Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 92

Θέμα: Με έπιασε θλίψη όταν το διάβασα

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Εδώ σε τρώνε άμα υποστηρίξεις ότι καβαλάς BMW για τον βελουχιώτη ή τον ακατανόμαστο δε θα σε φάνε;;;
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ GS 1200 !!!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ GS 1200 !!!

:rotflmao:

τρέμε Τriumph...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    + πολλά σε AUFGEBRACHT & ggs

Κρατήστε μόνο οτι οι γείτονες (γενικώς) έχουν ένα όραμα ακόμα και αν λέγεται αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Κρατήστε και την εικόνα που λέει για τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Ο συμπατριώτης μας πήγε σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο με δίδακτρα που είναι απλησίαστα για την πλειονότητα των Τούρκων. Οπότε ας αφήσει τις πίπες περί επιπέδου της τουρκικής παιδείας, εκτός και το γράμμα αποτελεί προυπόθεση της υποτροφίας, οπότε έχει ένα κίνητρο.
    Σαν να λέμε οτι πήγε κάποιος στο Κολλέγιο Αθηνών ή στο Deree και έβγαλε συμπέρασμα για το πόσο μπροστά είναι η παιδεία στην Ελλάδα...

ΥΓ. Πατήστε http://www.yeditepe.edu.tr/?&language_id=2 και κάτω κάτω γράφει Fees....
    Από 8.000 ως 24.000? το χρόνο είναι τα δίδακτρα στο πρότυπο ίδρυμα. Εχετε υπ΄όψη σας ποιό είναι το ετήσιο εισόδημα του μέσου Τούρκου ???

Εξαγωγή πολιτισμού και παιδείας από τη Τουρκία...μη τρελαθούμε κιόλας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    ...
    Ο συμπατριώτης μας πήγε σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο με δίδακτρα που είναι απλησίαστα για την πλειονότητα των Τούρκων. Οπότε ας αφήσει τις πίπες περί επιπέδου της τουρκικής παιδείας, εκτός και το γράμμα αποτελεί προυπόθεση της υποτροφίας, οπότε έχει ένα κίνητρο.
    ...
    Από 8.000 ως 24.000? το χρόνο είναι τα δίδακτρα στο πρότυπο ίδρυμα. Εχετε υπ΄όψη σας ποιό είναι το ετήσιο εισόδημα του μέσου Τούρκου ???
    ...

+1000
    Give me fuel, Give me fire

Σνιφ, σνιφ, ρόταρι είπε? μασονία?? Δε νομίζω... :rotflmao:

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1

...

Δεν είναι και δύσκολο μια χώρα να έχει καλύτερα Πανεπιστήμια και παιδεία από την Ελλάδα!
    Αφού κι εκεί οι αξιολογήσεις μας είναι πολύ μέτριες. Το εκπαιδευτικό μας σύστημα μπάζει από παντού, σχεδόν από το Δημοτικό.

Έχεις παρατηρήσει πόσες-οι παρακολουθούν Τούρκικα σήριαλ στην τηλεόραση κάθε απόγευμα?
    Δεν ξέρω αν μίλησε κάποιος για εξαγωγή παιδείας. Στο θέμα πολιτισμού όμως σίγουρα πληρώνουμε για τα παραπάνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από yes-u
    Σνιφ, σνιφ, ρόταρι είπε? μασονία?? Δε νομίζω... :rotflmao:
    Mπαααα, δεν γίνονται αυτά!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Δεν είναι και δύσκολο μια χώρα να έχει καλύτερα Πανεπιστήμια και παιδεία από την Ελλάδα!
    Αφού κι εκεί οι αξιολογήσεις μας είναι πολύ μέτριες. Το εκπαιδευτικό μας σύστημα μπάζει από παντού, σχεδόν από το Δημοτικό.

