Μπας και πέρασες καμια συρώμενη πόρτα και βρήκε στην κάτω λάμα?
Μήπως είναι απο cat-eyes πριν απο διόδια?
Μπας και πέρασες καμια συρώμενη πόρτα και βρήκε στην κάτω λάμα?
Μήπως είναι απο cat-eyes πριν απο διόδια?
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Κατι παρομοιο ειχα παθει και εγω και στα δυο λαστιχα και στο βουλκανιζατερ μου ειπαν οτι ειναι απο cat eyes.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Χμμμ...τώρα θυμήθηκα ότι πράγματι έφαγε πολλά εκούσια μπλοκαρίσματα το πίσω...οπότε μάλλον το μ@μησα.Κρίμα θα με βγάζαν για κανα μήνα ακόμα.
Επειδή δεν παίζουν φράγκα μπορώ να μετακινούμαι ήρεμα κι ωραία στην πόλη μέχρι να τ'αλλάξω ή να το κλείσω στο γκαράζ;
GyPsy και Alex παιζει χαλαρά να είναι απ'αυτό.Πάντως έστειλα e-mail στην Dunlop αλλά θ'αργήσουν να μου απαντήσουν.
Χλωμό το κόβω..Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
Επειδή δεν παίζουν φράγκα μπορώ να μετακινούμαι ήρεμα κι ωραία στην πόλη μέχρι να τ'αλλάξω....![]()
Σουστός.. Άντε, πιάσε καμιά δουλειά λέω εγώ κ άσε τα ερωτηματικά....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Χρήστο τα εφαγε τα ψωμιά του και τα έβγαλε τα λεφτα του... βαλε καινούριο![]()
![]()
![]()
Ν. :wacko:
...Carpe Diem...
Ή πάρε δανεικά από κάποιο συγγενή σου (από την αδερφή σου π.χ)![]()
![]()
Κουνιάδος του Μπάμπη του Ανεμιστήρα...
μωρέ και δανεικά θα της πάρω και το σκράβερ..σκβάρερ..σκ..(πως λέγεται μωρέ η μαλακία;Αρχικά δημιουργήθηκε από SGrouts
Ή πάρε δανεικά από κάποιο συγγενή σου (από την αδερφή σου π.χ)![]()
![]()
) για να μετακινούμαι...αμ πως;
όσο για το λάστιχο παιδιά συνεχίζω να παίρνω γνώμες και πολλοί λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό.Αύριο θα πάρω σβάρνα τα βουλκανιζατέρια.![]()
πληροφοριακά....
στο 749 του Life_dab τα ιδια λαστιχα παρουσιαζουν ακριβώς το ιδιο ανατριχιαστικό θεαμα....
(ηταν και εκει ομως σε προχωρημένη φθορα προτου το παρουσιασουν)
Ω ρε γαμώτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
πληροφοριακά....
στο 749 του Life_dab τα ιδια λαστιχα παρουσιαζουν ακριβώς το ιδιο ανατριχιαστικό θεαμα....
(ηταν και εκει ομως σε προχωρημένη φθορα προτου το παρουσιασουν)Τι γίνεται ρε πούστη μου;
Και ήθελα να βάλω τα ίδια,ήμουνα πολύ ικανοποιημένος αλλά να πανε να γαμηθούνε,αυτό δεν είναι φυσιολογικό και ας έχουν φθαρεί(τα δικά μου δεν έχουνε φθαρεί τελείως έχουνε λίγο ακόμα).
Τίποτα,δεν τα ξαναβάζω.![]()
χρηστο αστα βουλκανιζατερια και πηγαινε απ ευθειας στον αντιπροσωπο να στο τσεκαρει
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
Διεύθυνση που θα βρω;Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
χρηστο αστα βουλκανιζατερια και πηγαινε απ ευθειας στον αντιπροσωπο να στο τσεκαρει
νομιζω θα ηταν καλη ιδεα να περιμενεις το Νικηφορο (Life_dab) να πατε μαζι (ερχεται Παρασκευη)
Μιλαμε σα να βλεπω το λάστιχο του! και το κανει σε δυο σημεια και απο τις δυο πλευρες μπροστα και απο την αλλη πλευρα του ελαστικού (διαγωνίως)
Σωστός,μόλις του στειλα pm.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
νομιζω θα ηταν καλη ιδεα να περιμενεις το Νικηφορο (Life_dab) να πατε μαζι (ερχεται Παρασκευη)
Μιλαμε σα να βλεπω το λάστιχο του! και το κανει σε δυο σημεια και απο τις δυο πλευρες μπροστα και απο την αλλη πλευρα του ελαστικού (διαγωνίως)
Πφφφ...να δω πως θα δικαιολογήσουν τ'αδικαιολόγητα.
Α ξέχασα να πω ότι το λάστιχο μου πλεον χάνει αέρα.Το πρωι το φουσκώνω στα 40psi,το βράδυ έχει πέσει στα 20psi...![]()
ΔΕΝ έχει πάει πίστα με αυτά τα λάστιχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
Βλεπω εχει παει και πιστα......
Στους δρόμους τα κατάντησε έτσι ....... το αρχίδι.
Βλήτε, ήθελα να πιστεύω ότι το έπαθες από κάποιο αντικείμενο ή φρεάτιο στον δρόμο.
Ύστερα από αυτό που έγραψε ο idi, μπαίνω σε σκέψεις, μιας και τα λάστιχα τα έχω στα υπ΄όψιν. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με αυτόν τον Νικηφόρο (αν δεν μπορείς, ας σε βοηθήσει ο idi) και πήγαινε το γρηγορότερο στον αντιπρόσωπο, πριν αναγκαστείς να το αλλάξεις. (έχω την αμυδρή εντύπωση ότι είναι ο Χ. Τασούλης)
Από την πρώτη στιγμή που με το είχες δείξει, θυμήθηκα ένα τεστ (περσινό ή προπέρσινο) με 600άρια του 0-300, στο οποίο όλα τα μηχανάκια φορούσαν Dunlop και τα περισσότερα παρουσίασαν πρόβλημα παρόμοιο με το δικό σου. (αν τα θυμάται κάποιος καλύτερα, τον παρακαλώ να συμπληρώσει)
Δεν ήθελα να το συνδιάσω, αλλά πλέον ...... αν όντως ίσχύει, τότε έχουμε να κάνουμε με ελλατωματικό μοντέλο ελαστικών.