Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: varadero 1000 ή vstrom 1000???

Angry varadero 1000 ή vstrom 1000???

Ρε παιδιά έχω ψιλοφρικάρει.Δίνω το strom 650 και δεν μπορώ να αποφασίσω.
    Να πάρω το Vara ή το strom?
    Μου τη σπάει στο strom το χτύπημα του μπροστινού αλλά έχει λένε καλύτερες επιδόσεις - βάρος και συμπεριφορά. Από την άλλη το vara έχει πιο ωραίο σουλούπι και αξιοπιστία.
    Δεν αναμένεται και καμιά ιδιαίτερη αλλαγή στο καινούριο ενώ ο Σφακιανάκης μπορεί και σε κάνα δυό μήνες να το βγάλει με abς στην ίδια τιμή με το παλιό (όπως το 650)και να τσακίσει την μεταπώλησή του.
    Ακούω γνώμες. Έχω φρικάρει.

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: varadero 1000 ή vstrom 1000???

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
    Μου τη σπάει στο strom το χτύπημα του μπροστινού αλλά έχει λένε καλύτερες επιδόσεις - βάρος και συμπεριφορά. Από την άλλη το vara έχει πιο ωραίο σουλούπι και αξιοπιστία.
    Δεν αναμένεται και καμιά ιδιαίτερη αλλαγή στο καινούριο ενώ ο Σφακιανάκης μπορεί και σε κάνα δυό μήνες να το βγάλει με abς στην ίδια τιμή με το παλιό (όπως το 650)και να τσακίσει την μεταπώλησή του.

περίμενε κάνα δυο μήνες.....

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Κανενα απο τα δυο

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Re: Re: varadero 1000 ή vstrom 1000???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    περίμενε κάνα δυο μήνες.....

Σωστόόόόςςςςς & σοφόόοόςςς

Παλαιό μέλος
    το σκέφτηκες για ελαφρώς μεταχειρισμένο 1200 gs??

δεν βαριέσαι να πάρεις την ίδια μηχανή με παραπάνω κυβικά?

Φιλε G. ειμαι κι εγω σε διλημα αλλα για μεταχειρισμενο...
    Το strom ειναι πιο μουρη απο το vara και πιο slim... αλλα το το vara ειναι honda!
    Η μεταπωληση βεβαια του strom δεν συγκρινεται ου τε γι'αστειο με το τερας!
    Ολοι λενε οτι ειναι μαουνα αλλα δεν εχω αποψη...Δεν το εχω τεσταρει.
    Καποιος που τα εχει καβαλικεψη και θελει να μας πει εντυπωσεις?//ι

Έχω την γνώμη ότι καλύτερη μεταπώληση έχει το τέρας,ε??
    Το gs δεν μου αρέσει καθόλου οπτικά και δεν το ζαχαρώνω.
    Το vara το έχω οδηγήσει και μ΄αρέσει.Δεν με προβλημάτισε το βάρος.
    Το στρομ δεν το έχω πάει και δεν ξέρω. Βέβαια οι περισσότεροι μου το βγάζουν
    ως καλύτερο και πιο νέο τεχνολογικά. Μου την σπάει όμως ο Σφακιανάκης που δεν φτιάχνει
    το μπροστινό (πρόβλημα και στο 650 και στο 1000) και η πολιτική άξαφνων πτώσεων τιμών
    που ακολουθεί-βλέπε sv-bandit κ.λ.π.
    Δεν μπορεί το best seller 650 να μην έχει λύση επίσημη από τη suzuki για το χτύπημα του μπροστινού.

Παλαιό μέλος
    άμα είχε μεταπώληση θα σου έλεγα να πάρεις το καινούριο tiger..

καλό είναι το varadero, στρωτό μοτέρ, άνετη θέση, εξαιρετική προστασία από τον αέρα, καλή ποιότητα... αλλά πολύ ογκώδες ντεπόζιτο, λες και κάνεις σπαγγάτο. Το V-strom δεν ξέρω αλλά εγώ μάλλον θα έπαιρνα κάτι άλλο στην θέση σου αφού είχες το 650

Κανενα απ'τα 2 δεν αξιζει για 1000αρι

Re: varadero 1000 ή vstrom 1000???

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis

εχει βγει καινουργιο vara αλλα εχει πολυ μικρες διαφορες!
    Κατι στην εξατμιση και λιγα περιφερειακα! Κατα τα αλλα ιδιο!

Το strom εγω το πρωτιμο στα 650 σε χιλια θα επερνα vara!

Σιγουρα θα κοιταζα και αλλες λυσεις! Θα σκεφτόμουνα πολυ gs!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Είχα το STROM για κανένα χρόνο και έχω οδηγήσει πολλές φορές το Vara.