Έχεις παρατηρήσει πόσες-οι παρακολουθούν Τούρκικα σήριαλ στην τηλεόραση κάθε απόγευμα?
    Δεν ξέρω αν μίλησε κάποιος για εξαγωγή παιδείας. Στο θέμα πολιτισμού όμως σίγουρα πληρώνουμε για τα παραπάνω.
    Μαλλον εύκολο να έχει μια χώρα καλύτερα πανεπιστήμια από την Ελλάδα. Η περιγραφή του για τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα είναι ακριβής. Η περιγραφή του για το πανεπιστήμιο στην τουρκία πιθανότατα είναι έτσι.
    Το θέμα είναι τι συγκρίνει όμως. Συγκρίνει ένα δημόσιο πανεπιστήμιο με τα καλά του και τα κακά του, με ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο οποίο μπορεί να φοιτήσει το 1% της τουρκικής κοινωνίας.

Καλά τα περί συνεργασίας με ΜΚΟ, τα αφήνω ασχολίαστα. Ας κάνει καμμιά εργασία, διατριβή πάνω σε καμιά σοσιαλιστική θεωρίας τίποτα σχετικό με τις μειονότητες, τι συνέβει στους 30+ διανοούμενους που τους έκαψαν ζωντανούς στη Σεβαστούπολη ..... και ας μας ξαναγράψει όταν θα μπορέσει να κουνήσει τα χέρια του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Baron....εγραψα και εσβησα την απαντηση μου 5-6 φορες...για να σου δωσω ολοκληρωμενη απαντηση απο τις εμπειριες μου, λογω της δραστηριοποιησης μου στην Τουρκια, και της διαμονης μου εκει για μεγαλες χρονικες περιοδους την τελευταια δεκαετια πρεπει να γραψω ολοκληρο δοκιμιο.

Υποσχομαι να τα αναλυσω ολα σε καποιον καφε....
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Θα συμφωνήσω με τον Βυρωνα, και θα προσθέσω οτι η επιστολή εχει ενα τρόπο γραφής, πως να το πω...... υπαγόρευσης.

Η Τουρκία σε κάποια θέματα είναι μπροστά απο μάς, το έχω διαπιστώσει όταν δούλευα εκεί.
    Οχι σε θέματα μόρφωσης, παιδείας, νοοτροπίας όμως.
    Αλλωστε εχει και μεγάλες διαφορές από άκρη σ άκρη, και το παράδειγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό.

Οσο για τα rotary club πραγματικά δίνουν και παίρνουν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Να σημειωσω μονο οτι δεν συμφωνω με την επιστολη διοτι δειχνει ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ πλευρα του νομισματος...την καλη (λιγο προπαγανδιστικη μου κανεις)

Αλλα ουτε και με τον Βυρωνα που ειναι καθέτως αντίθετος
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Να σημειωσω μονο οτι δεν συμφωνω με την επιστολη διοτι δειχνει ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ πλευρα του νομισματος...την καλη (λιγο προπαγανδιστικη μου κανεις)

Αλλα ουτε και με τον Βυρωνα που ειναι καθέτως αντίθετος

Ρίξε μια ματιά σε πόσες δεκάδες site φιλοξενείται η επιστολή και το ύφος του καρπαζοεισπράκτορα που έχουν τα σχόλια. Είναι εντυπωσιακό το πόσο ευκολόπιστοι είμαστε μπροστά σε μια "μαρτυρία" που φωνάζει από μακριά οτι κάτι δεν πάει καλά.
    Η μέγιστη μαγκιά που μπορεί να κάνει μια χώρα, είναι να επενδύσει στην παιδεία και στη νεολαία της. Η Τουρκία αν το κάνει, το κάνει για το τμήμα της οικονομικής-κοινωνικής ελίτ που θα κατευθύνουν το 80% του αμόρφωτου πληθυσμού της ενδοχώρας.

Σίγουρα φίλε η εικόνα που αποκομίζει κάποιος από τις συναλλαγες μαζί τους να είναι διαφορετική απ΄το πρότυπο του Τούρκου βάρβαρου που έχουμε, αλλά από την άλλη πλευρά το οτι το 49% του πληθυσμού ψήφισε πριν λίγους μήνες κατά των συνταγματικών αλλαγών που είναι αυτονόητες σε κάθε δημοκρατική χώρα κάτι λέει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Μαλλον εύκολο να έχει μια χώρα καλύτερα πανεπιστήμια από την Ελλάδα. Η περιγραφή του για τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα είναι ακριβής. Η περιγραφή του για το πανεπιστήμιο στην τουρκία πιθανότατα είναι έτσι.
    Το θέμα είναι τι συγκρίνει όμως. Συγκρίνει ένα δημόσιο πανεπιστήμιο με τα καλά του και τα κακά του, με ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο οποίο μπορεί να φοιτήσει το 1% της τουρκικής κοινωνίας.

