανάλατο.
Βλέπω έναν σκουτερά από τον καθρέφτη μου να με προσπερνά πριν από μια στροφή, να έχει το ένα χέρι στην τσέπη και να μπαίνει σαν κούτσουρο με καμμιά 60άρα στη στροφή και μετά να τον χάνω.
Εγώ κατεβάζω πριν τη στροφή, παίρνω σωστή θέση στο οδόστρωμα, σπάω λίγο λεκάνη και προσπαθώ να βελτιώσω την τεχνική μου, αυτό είναι η απόλαυση της οδήγησης και πρέπει να είναι απόλαυση ακόμη και αν πηγαίνω από το σπίτι μέχρι τη δουλειά και πίσω....
Ακόμη και αυτό το σούπερ-ντούπερ σκουτερομοτοσακό δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω, κι ας κάθομαι πάνω στα κ@λόχαρτα για να μεταφέρω τα ψώνια από το σούπερ-μάρκετ
Ο μόνος λόγος που χλευάζω τους σκουτεράδες είναι η παντελής έλλειψη της αίσθησης του κινδύνου που έχουν, ακριβώς επειδή νομίζουν πως οδηγάνε το σκούτερ της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας....![]()
![]()