Εν τάχει

Το Στρώμα είναι πιο δυνατό με πιο άμεσο σκάψιμο στο γκάζι, πιο ελαφρύ (φαίνεται στα δύσκολα), και με πιο σκληρό-πολεμικό στήσιμο σε θέματα πλαισίου-αναρτήσεων....
    Φορτώνεται όσο θέλεις και δεν θα πει όχι σε τίποτα, ούτε θα διστάσει να κυνηγήσει στρητάδικα στα ορεινά στροφιλίκια... Με μια καλή ρύθμιση του ψεκασμού και ένα σετάκι σωληνάκια υψηλής στα φρένα είσαι έτοιμος για πόλεμο...Να μην αναφέρω ότι αν είσαι ανήσυχος ο κινητήρας έχει πολλά περιθώρια αξιόπιστου σκαλίσματος μιας και ο ίδιος φοριέται στα TL και SV με 20-25% παραπάνω ιπποδύναμη...

Από την άλλη, ο κινητήρας είναι πιο τραχύς και δεν έχει την βελούδινη λειτουργία του Vara, οι αναρτήσεις του είναι πιο σκληρές και δεν ισοπεδώνουν τις λακούβες όπως το Vara, και δεν τραβάει τα βλέματα όπως το Vara γιατί και είναι πιο χαμηλών τόνων οπτικά χωρίς εντυπωσιακό "μπούγιο", και επειδή είναι σχεδόν ίδιο οπτικά με το 650 που έχει κυκλοφορήσει πάρα πολύ... Γενικά το Vara υπερτερεί στην ποιότητα κύλισης και κατάφερε και πέτυχε αυτό το κοινωνικό status "καταξίωσης" που λείπει από το Στρώμα...

Αν είσαι πιο ανήσυχος οδηγικά προτίμα το Στρώμα...αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η πούλ-μούρ μετακίνηση το Vara είναι σταθερή αξία...

Πάντως και τα 2 ανταποκρίνονται θαυμάσια στις περιαστικές και ταξιδιωτικές μετακινήσεις ενώ και η αξιοπιστία τους είναι πλέον δεδομένη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Είχα το STROM για κανένα χρόνο και έχω οδηγήσει πολλές φορές το Vara.

Εν τάχει

Το Στρώμα είναι πιο δυνατό με πιο άμεσο σκάψιμο στο γκάζι, πιο ελαφρύ (φαίνεται στα δύσκολα), και με πιο σκληρό-πολεμικό στήσιμο σε θέματα πλαισίου-αναρτήσεων....
    Φορτώνεται όσο θέλεις και δεν θα πει όχι σε τίποτα, ούτε θα διστάσει να κυνηγήσει στρητάδικα στα ορεινά στροφιλίκια... Με μια καλή ρύθμιση του ψεκασμού και ένα σετάκι σωληνάκια υψηλής στα φρένα είσαι έτοιμος για πόλεμο...Να μην αναφέρω ότι αν είσαι ανήσυχος ο κινητήρας έχει πολλά περιθώρια αξιόπιστου σκαλίσματος μιας και ο ίδιος φοριέται στα TL και SV με 20-25% παραπάνω ιπποδύναμη...

Από την άλλη, ο κινητήρας είναι πιο τραχύς και δεν έχει την βελούδινη λειτουργία του Vara, οι αναρτήσεις του είναι πιο σκληρές και δεν ισοπεδώνουν τις λακούβες όπως το Vara, και δεν τραβάει τα βλέματα όπως το Vara γιατί και είναι πιο χαμηλών τόνων οπτικά χωρίς εντυπωσιακό "μπούγιο", και επειδή είναι σχεδόν ίδιο οπτικά με το 650 που έχει κυκλοφορήσει πάρα πολύ... Γενικά το Vara υπερτερεί στην ποιότητα κύλισης και κατάφερε και πέτυχε αυτό το κοινωνικό status "καταξίωσης" που λείπει από το Στρώμα...

Αν είσαι πιο ανήσυχος οδηγικά προτίμα το Στρώμα...αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η πούλ-μούρ μετακίνηση το Vara είναι σταθερή αξία...

Πάντως και τα 2 ανταποκρίνονται θαυμάσια στις περιαστικές και ταξιδιωτικές μετακινήσεις ενώ και η αξιοπιστία τους είναι πλέον δεδομένη....

+10000!

Σωστος ο theod!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
    άμα είχε μεταπώληση θα σου έλεγα να πάρεις το καινούριο tiger..

καλό είναι το varadero, στρωτό μοτέρ, άνετη θέση, εξαιρετική προστασία από τον αέρα, καλή ποιότητα... αλλά πολύ ογκώδες ντεπόζιτο, λες και κάνεις σπαγγάτο. Το V-strom δεν ξέρω αλλά εγώ μάλλον θα έπαιρνα κάτι άλλο στην θέση σου αφού είχες το 650
    Τι λέει το καινούριο tiger;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Το σκεφτεσαι ακομα;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	950 adve.jpg 
Προβολές:	523 
Μέγεθος:	41,9 KB 
ID:	78494
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Varadero λεει...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	950.64603919-l.m.jpg 
Προβολές:	519 
Μέγεθος:	38,5 KB 
ID:	78497
    ...cause the place seems still alive...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Vstrom 1000
    από maverick26 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 18:10
  2. vstrom 1000 h 650