Σε honda μια καινουρια κορνα κανει κανα 60αρι.
Ακριβο κατα την γνωμη μου γι'αυτο που στην ουσια ειναι
Σε honda μια καινουρια κορνα κανει κανα 60αρι.
Ακριβο κατα την γνωμη μου γι'αυτο που στην ουσια ειναι
αυριο θα κατεβω με το κατσαβιδι και το πολυμετρο να δω αν ειανι το καλωδιο , η επαφη ή η κορνα.. απλα τα πραγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
+1
Δεν έχεις καμμιά άλλη, να δοκιμάσεις;
Αλλιώς βρισκόμαστε και ανταλλάζουμε για 1-2 ημέρες, να δούμε τι φταίει.
θενκς παντως![]()
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
αυριο θα κατεβω με το κατσαβιδι και το πολυμετρο να δω αν ειανι το καλωδιο , η επαφη ή η κορνα.. απλα τα πραγματα
θενκς παντως![]()
![]()
Έχε υπόψη σου ότι η κόρνα τραβάει ΠΟΛΛΑ αμπέρ! Προσεκτικά και με χοντρούτσικα καλώδια μπορείς να ελέγξεις την κόρνα απευθείας με την μπαταρία.
Για το ότι η κόρνα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου θα συμφωνήσω. Απλά όταν βλέπεις σοβαρό πρόβλημα περιμένεις να έχει πάρει ο άλλος το μοτέρ στο χέρι. Και το κομμένο πατάκι, ή η σπασμένη μανέτα του φρένου είναι ζήτημα ζωής και θανάτου αλλά δεν το λες σοβαρό πρόβλημα, μια βίδα είναι!![]()
Γνώμη μου, και το εφαρμόζω πλέον στην οδήγηση μου, όποτε θεωρώ ότι χρειάζεται κόρνα ταυτόχρονα φρενάρω. Ακόμα και σε φάσεις που ο πίσω θα λέει τι κόβει τώρα αυτός. Αν δεν το έχεις συνηθίσει θέλει μια προσπάθεια στην αρχή, αλλά better safe than sorry.![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Dimzan, για το βράχνιασμα που αναφέρεις, η κόρνα από τη μεριά του μοτέρ έχει μια μικρή βίδα που ρεγουλάρει τον ήχο της. Πριν ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο, ρύθμισε με ένα ψιλό σταυροκατσάβιδο και δοκίμασε..
Aυτο θα σου προτεινα και εγώ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από yes-u
Dimzan, για το βράχνιασμα που αναφέρεις, η κόρνα από τη μεριά του μοτέρ έχει μια μικρή βίδα που ρεγουλάρει τον ήχο της. Πριν ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο, ρύθμισε με ένα ψιλό σταυροκατσάβιδο και δοκίμασε..
το ιδιο μηχανάκι εχουμε...
Στο z125, που ειχα αντιστοιχο προβλημα πιο παλια, επρεπε να 'παιξεις' λιγο με το βιδακι που ειναι πανω στην ιδια την κορνα(πανω στη μεταλλικη της μεμβρανη).βιδωνεις η ξεβιδωνεις μεχρι να ακουσεις καθαρο μπιπ. Αν κι εσενα εχει την αντιστοιχη βιδα δοκιμασε το πριν την πεταξεις
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
σορρυ τωρα το ειδαΑρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Aυτο θα σου προτεινα και εγώ!!
το ιδιο μηχανάκι εχουμε...![]()
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Δεν χρειαζεται να δωσεις 60€ για καινουργια κορνα...με 20 βρισκεις καλη after market...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
διακοπτης ειναι τελικα. μια πιανει μια οχι
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
με ενα 20αρικο σου δινω την δικια μου απο το ktm καπου την πηρε το ματι μου στην αποθικηδεν εχει λαμα να ξερεις
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Επείδη και εγώ θεωρώ ότι η κόρνα είναι πολύ βασική στο δικό μου τοποθέτησα μία της nautilus stebel. http://www.stebel.it/stebel2009/prod...tipologia=auto Το ρίχνω σαν ιδέα.Το κόστος μαζί με τον ηλεκτρολόγο δεν ξεπερνούσε τα 50 ευρώ.
Giorgos
όχι ρε φίλε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgoskoz
Επείδη και εγώ θεωρώ ότι η κόρνα είναι πολύ βασική στο δικό μου τοποθέτησα μία της nautilus stebel. http://www.stebel.it/stebel2009/prod...tipologia=auto Το ρίχνω σαν ιδέα.Το κόστος μαζί με τον ηλεκτρολόγο δεν ξεπερνούσε τα 50 ευρώ.![]()
![]()
Από παπόρι έχει;
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
έτσι είναι παιδιά, για ένα bandit είναι από τα πιο σοβαρά προβλήματα που θα βγάλει! Ληστής ρε μούτρα!!![]()
![]()
Άμα το ματώσετε το πετσάκι σας μην βάλετε Betadine γιατί τσούζει ...!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...