Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Adventure Varadero Or Vstrom?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    τι ειπα??

τσιμπουκι δε τη λενε αλλοιως τη πιπα?

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ολα ταξιδευουν αριστα, με καλλιτερο το βαραντερο.
    Αυτο που δεν αναφερεις ειναι το ποσο σημαντικο ειναι για σενα το να βγαζεις γουστα στην οδηγηση. Αν ειναι, τοτε την απαντηση την ξερεις ηδη. Αν αυτο δεν ειναι πρωτευον, και θελεις μηχανη εργαλειο, τοτε παρε το 650 η το βαραντερο. Εκ των δυο, το πρωτο ειναι το πιο πρακτικο στην πολη και εχει αρκετα αλογα για ταξιδι μονος και χαμηλη καταναλωση, το δευτερο θα το επερνα στην περιπτωση που κυριος στοχος ειναι τα μεγαλα ταξιδια διπλος και βαρυ-φορτωμενος. Δεδομενων των διαστασεων σου, πιστευω οτι το μεγαλο βαρος του βαραντερο δεν θα σου ειναι προβλημα.

Αξιζει ακομα να δεις και το 1150GS (καταπληκτικο adventure-touring και καλιτερο απ'οσα εχεις επιλεξει, για ταξιδια) οπως και μηχανες αμειγως τουρινγκ οπως FJR1300, 1150RT κλπ
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    V-strom 650 από τις καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές για ταξίδια + πόλη

(άσε που νομίζω δίνει ένα δεύτερο χέρι ο Chuck Norris.... )
    Dura lex, sed lex.

""Κάνε test ride και τα τρία και αποφάσισε (εγώ απ' τα τρία θα έπαιρνα το ΚΤΜ).""

Test ride έχω κάνει μόνο το vstrom και κατάλαβα γιατί το λένε καναπέ.
    Φαντάζομαι οτι και το Varadero κάπως έτσι θα είναι.

""Εκτος βεβαια κι αν εχεις σκεφτεί να αλλάξεις ζελατίνα στο CBF ή να πάρεις κράνος καλύτερο (αν δεν έχεις)....
    Με 120 ταξιδεύουν χαλαρά τα γυμνά... μήπως κάνεις κάτι λάθος;""

Έχω αλλάξει ήδη ζελατίνα. Έχει διαφορά, αλλά μικρή. Άσε που λόγω γωνίας δεν βολεύει στο να σκύψω στη μηχανή.
    Κρανάκι έχω πιστεύω αρκετά καλό, το οποίο δεν με ενόχλησε καθόλου με το vstrom.
    Τα γυμνά ταξιδεύουν μια χαρά και με 160, εγώ δεν ταξιδεύω καλά με τα γυμνά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Καλημέρα,

Σαν κάτοχος Adventure θα σου έλεγα να το αποκλείσεις εφόσον ζητάς χαμηλή κατανάλωση και δεν σε ενδιαφέρει το χώμα. Η οποία κατανάλωση κυμαίνεται κοντά στα 10l/100Km.

Καλύτερα πάρε Strom 650.
    Το 950 σε ταξιδι βγαζει χαλαρα 7λτ στα 100κμ, οσο οτιδηποτε αλλο. Τα ιδια βγαζει και στην πολη αν δεν καγκουριαζεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ολα ταξιδευουν αριστα, με καλλιτερο το βαραντερο.
    Αυτο που δεν αναφερεις ειναι το ποσο σημαντικο ειναι για σενα το να βγαζεις γουστα στην οδηγηση. Αν ειναι, τοτε την απαντηση την ξερεις ηδη. Αν αυτο δεν ειναι πρωτευον, και θελεις μηχανη εργαλειο, τοτε παρε το 650 η το βαραντερο. Εκ των δυο, το πρωτο ειναι το πιο πρακτικο στην πολη και εχει αρκετα αλογα για ταξιδι μονος και χαμηλη καταναλωση, το δευτερο θα το επερνα στην περιπτωση που κυριος στοχος ειναι τα μεγαλα ταξιδια διπλος και βαρυ-φορτωμενος. Δεδομενων των διαστασεων σου, πιστευω οτι το μεγαλο βαρος του βαραντερο δεν θα σου ειναι προβλημα.

Αξιζει ακομα να δεις και το 1150GS (καταπληκτικο adventure-touring και καλιτερο απ'οσα εχεις επιλεξει, για ταξιδια) οπως και μηχανες αμειγως τουρινγκ οπως FJR1300, 1150RT κλπ
    σωστός και συμφωνώ απόλυτα. αλλά δυστυχώς αυτά ανεβαίνουν κάπως στην τιμή. Εγώ έλεγα να δώσω 6000 άντε 6500.

