Λέγε κι άσ'τα σιγαρέτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ο οποίος είναι?
![]()
![]()
Λέγε κι άσ'τα σιγαρέτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ο οποίος είναι?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ποιος είναι ο πληκτράς μωρέ;![]()
δεν εννοω αυτον ο οποιος και βεβαια ξερω ποιος ειναι! εγω ειπα "καπου εκει πισω".
Ο "ψηλός" ομως δεν μας απαντησε, ποιο ζετακι και αν ξερει ποιος ειναι ο πληκτρας! (επειδη τους ανεφερε και τους δυο, γι αυτο ρωταω)
![]()
Οσο για τη φωτο, ειναι εδω Αθηνα αλλα δε θυμαμαι σε ποιο απο τα δυο μαγαζια ειναι τραβηγμενη. Ρομεο ή ΜAYA-MAYA
edit: ROMEO δεν είναι τελικα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λέγε κι άσ'τα σιγαρέτα...![]()
Σου μοιαζω να ειμαι εγω ρε?![]()
Ενας συναδελφος, Κωστας το ονομα του. Εγω ειμαι απο την αλλη πλευρα
![]()
Γι'αυτό παραξενεύτηκα ρε όταν μου άναβες τα τσιγαράκια...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σου μοιαζω να ειμαι εγω ρε?![]()
![]()
Doing what exactly, sir?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγω ειμαι απο την αλλη πλευρα:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Doing what exactly, sir?
![]()
![]()
![]()
τον φωτογραφο!
22 χρονια μουσικος - πληκτράς, Στελιο.![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ποσώς μας απασχολούν ο φωτογράφος και ο πληκτράς....
Τελικά εκείνο το "Ζετάκι" θα μάθουμε ποιό είναι ???![]()
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.c...post_5098.htmlΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Τελικά εκείνο το "Ζετάκι" θα μάθουμε ποιό είναι ???![]()
Ορίστε, μάθαμε.
Και τα σκυλιά τρέχουν πίσω από τα αυτοκίνητα. Όταν τα φτάσουν, όμως, μπορούνε να τα καβαλήσουν;
![]()
Έλα βρε συ. Ξέχνα το.Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
σκιαχτικα....
....
Δεν γ@με1ς, που λένε.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες...αντρες που δεν πινουν υπαρχουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πολύ φοβάμαι ότι η φάτσα της μόρτισσας είναι εφάμιλη της φίλης της που κάνει σιγόντο από δίπλα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
- να ξερατε ποιος βρισκεται καπου εκει πισω στην ορχηστρα ?
- στ@@δια μας, παραμενει ενα ενδιαφερον ποστ!
ελα, στο'φτιαξα!![]()