Μια χαρά!!
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά!!
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ωραίος και πάντα τυχερός να είσαι!
Τις συγκεκριμένες μπότες τις έχω και εγώ (τις έχω λιώσει βέβαια) και έχουν βγάλει τα λεφτά τους αρκετές φορές![]()
Παρεπιμπτώντος η συγκεκριμένη μπότα έχει μηδαμινές προστασίες ΑΛΛΑ πότε δεν με πρόδωσαν όταν τα .. χρειάστηκα!
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
lucky you, Γιαννη!
![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Καλό το ξανθό;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
γυρνώντας μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα, ... το μπλέ seicento φόρα παρτίδα παραβιάζει stop απο δεξιά ... μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα,μπλα, μπλα...
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τυχερός μέσα στην ατυχία σου....Όλα καλά....![]()
για να εγινες εσυ ετσι, φανταζομαι ο αλλος πως εγινε....
τελος καλο , ολα καλα λεπον...
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Παλι καλα που την εβγαλες φθηνα Γιαννο.Ποτέ ξανα φιλε!![]()
Keep spamming!!!:a13:
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
dainese mig ii ?![]()
πες τι έκανες στα φρένα στο μηχανάκι, γιατί κάτι έχει αλλάξει απο παραπροχθέςΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
με λύπη διαπιστώνω ότι δεν αποδιδετε τα εύσημα στο γερμανικής προέλευσης μηχανολογικό αριστούργημα χάρη στο οποίο επετεύχθη ο σωτήριος ελιγμός,καθώς και στην ακαριαία αντίδραση του αγαπητού μας συμφορουμίτη.... απαράδεκτοι!![]()
δεν θα το έλεγα ότι έχει μηδαμινές προστασίες ... Σίγουρα δεν είναι μπότα πίστας αλλά για καθημερινή χρήση και εντός πόλης είναι μια χαρά και σίγουρα πολλά επίπεδα πάνω απο ένα casual παπούτσι ... και ο σκοπός του thread είναι αυτόςΑρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Ωραίος και πάντα τυχερός να είσαι!
Τις συγκεκριμένες μπότες τις έχω και εγώ (τις έχω λιώσει βέβαια) και έχουν βγάλει τα λεφτά τους αρκετές φορές![]()
Παρεπιμπτώντος η συγκεκριμένη μπότα έχει μηδαμινές προστασίες ΑΛΛΑ πότε δεν με πρόδωσαν όταν τα .. χρειάστηκα!![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
δεν έχει ξανθό στη γειτονιά μουΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλό το ξανθό;
![]()
![]()
καλύτερο ή χειρότερο?Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πες τι έκανες στα φρένα στο μηχανάκι, γιατί κάτι έχει αλλάξει απο παραπροχθές![]()
![]()
...άλλο σκοπό είχαν τα κοπλιμέντα....![]()
Μερικές μέρες πριν τα Χριστούγεννα φορώντας αθλητικό παπούτσι προσπερνάω χαλαρά σε μονόδρομο (μια λωρίδα) σχεδόν σταματημένα αυτοκίνητα, και ενώ βρίσκομαι δίπλα σε κάποιο σταματημένο με συμπλεκταριστή πρώτη ο π@π@ρ@ς θυμάται ότι κάτι έχει στο πορτμπαγκάζ και ανοίγει τη πόρτα!
Στεγνά, εντελώς απότομη κίνηση την οποία μισό-αισθάνθηκα, μισό-έπιασα με την περιφερειακή όραση.
Ο καθρέφτης δε βρίσκει γιατί έχει περάσει ήδη πιο μπροστά και βρίσκει ξυστά δεξί πόδι, μαρσπιέ εξάτμιση. Το παπούτσι άνοιξε σαν κονσέρβα και *ευτυχώς* την έβγαλα με μια γρατζουνιά πάνω από το μικρό δάχτυλο και γλίτωσα τα χειρότερα!
Από τότε καβαλάω μόνο με τα μποτάκια (όχι κανονική μπότα -κάτι που πρέπει να αγοράσω) που έχω και ποτέ με κανονικό παπούτσι.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Σωστός...![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
άλλαξες τακάκια ρε ππρ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
καλύτερο ή χειρότερο?![]()
![]()
την ανταλλαγή να τη βγάλεις απο το μυαλό σου! :rotflmao:...άλλο σκοπό είχαν τα κοπλιμέντα....![]()
![]()
την ίδια μπότα φορούσα στο δικό μου ατύχημα, και παρά το σοβαρό τραυματισμό, με προφύλαξε απο πολύ χειρότερα....αν δεν τις φορούσα, δεν ξέρουμε αν θα ξανακαβαλούσα και πότε....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν θα το έλεγα ότι έχει μηδαμινές προστασίες ... Σίγουρα δεν είναι μπότα πίστας αλλά για καθημερινή χρήση και εντός πόλης είναι μια χαρά και σίγουρα πολλά επίπεδα πάνω απο ένα casual παπούτσι ... και ο σκοπός του thread είναι αυτός![]()
πρέπει να συνηθίσουν όλοι στην ιδέα ότι η βόλτα με τη μηχανή προϋποθέτει κράνος, μπουφάν, μπότες!
Γινεται, καπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε γινεται παντα ρε φιλε....![]()
+1000 ρε Γιάννο....πάντα να την σκαπουλάρεις έτσι εύχομαι...!
![]()
![]()
![]()
![]()