Είναι προφανές ότι μιλάς για τα δεκάρια και μετά όποτε δεν διαφωνούμε σε κάτι...έχω 06 990 και το είχα ψάξει διεξοδικά το θέμα για αυτό μου έκανε εντύπωση η θέση περί ποιότητας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
τα κέντρα (και η ζαντες αν δεν κάνω λάθος)στο παλιό ήταν η καλή σειρά της Εxcell ,ενώ στο καινούριο μου φαίνεται δεν είναι καν Εxcell,τουλάχιστον στα '10 από ότι εχω παρατηρήσει...
Εχω δει δεκάρια ή εννιάρια,με ελάχιστα χιλιόμετρα και σκουριάσμενες ζαντες ,πραγματικά για λύπηση...
Η βάση οργάνων η παλιά ήταν ποιο ανθεκτική σε περίπτωση πτώσης ,αλλά εκτός αυτού η καινούρια σκουριάζει πανεύκολα ,πάλι για τα '10 μιλάω...
Το ντουλάπακι στα δεκάρια ενεργοποιείται με κουμπί αμφιβόλου ποιότητας και ντίζα ,που αν κοπεί και πρέπει να το ανοίξεις επιγόντος,τον "ήπιες"... Τα παλιά,και τα 06 μου φαίνεται είχαν την κλασσική βίδούλα μισής στροφής ,ανθεκτικότατη...
Τέσπα δε θα κάτσουμε να μαλώσουμε για την αγαπημένη μας ktm ,αλλά προσωπικα απογοητεύτηκα με αυτή την πτώση ποιότητας...
Να μαλώσουμε δεν τίθετε θέμα... να διαφωνούμε μπορούμε... αλλά ούτε κάτι τέτοιο βλέπω προς το παρόν..![]()
![]()