Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: 1200cc το 2013?

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    τα κέντρα (και η ζαντες αν δεν κάνω λάθος)στο παλιό ήταν η καλή σειρά της Εxcell ,ενώ στο καινούριο μου φαίνεται δεν είναι καν Εxcell,τουλάχιστον στα '10 από ότι εχω παρατηρήσει...
    Εχω δει δεκάρια ή εννιάρια,με ελάχιστα χιλιόμετρα και σκουριάσμενες ζαντες ,πραγματικά για λύπηση...
    Η βάση οργάνων η παλιά ήταν ποιο ανθεκτική σε περίπτωση πτώσης ,αλλά εκτός αυτού η καινούρια σκουριάζει πανεύκολα ,πάλι για τα '10 μιλάω...
    Το ντουλάπακι στα δεκάρια ενεργοποιείται με κουμπί αμφιβόλου ποιότητας και ντίζα ,που αν κοπεί και πρέπει να το ανοίξεις επιγόντος,τον "ήπιες"... Τα παλιά,και τα 06 μου φαίνεται είχαν την κλασσική βίδούλα μισής στροφής ,ανθεκτικότατη...

Τέσπα δε θα κάτσουμε να μαλώσουμε για την αγαπημένη μας ktm ,αλλά προσωπικα απογοητεύτηκα με αυτή την πτώση ποιότητας...
    Είναι προφανές ότι μιλάς για τα δεκάρια και μετά όποτε δεν διαφωνούμε σε κάτι...έχω 06 990 και το είχα ψάξει διεξοδικά το θέμα για αυτό μου έκανε εντύπωση η θέση περί ποιότητας...
    Να μαλώσουμε δεν τίθετε θέμα... να διαφωνούμε μπορούμε... αλλά ούτε κάτι τέτοιο βλέπω προς το παρόν..
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Δεν αλλάζει κάτι στην βάση οργάνων απο θέμα ποιότητας , βασικά τα δεκαριά ειναι πολύ βελτιωμενα σε πολλα σημεία ,και δεν νομίζω οτι έχουν μειωμένη ποιότητα ,όντως τα 950 ειχαν excel που στράβωνε και αυτή εύκολα όπως στα 990 ,το μόνο θέμα που μπορώ να πω ειναι το οχι τόσο καλό πορτακι απο το ντουλαπακι ,
    Τωρα οσο αφορά τα μελλοντικά adv , δεν νομίζω να βγάλουν κάτι που να μην ειναι καλο , ιδωμεν..
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παντως οι DID που φοραει το 690 ειναι ασπαστες
    (Γκαραντι,110 κιλα χορπηδανε επανω! )
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αντε να πάνε και τα Κατέμια 1200 σαν τα Ducaτια μπας και πάρουν τα πάνω τους.

:rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αντε να πάνε και τα Κατέμια 1200 σαν τα Ducaτια μπας και πάρουν τα πάνω τους.

:rotflmao:
    σέρνονται τα "τιμήμενα" ,τι κάνεις...

Κάνα ντεπόζιτο να βάλουνε σοβαρό... Αλλιώς θα καταντήσουμε να ταξιδεύουμε με μπετονακια μέσα στις βαλίτσες..
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Οι μόνες ουσιαστικές διαφορές στο πιο "πολεμικό χαρακτήρα" του 950 είναι το ύψος και οι αναρτήσεις λίγο.

Εδώ (φυσικά) θα συμφωνήσω.
    Το injection μου φάνηκε πολύ πιο ήπιο, και με καλύτερη ποιότητα κύλισης.
    Τώρα όσο για τα ντουλαπάκια και δεν ξέρω ΄γω τι άλλο... ας έχουν κάποιοι να λένε ΜΟΝΟ για τέτοια.

Εγώ είμαι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα, κι ο Θεός ας με βοηθήσει να έχω δίκιο.

@ Gallos
    Πόσο να τα κάνουν τα ρεζερβουάρ ρε φίλε? 30 λίτρα? Ας τα κάνουν να καίνε λιγότερο τα ρημάδια!!!
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Τα 950 ποτε δεν ειχαν excel. Παντα Behr.
    Θα συμφωνησω με τον vstromer71 στο οτι το μονο που χρειαζεται η ΚΤΜ στο line up της των ον-οφφ ειναι ενα 690adv ισως με τον 700αρι μονοκυλινδρο του duke 690R και με λιγο πιο απλωμενο κιβωτιο. Ενα 800αρι δικυλινδρο ποσο ελαφρυτερο θα ειναι απο το 990? 20 κιλα? Σιγα τα αυγα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Προφανώς Dr μου στη νέα γενιά on-off όλων των εταιρειών, το τελευταίο ίσως που τους απασχολεί, είναι το βάρος, και έχουμε άπειρα παραδείγματα. Ο καθαρός χωμάτινος τύπος θα διαλέξει ένα μονοκύλινδρο από αυτά που υπάρχουν στην αγορά ήδη. Και υπάρχουν πολλά καλά...
    Ο Adventure (και καλά) τύπος όμως, μάλλον θα προτιμήσει ένα δικύλινδρο, να μπορεί να πάει και στην άσφαλτο περισσότερο ξεκούραστα.
    Μη ξεχνάμε πως οι Αυστριακοί θέλουν μερίδιο από μία ''καινούρια'' πίτα.
    Άσχετο λοιπόν το τι θέλουμε, από το τι προστάζει η αγορά.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Η αγορα εχει αναγκη απο ενα μικρο δικιλυνδρο adv με περισσοτερο χωματινο προσανατολισμο και σαφη-μετρια οδηγική ανεση στην ασφαλτο... και ολα αυτα στα 165 κιλα και στα 70+ νευρικα άλογα ...
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Η αγορα εχει αναγκη απο ενα μικρο δικιλυνδρο adv με περισσοτερο χωματινο προσανατολισμο και σαφη-μετρια οδηγική ανεση στην ασφαλτο... και ολα αυτα στα 165 κιλα και στα 70+ νευρικα άλογα ...

