After πολυ τιγκα το κουτι σου![]()
![]()
Ολοι οι Ζταδες οτι φταχνουμαι και οτι αγοραζουμε ειναι τελειο. Χο χο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χοχοχο lalala!!!!
Κάτσε να βρω τη φωτογραφία του δικού μου pc να γελάσεις... θα χρειαστεί μόνο μερικές μέρες γιατί είμαι σε διακοπές τώρα!
Πάντως, εύγε νέε μου! Είσαι στο σωστό δρόμο! (πάντως, κάνε μια προσπάθεια να τον πας στα 2.4 ως 12*200 εγώ τουλάχιστο έχω τον mobile barton 2600+ και τον έχω στα 2.4)
θα ανεβαζει ομως πιο μεγαλη θερμοκρασια ακομα και υπο νορμαλ λειτουργια και θελω να το κρατησω οσο πιο αθορυβο γινεται γιατι το εχω 24/7 ανοιχτο (σερβερ) και τον εχω στο δωματιο μου!!
believe it or not, τωρα αυτο που κανει πιο πολυ θορυβο ειναι ο σκληρος!!!!![]()
το ανεμηστηρακι πανω στην καρτα γραφικων το συνδεω μονο οταν παιζω. στον επεξεργαστη εχω μια thermalright με ενα delta 80ρι http://www.derdaniel.net/tweak4u/DElta/1.jpg
το οποιο δεν ακουγεται καθολου εκτος και αν παιζω κανα παιχνιδακι![]()
![]()
αν το βαλω σε φουλ στροφες και το κρατησω κρεμασμενο απο το καλωδιο του, ΔΕΝ μενει καθετα αλλα κανει γωνια απο τον πολυ αερα που βγαζει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lalala
θα ανεβαζει ομως πιο μεγαλη θερμοκρασια ακομα και υπο νορμαλ λειτουργια και θελω να το κρατησω οσο πιο αθορυβο γινεται γιατι το εχω 24/7 ανοιχτο (σερβερ) και τον εχω στο δωματιο μου!!
έχεις δίκιο! και γω όταν δεν παίζω τον κατεβάζω στα 1GHz και κατεβάζω τις στροφές και δεν ακούγεται τί-πο-τα. αν πλησιάσεις το pc ίσως ακούσεις το βόμβο του σκληρού (western digital 740GD... ναι ναι, είναι ο raptor των 10,000rpm!)
believe it or not, τωρα αυτο που κανει πιο πολυ θορυβο ειναι ο σκληρος!!!!![]()
και μένα
αν το βαλω σε φουλ στροφες και το κρατησω κρεμασμενο απο το καλωδιο του, ΔΕΝ μενει καθετα αλλα κανει γωνια απο τον πολυ αερα που βγαζει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν βάλω το ανεμιστήρι της cpu σε φουλ στροφές και τον αφήσω στο τραπέζι, πάει βόλτα.
ασε που βρηκε το νύχι μου μια φορά και μου το γύρισε ΌΛΟ... Ο ΠΟΝΟΣ. μετά από μήνες ξαναέγινε η επαφή νυχιού δέρματος...
loipon oi psixtres einai oles silent tis plerosa katitis parapano alla..... To teras tis gigabyte krataei ton cpu otan doyleyei epi ora sta kokkina stous 43......
me to budget toy epomenoy mina tha paro kai kana koyti tis prokopis...
kalimeeeereeeeees
![]()
Rover,Wanderer,Nomad,Vagabond
CALL ME WHAT YOU WILL
[a href="http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=fbb563ee8022d43388920a4b8417ab67&threadid=35712" target="_blank"] ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ζ750 [/a]