Καλά τα περί συνεργασίας με ΜΚΟ, τα αφήνω ασχολίαστα. Ας κάνει καμμιά εργασία, διατριβή πάνω σε καμιά σοσιαλιστική θεωρίας τίποτα σχετικό με τις μειονότητες, τι συνέβει στους 30+ διανοούμενους που τους έκαψαν ζωντανούς στη Σεβαστούπολη ..... και ας μας ξαναγράψει όταν θα μπορέσει να κουνήσει τα χέρια του.
    Δεν ξέρω που αναφέρεσαι για ΜΚΟ, δεν το έγραψα εγώ, δεν καταλαβαίνω.

Δεν συνέκρινα δύο συγκεκριμένα Πανεπιστήμια, μίλησα γενικά και χρησιμοποίησα τη λέξη παιδεία.

Υπήρξε μια έρευνα πριν από 2 μήνες περίπου, βγαίνει κάθε χρόνο, όπου αξιολογεί τα Πανεπιστήμια όλων των χωρών. Είμαστε χαμηλά, μας έχουν ξεπεράσει χώρες που είναι έκπληξη.

Υπάρχουν τομείς που η Ελλάδα πάει καλά.
    Υπάρχουν χώρες που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν σωστά κι αθόρυβα, κι ας υστερούν σε βασικές αρχές.
    Πρέπει να έχουμε την παρρησία να αναγνωρίζουμε όταν κάπου υστερούμε και να κοιτάμε να διορθωνώμαστε.
    Η παιδεία μας με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, δεν είναι αυτή που έπρεπε να είναι.
    Το αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε είναι άλλο ζήτημα.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ

Κρατήστε μόνο οτι οι γείτονες (γενικώς) έχουν ένα όραμα ακόμα και αν λέγεται αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Κρατήστε και την εικόνα που λέει για τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Σαν να λέμε οτι πήγε κάποιος στο Κολλέγιο Αθηνών ή στο Deree και έβγαλε συμπέρασμα για το πόσο μπροστά είναι η παιδεία στην Ελλάδα...

ΥΓ. Πατήστε http://www.yeditepe.edu.tr/?&language_id=2 και κάτω κάτω γράφει Fees....

τα πες ολα.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Δεν ξέρω που αναφέρεσαι για ΜΚΟ, δεν το έγραψα εγώ, δεν καταλαβαίνω.

Δεν συνέκρινα δύο συγκεκριμένα Πανεπιστήμια, μίλησα γενικά και χρησιμοποίησα τη λέξη παιδεία.

Υπήρξε μια έρευνα πριν από 2 μήνες περίπου, βγαίνει κάθε χρόνο, όπου αξιολογεί τα Πανεπιστήμια όλων των χωρών. Είμαστε χαμηλά, μας έχουν ξεπεράσει χώρες που είναι έκπληξη.

Υπάρχουν τομείς που η Ελλάδα πάει καλά.
    Υπάρχουν χώρες που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν σωστά κι αθόρυβα, κι ας υστερούν σε βασικές αρχές.
    Πρέπει να έχουμε την παρρησία να αναγνωρίζουμε όταν κάπου υστερούμε και να κοιτάμε να διορθωνώμαστε.
    Η παιδεία μας με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, δεν είναι αυτή που έπρεπε να είναι.
    Το αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε είναι άλλο ζήτημα.
    Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Ούτε διαφωνώ με τον συμπατριωτη μας σε όσα λέει για τα ελληνικά πανεπιστήμια. Ισα ίσα μαλιστα που το κομμάτι της ανώτατης εκπαίδευσης πονάει και πολύ...

Τα περί ΜΚΟ και παρότρυνσης για συμμετοχή σε αυτές τις λέει ο ίδιος, όχι εσύ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...
    από alfa156 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 164
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 11:49
  2. Όταν το όνειρο...
    από gpol στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2006, 19:51
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 22:42
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 07:56

Κανόνες δημοσιεύσεων