Με το vstrom 650 μήπως θα θέλω μεγαλύτερη ροπή σε ταξιδάκι;

Για τα γούστα, θα έλεγα ότι είμαι αρκετά προβλεπόμενος. Περισσότερο με ενδιαφέρουν τα φρένα παρά το γκάζι, αλλά να μπορώ να κάνω και προσπέραση στην εθνική ώς δικάβαλος χωρίς άγχος.

Το 950 σε ταξιδι βγαζει χαλαρα 7λτ στα 100κμ, οσο οτιδηποτε αλλο. Τα ιδια βγαζει και στην πολη αν δεν καγκουριαζεις.
    Για το ταξίδι μπορεί και να συμφωνήσω. Αλλά στην πόλη το 7l δεν παίζει με τίποτα. 9-10 είναι η μέση κατανάλωση με νορμάλ οδήγηση και όχι (πολλές) καγκουρίες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pentasteros
    σωστός και συμφωνώ απόλυτα. αλλά δυστυχώς αυτά ανεβαίνουν κάπως στην τιμή. Εγώ έλεγα να δώσω 6000 άντε 6500.

Με το vstrom 650 μήπως θα θέλω μεγαλύτερη ροπή σε ταξιδάκι;

Για τα γούστα, θα έλεγα ότι είμαι αρκετά προβλεπόμενος. Περισσότερο με ενδιαφέρουν τα φρένα παρά το γκάζι, αλλά να μπορώ να κάνω και προσπέραση στην εθνική ώς δικάβαλος χωρίς άγχος.

Με 6000-7000 παιρνεις της παναγιας τα ματια. Αφου δεν σε ενδιαφερει το χωμα, παρε κατι αμειγως ασφαλτινο και παπι για την πολη. Εγω με βαση τα κριτηρια σου, θα επερνα ενα FJR.

Για το ταξίδι μπορεί και να συμφωνήσω. Αλλά στην πόλη το 7l δεν παίζει με τίποτα. 9-10 είναι η μέση κατανάλωση με νορμάλ οδήγηση και όχι (πολλές) καγκουρίες.

Τι ρυθμισεις εχεις στα καρμπ και τι φιλτρο αερα?
    Μαμα τα 950 εχουν μια τρυπα στη ροπη χαμηλα και αναγκαζεσαι να ανεβαζεις στροφες, αλλα με το καταλληλο κιτ, το πας μια ταχυτητα κατω και τραβαει σα τρενο.

Τι ρυθμισεις εχεις στα καρμπ και τι φιλτρο αερα?
    Μαμα τα 950 εχουν μια τρυπα στη ροπη χαμηλα και αναγκαζεσαι να ανεβαζεις στροφες, αλλα με το καταλληλο κιτ, το πας μια ταχυτητα κατω και τραβαει σα τρενο.
    Μαμά φίλτρο και ρυθμίσεις, με akrapovic (ταπωμένες).

Παλαιό μέλος
    Το adventure έχει 7lt στην πόλη μόνο σταματημένο αν δεν ξέρεις να το πας στο χώμα και το έχεις μόνο για την πόλη είναι αμαρτία , για μεγάλα ταξίδια δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει .
    Θα σου έλεγα να πάρεις ένα varadero που τα κάνει όλα εύκολα και μέσα στην πόλη ο όγκος του χάνεται .

Μαμά φίλτρο και ρυθμίσεις, με akrapovic (ταπωμένες).
    εχεις πμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis

Θα σου έλεγα να πάρεις ένα varadero που τα κάνει όλα εύκολα και μέσα στην πόλη ο όγκος του χάνεται .
    Σωστος
    Motoadv.gr- The Best Motorcycle Travel Blog

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μaggellanos
    Σωστος

O άνθρωπος είπε να μην καίει πολύ. Το Varadero καίει τον κ@λο του, και λίγα λέω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    O άνθρωπος είπε να μην καίει πολύ. Το Varadero καίει τον κ@λο του, και λίγα λέω.
    Το ψεκαστο?
    Εκτος αν θυμασε το καρμπυΛατερατο

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Buell Ulysses XB12X or Suzuki VSTROM
    από jeddah81 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 11:35
  2. varadero 1000 ή vstrom 1000???
    από g.papalexis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 13:52
  3. pwleitai bold'or 900cc f2.!!!
    από itsabigworld στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2003, 22:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •