Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 89

Θέμα: αγορά μηχανής με γραμμάτια..

Smile αγορά μηχανής με γραμμάτια..

γεια σας θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζετε κάποιον έμπορο που να κάνει γραμμάτια εξ ολοκλήρου για την αγόρα μηχανής...η έστω με την καταβολή μικρής προκαταβολής(όχι 50% που ζητάνε)....με κάποιο ιδιωτικό συμφωνιτικό και παρακράτηση κυριότητας έως ότου αποπλήρωμης...γιατί όπως ξέρετε η δανειόδοτηση έχει κλείσει τώρα πια και δεν δύναμαι να εγκρίνω δάνειο λόγω του ότι υπάρχει και άλλο ένα που τρέχει...αν γίνεται να μου βρείτε καποιο link από τον εμπορο αυτον ακομα καλίτερα...

(Ιωάννινα και γύρω πόλεις... καλύτερα αλλα και εκτός αυτών των ορίων δεν πειράζει..)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ετοιμαζόμουν να σου γράψω ότι είχε ανοίξει ένα ίδιο θέμα την περασμένη εβδομάδα, αλλά μετά είδα ότι εσύ το είχες ανοίξει!

Ρε φίλε, με όλο το θάρρος, αλλά αφού από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις την άνεση να πάρεις το συγκεκριμένο μηχανάκι, γιατί δεν κοιτάς για κάτι άλλο; Δεν χρειάζεται να φτάσεις μέχρι το λαιμό για να πάρεις ένα μηχανάκι.
    Κι εγώ το Monster ήθελα αλλά δεν είχα τα λεφτά και πήρα το Bros που είναι μηχανάκι του '90, αλλά με καλύπτει πλήρως και γουστάρω κιόλας. Εντάξει ίσως να φαινόμουν πιο γαμάτος στις φωτογραφίες στο fb με τα δέρματα πάνω σε ένα Ducati, αλλά τι να κάνουμε; Μαζεύουμε λεφτά και το παίρνουμε το Ducati στο μέλλον.

Ψάξου και για άλλα μηχανάκι που θα είναι πιο κοντά στο budget σου, ώστε να σου μείνουν και λεφτά για κράνος, μπουφάν, γάντια γιατί έχει και κρύο τώρα και δεν είναι ωραίο να το σκέφεσαι να τεντώσεις τα δάχτυλα σου για να πατήσεις τον συμπλέκτη και να λες δε μαμιέται πάμε όλο με τρίτη.
    Λόγω κρίσης έχουν πέσει οι τιμές σε αρκετά μοντέλα. Δυστυχώς το V-Strom που είδα ότι θες είναι το best seller της κατηγορίας και δεν χαμπαριάζει.

Φιλικά!
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Ετοιμαζόμουν να σου γράψω ότι είχε ανοίξει ένα ίδιο θέμα την περασμένη εβδομάδα, αλλά μετά είδα ότι εσύ το είχες ανοίξει!

Ρε φίλε, με όλο το θάρρος, αλλά αφού από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις την άνεση να πάρεις το συγκεκριμένο μηχανάκι, γιατί δεν κοιτάς για κάτι άλλο; Δεν χρειάζεται να φτάσεις μέχρι το λαιμό για να πάρεις ένα μηχανάκι.
    Κι εγώ το Monster ήθελα αλλά δεν είχα τα λεφτά και πήρα το Bros που είναι μηχανάκι του '90, αλλά με καλύπτει πλήρως και γουστάρω κιόλας. Εντάξει ίσως να φαινόμουν πιο γαμάτος στις φωτογραφίες στο fb με τα δέρματα πάνω σε ένα Ducati, αλλά τι να κάνουμε; Μαζεύουμε λεφτά και το παίρνουμε το Ducati στο μέλλον.

Ψάξου και για άλλα μηχανάκι που θα είναι πιο κοντά στο budget σου, ώστε να σου μείνουν και λεφτά για κράνος, μπουφάν, γάντια γιατί έχει και κρύο τώρα και δεν είναι ωραίο να το σκέφεσαι να τεντώσεις τα δάχτυλα σου για να πατήσεις τον συμπλέκτη και να λες δε μαμιέται πάμε όλο με τρίτη.
    Λόγω κρίσης έχουν πέσει οι τιμές σε αρκετά μοντέλα. Δυστυχώς το V-Strom που είδα ότι θες είναι το best seller της κατηγορίας και δεν χαμπαριάζει.

Φιλικά!
    δεν είναι το μπατζετ μου χαμήλο άπλα δεν εχώ την δυνατότητα να βγάλω δάνειο...18χρονών είμαι οι γονείς μου θα μου την αγοράσουν :o το θέμα είναι οτι έχει κλείσει η δανειοδότηση.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από WithoutImperium
    δεν είναι το μπατζετ μου χαμήλο άπλα δεν εχώ την δυνατότητα να βγάλω δάνειο...18χρονών είμαι οι γονείς μου θα μου την αγοράσουν :o το θέμα είναι οτι έχει κλείσει η δανειοδότηση.....
    Ειναι χαμηλό γιατι δεν εχεις τα λεφτα και γιατι δε μπορεις να παρεις δανειο

Κανε οτι σου είπε ο αποπανω

(στα 18 υπαρχουν και περιορισμοι στο διπλωμα ετσι κι αλλιως...)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ναι ρε συ, αλλά για να θες δάνειο σημαίνει ότι τώρα δεν έχεις τα λεφτά που χρειάζονται για να την πάρεις (εσύ, οι γονείς σου, οποισδήποτε). Αλλιώς δεν θα το συζητάγαμε!

Επίσης, με το μικρό δίπλωμα που έχεις τώρα, κανονικά δεν μπορείς να οδηγήσεις το V-strom. Το νωρίτερο στα 20 σου μπορείς, και αυτό αν έχεις βγάλει το δίπλωμα αμέσως αφότου έκλεισες τα 18. Και μπορεί εκεί επειδή είστε μικρή κοινωνία σε μπλόκο να στη χαρίσουν, αλλά αν γίνει το παραμικρό θα μπλέξεις.
    Μιχάλης Δερτούζος

Παλαιό μέλος
    Ναι ρε συ, αλλά για να θες δάνειο σημαίνει ότι τώρα δεν έχεις τα λεφτά που χρειάζονται για να την πάρεις (εσύ, οι γονείς σου, οποισδήποτε). Αλλιώς δεν θα το συζητάγαμε!

Επίσης, με το μικρό δίπλωμα που έχεις τώρα, κανονικά δεν μπορείς να οδηγήσεις το V-strom. Το νωρίτερο στα 20 σου μπορείς, και αυτό αν έχεις βγάλει το δίπλωμα αμέσως αφότου έκλεισες τα 18. Και μπορεί εκεί επειδή είστε μικρή κοινωνία σε μπλόκο να στη χαρίσουν, αλλά αν γίνει το παραμικρό θα μπλέξεις.

στα 21 δεν πας για το ανεξάρτητο??
    οι γονείς σου το ξέρουν οτι δεν μπορείς βάση νόμου να οδηγείς αυτές τις μηχανές??

Πάντως άμα μου κάτσει ποτέ να με χτυπήσει μηχανάκι φτου φτου σκόρδα πόσο θα θελα να ταν ένας απο όλους που κυκλοφορούν χωρίς διπλώματα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx

οι γονείς σου το ξέρουν οτι δεν μπορείς βάση νόμου να οδηγείς αυτές τις μηχανές??
    Ή δύο χρόνια αφότου πάρεις το μικρό. Σου αναγνωρίζει δηλαδή την εμπειρία που απέκτησες αυτά τα δύο χρόνια. Οπότε αν το πάρεις με το που κλείσεις τα 18, στα 20 σου πας και σου το "αναβαθμίζουν" στο μεγάλο, χωρίς εξετάσεις κλπ, ίσως να έχει κάποιο παράβολο μόνο, δεν ξέρω.
    Μιχάλης Δερτούζος

Παλαιό μέλος
    Ή δύο χρόνια αφότου πάρεις το μικρό. Σου αναγνωρίζει δηλαδή την εμπειρία που απέκτησες αυτά τα δύο χρόνια. Οπότε αν το πάρεις με το που κλείσεις τα 18, στα 20 σου πας και σου το "αναβαθμίζουν" στο μεγάλο, χωρίς εξετάσεις κλπ, ίσως να έχει κάποιο παράβολο μόνο, δεν ξέρω.
    Νομίζω οτι πρέπει να χεις κλείσει τα 21 για μεγάλο αλλα οτι και να λέμε το θέμα είναι τα γραμμάτια

Νομίζω οτι πρέπει να χεις κλείσει τα 21 για μεγάλο αλλα οτι και να λέμε το θέμα είναι τα γραμμάτια
    Οχι, το θεμα ειναι τα γραμματια για ενα μηχανάκι που δεν εχει δικαίωμα να οδηγήσει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=362&id=&tid=362

Στο "Διαδικασία" η τέταρτη βούλα.

Εγώ αρχικά πίστευα ότι το θέμα είναι τα λεφτά που δεν έχουμε για το μηχανάκι που θέλουμε, και η διαφωνία μου ήταν να μην έχει από τόσο μικρή ηλικία ένα βάρος στην πλάτη του.