+700!
    Αααα...
    Και να ειναι κατασκευασμενο στην Αυστρια
    και ΟΥΧΙ στην κατα τα αλλα συμπαθεστατη Ινδια
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αυτο προσπαθησε και η Highland και πατωσε.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Δεν δικαιολογειται αλλιως οτι μηχανακι 20-25ετιας οπως το αφρικα εχει απήχηση ακόμα... οταν και ολες οι μετατροπές που εχω δει σε μηχανάκια προσπαθουν να αποτυπώσουν ακριβως αυτο...

μιας ελαφριάς μορφης δικιλυνδρου V χωρις περιττα πλαστικα και καγκελα, με ικανότητα ασφάλτου και μικρη συντηρηση/καταπονηση... οσο πιο ον-οφφ μπορει να γινει δηλαδη, δυσκολο αλλα αυτη ειναι η ταση για adv-dakaroειδη

τωρα αν καποιος ειναι 1.85+ και με λιγη πειρα και κιλάκια.. δεν νομιζω να χρειάζεται αλλο μηχανάκι απο ενα 950SE με ψιλομετατροπουλες ή adv
    Ban 'em all

Η αγορα εχει αναγκη απο ενα μικρο δικιλυνδρο adv με περισσοτερο χωματινο προσανατολισμο και σαφη- μετρια οδηγική ανεση στην ασφαλτο... και ολα αυτα στα 165 κιλα και στα 70+ νευρικα άλογα ...

Μη ζητάτε τέτοια πράγματα από την ΚΤΜ ρε παιδιά... δεν γίνονται. Πάλι Rady For Race θα βγάλει.

Άντε γεια... Blog

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Μη ζητάτε τέτοια πράγματα από την ΚΤΜ ρε παιδιά... δεν γίνονται. Πάλι Rady For Race θα βγάλει.

Παντα στην κατηγορια βγαζει τα πιο πολεμικα μηχανακια
    Ας κοιταξει ομως και το θεμα καταναλωση
    Τα 690 ωφεληθηκαν απο την εξελιξη του κινητηρα και εκτος απο γκαζι πηραν και πολυ καλες καταναλωσεις.
    Τα 950-990 καλα-χρυσα-φοβερα μοτερ αλλα καινε τον αμπακο,ειδικα αμα τους πινεις το αιμα
    Οποτε οι μηχανικοι προφανως δουλευουνε σε καποιο μοτερ με κοινες κασες για ολες τις εκδοσεις και παιζοντας με το πανω μερος του κινητηρα να βγουν εκδοσεις πχ 800-1000-1200 κυβικα
    Ειναι σιγουρο οτι αν βγει ενα 800αρι V2 μαζεμενο,οικονομικο σε καυσιμο και αρκετα πολεμικο σε σχεση με τον ανταγωνισμο,ειναι δεδομενο οτι θα πουλησει.
    Για να εχει ομως και τιμη που δεν θα ειναι διαστημικη,το βλεπω να κατασκευαζεται κατα Ινδια μερια.
    Πραγμα βεβαια οχι κακο,αν διατηρηθει η καλη ποιοτητα κατασκευης και περιφερειακων που εχουν τα πορτοκαλι μηχανακια τα τελευταια χρονια.
    Αν το μηχανακι ειναι καλοφτιαγμενο ειτε κατασκευαζεται στην Αυστρια ειτε στην Ουγκαντα εμενα λιγο με νοιαζει
    Στο κατω κατω τα ρουχα μοτοσυκλετας που φοραμε που συνηθως κατασκευαζονται?
    (Καλα το καταλαβατε,Κινα,Βιετναμ κλπ)
    Οπως λοιπον υπαρχουν μαπα κινεζικα υπαρχουν πχ και τα Rev'it που κατασκευαζονται στην Κινα.Δεν ειναι ποιοτικοτατα ρουχα αυτα?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΝΕΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟ 2013
    από Sapadak στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2013, 00:22
  2. περι fjr 1400 το 2013
    από spyrakos35 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2013, 21:45
  3. H Honda στο Dakar το 2013 με Team HRC
    από MG-KTiNoS στο forum Αγωνιστικά νέα