hot εκκεντροφορος???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μάλλον πρόκειται για κλασσική περίπτωση hot εκκεντροφόρου, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.....![]()
![]()
hot εκκεντροφορος???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μάλλον πρόκειται για κλασσική περίπτωση hot εκκεντροφόρου, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.....![]()
![]()
Ρε Σωτήρηηηηηηηηηηη...![]()
(ζημιά σκέτη είσαι ρε..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
έκανα ότι μπορώ! Μα γιατί δεν αλλάζει η σύσταση; Δεν επιμένω, εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. Το καρμπ κάνει λογικά κάποιες διορθώσεις λόγο της αλλαγής της ποσότητας του αέρα, αλλά δεν θα ήθελε κάτι περαιτέρω;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ευχαριστώ πάρα πολύ, ειλικρινά αλλά...
κάνεις και συ ότι μπορείς να ανέβει η ρημάδα η πίεση ...
Με τους "αγριους" εκκεντροφόρους μπαινοβγαίνει περισσότερο (ποσοτικά) καύσιμο μίγμα αλλά δεν αλλαζει η σύστασή του (φτωχό, κανονικό, πλούσιο κ.λ.π.)
:
Καντάσιε αν είσαι σωστά από ρυθμίσεις κοίτα για μεγαλύτερο ψυγείο...Η δεύτερο βεντιλατέρ αν χωράει...Η κουμπάκι να το ανάβεις εσύ. Αυτιά
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Να σΕ το τεκμηριώσω μετά μεγίστου επιστημονικού υποβάθρου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
Μα γιατί δεν αλλάζει η σύσταση; Δεν επιμένω, εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. Το καρμπ κάνει λογικά κάποιες διορθώσεις λόγο της αλλαγής της ποσότητας του αέρα, αλλά δεν θα ήθελε κάτι περαιτέρω;
Απαξ και φύγεις μετά το καρμπ να 'ουμ', αποχαιρέτα το το μίγμα που χάνεις..![]()
(με την καλή έννοια πάντα..)![]()
μάλλον λάθος επιλογή εκκεντροφόρου, έπρεπε να κομπώσεις με επίστρωση χλωροφθωράνθρακα για να αντέχει τις θερμοκρασίες![]()
Μαλιστα.... δε περιμενα με εναν εκκεντροφορο να αλλαξουν τοσο τα δεδομενα της μηχανης
Θα ριξω και μια ματια στο θερμοστατη για να σιγουρευτω και μαλλον θα βαλω δευτερο βεντιλατερ.
Κι όμως φίλε μου, ένας εκκεντροφόρος μεταμορφώνει ένα άκακο αρνάκι σε κακό λύκο...Αρχικά δημιουργήθηκε από orion
Μαλιστα.... δε περιμενα με εναν εκκεντροφορο να αλλαξουν τοσο τα δεδομενα της μηχανης
Θα ριξω και μια ματια στο θερμοστατη για να σιγουρευτω και μαλλον θα βαλω δευτερο βεντιλατερ.
είπε η Κοκκινοσκουφίτσα και έδειξε τον δονητή της...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Κι όμως φίλε μου, ένας εκκεντροφόρος μεταμορφώνει ένα άκακο αρνάκι σε κακό λύκο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
είπε η Κοκκινοσκουφίτσα και έδειξε τον δονητή της...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σαν δε ντρεπόμαστε...
Ρε Σωτήρηηηηηηηηηηη...![]()
(ζημιά σκέτη είσαι ρε..)![]()
εγω τι εκανα παλι;;;;
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αν εξαιρέσουμε το ότι είσαι Πατρινός, τι άλλο χειρότερο μπορούσες να κάνεις ..??Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
εγω τι εκανα παλι;;;;![]()
Αν εξαιρέσουμε το ότι είσαι Πατρινός, τι άλλο χειρότερο μπορούσες να κάνεις ..??![]()
Μαζέψου..............
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).