Η Acer (άτσερ τη λένε οι Ιταλοί) ήταν η 1η εταιρία που κατέβασε τις τιμές και ως εκ τούτου είχε τρομερή απήχηση στην αγορά. Η συναρμολόγηση δεν είναι και η καλύτερη αλλά για τα λεφτά που δίνεις είναι οκ. Τα τελευταία 4 χρόνια πήγε και κατασκευάζει Κίνα όπως όλοι, αλλά δεν της βγήκε,έχει πολλές αστοχίες και πολλή χαμηλή ποιότητα στα πλαστικά και γενικότερα στα περιφερειακά της. Εγώ το λέω "Το πάντρεμα του Ιταλού με τον Κινέζο". Πολύ χυμαδιό μέσα στο case, καλώδια σκόρπια και άτσαλα βαλμένα, πολλές φορές μάλιστα κόβεται το καλώδιο της οθόνης είτε γιατί είναι κακοσχεδιασμένο το λούκι που το φιλοξενεί είτε γιατί δεν είναι αρκούντως μακρύ και τεντώνεται κάθε που κλείνεις το μόνιτορ.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Για τα acer τί γνωμη εχεις? Το δικο μου Aspire ειναι 4 χρονων πλεον, δουλευει 10+ ωρες την ημερα και δεν εχει κανει κιχ. Μονο ο φορτιστης καηκε στα 2 χρονια και πηρα αλλον (εντος εγγυησης). Και απο τιμη ειναι απο τις φθηνοτερες εταιρειες.
(το μονο μειον, χωρις να ξερω οτι ειναι ελλατωμα, το ανεμιστηρακι του μαζευει πολυ ευκολα σκονη, και αν το αφησεις ετσι, ζεσταινεται ευκολα ο υπολογιστης. Ως αποτελεσμα το ανοιγω καθε 3-4 μηνες και το καθαριζω. 5 λεπτα max παιρνει)
Για όλους τους πιό πάνω λόγους δεν θα ήταν στις πρώτες μου επιλογές.
Υ.Γ.
Είμαι Acer point και δεν θα έπρεπε να τα λέω αυτά.