Πλέον αλλάξαν τα δεδομένα και έχει δίκιο ο Cpt. Haddock.
    Μιχάλης Δερτούζος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Οχι, το θεμα ειναι τα γραμματια για ενα μηχανάκι που δεν εχει δικαίωμα να οδηγήσει
    Για μένα για σένα και για άλλους, για το παλικάρι που άνοιξε το θέμα όχι, απλά ενδιαφέρεται να βρει τα euro και πιθανότατα αυτό θα κάνει μέχρι
    να ρθει η ώρα (κάτι που απεύχομαι) να γράψει κάτι σαν αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=113129

ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ TOPIC
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ειναι χαμηλό γιατι δεν εχεις τα λεφτα και γιατι δε μπορεις να παρεις δανειο

Κανε οτι σου είπε ο αποπανω

(στα 18 υπαρχουν και περιορισμοι στο διπλωμα ετσι κι αλλιως...)
    μα ξαναλεω δεν ειναι οτι ειναι χαμηλο το μπατζετ μου,η μητερα μου ειανι δημοσιος υπαληλος φιλολογος και ο πατερασ μου εχει δικια του βιοτεχνια ξυλου,απλα η δανειοδοτηση εχει κλεισει.προσπαθησαμε να βγαλουμε καταναλωτικο με 40.000 φορολογικη δηλωση και με ενα ακομη τρεχον δανειο και δεν μας δοθηκε!!!

Πάντως άμα μου κάτσει ποτέ να με χτυπήσει μηχανάκι φτου φτου σκόρδα πόσο θα θελα να ταν ένας απο όλους που κυκλοφορούν χωρίς διπλώματα!!
    Οι γονείς μου με αφησαν να παρω,το θεμα δεν ειναι το διπλωμα το θεμα ειναι να μην συμβει τιποτα...αν ειμαι προσεχτικος οδηγος και συμβει ατυχημα , στο οποιο θα φταιει ο αλλος, και ειμαι πανω απο 18 το μονο που συμβαινει ειναι οτι δεν με καλυπτει η ασφαλεια για να φτιαξω το δικο μου μηχανακι.αν φταιει ο αλλος δεν πληρωνω τιποτα απο την τσεπη μου γι αυτον εστω και χωρις διπλωμα,με το απλο που μπορω να βγαλω στα 18...συναιβει στον κολητο μου πριν 4 μηνες το μονο που επαθε ήτανε να του γαμηθεί η ninja και να μην μπορει να την πληρωσει

τέσπα,back στο topic...ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ?

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Eχεις και γαμώ τις νοοτροπίες, και βρήκες και το μέρος να την εκφράσεις...
    Πήγαινε και κάνε μια γύρα σε όλη την Αθήνα και ρώτησε.

Μετά , πράγμα που το απεύχομαι, μπες και γράψε στα στραβά και ανάποδα

Και μετά κατηγόρησε την κοινωνία....
    Και το κωλοκράτος...

Σύνελθε ρε....
    Αν δεν σε καλύπτει ο νόμος, και σκοτώσεις κανένα, πήγαινε στον κολλητό σου μετά και ζήτα τα ρέστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Eχεις και γαμώ τις νοοτροπίες, και βρήκες και το μέρος να την εκφράσεις...
    Πήγαινε και κάνε μια γύρα σε όλη την Αθήνα και ρώτησε.

Μετά , πράγμα που το απεύχομαι, μπες και γράψε στα στραβά και ανάποδα

Και μετά κατηγόρησε την κοινωνία....
    Και το κωλοκράτος...

Σύνελθε ρε....
    Αν δεν σε καλύπτει ο νόμος, και σκοτώσεις κανένα, πήγαινε στον κολλητό σου μετά και ζήτα τα ρέστα...

εαν σκοτωσω κανεναν το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομαι θα ειναι αυτο.\

παντως οφειλω να ομολογησω πολυ "εξυπνακισμος" υπαρχει εδω μεσα..

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WithoutImperium
    εαν σκοτωσω κανεναν το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομαι θα ειναι αυτο.\

παντως οφειλω να ομολογησω πολυ "εξυπνακισμος" υπαρχει εδω μεσα..

Ναι...χμμμμ...δεν έχουμε τι να κάνουμε, και το παίζουμε έξυπνοι σε έναν νέο αναβάτη.
    Κάνε οτι κατεβάσει η κούτρα σου, μονο μην πάρεις κανέναν στο λαιμό σου...
    Γιατι αν δεν σε καλύπτει η ασφάλεια...θα πληρώσεις απο την τσέπη σου..
    Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτη την επιλογή, προχώρησε...ίσως να χρειαστει να δώσεις και την βιοτεχνία, επειδή θέλεις να πάρεις μεγαλύτερο μηχανάκι...

Κάνε μια γύρα στα μαγαζιά και ρώτησε.
    Δύσκολο να βρεις κατι τέτοιο στην εποχή μας...

ΥΓ : Πάρε hayabusa..

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2014, 16:42
  2. Αγορά μηχανής με γραμμάτια
    από dtravlos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2010, 19:49
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2007, 16:26

Κανόνες δημοσιεύσεων