Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Laptop

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Για τα acer τί γνωμη εχεις? Το δικο μου Aspire ειναι 4 χρονων πλεον, δουλευει 10+ ωρες την ημερα και δεν εχει κανει κιχ. Μονο ο φορτιστης καηκε στα 2 χρονια και πηρα αλλον (εντος εγγυησης). Και απο τιμη ειναι απο τις φθηνοτερες εταιρειες.

(το μονο μειον, χωρις να ξερω οτι ειναι ελλατωμα, το ανεμιστηρακι του μαζευει πολυ ευκολα σκονη, και αν το αφησεις ετσι, ζεσταινεται ευκολα ο υπολογιστης. Ως αποτελεσμα το ανοιγω καθε 3-4 μηνες και το καθαριζω. 5 λεπτα max παιρνει)
    Η Acer (άτσερ τη λένε οι Ιταλοί) ήταν η 1η εταιρία που κατέβασε τις τιμές και ως εκ τούτου είχε τρομερή απήχηση στην αγορά. Η συναρμολόγηση δεν είναι και η καλύτερη αλλά για τα λεφτά που δίνεις είναι οκ. Τα τελευταία 4 χρόνια πήγε και κατασκευάζει Κίνα όπως όλοι, αλλά δεν της βγήκε,έχει πολλές αστοχίες και πολλή χαμηλή ποιότητα στα πλαστικά και γενικότερα στα περιφερειακά της. Εγώ το λέω "Το πάντρεμα του Ιταλού με τον Κινέζο". Πολύ χυμαδιό μέσα στο case, καλώδια σκόρπια και άτσαλα βαλμένα, πολλές φορές μάλιστα κόβεται το καλώδιο της οθόνης είτε γιατί είναι κακοσχεδιασμένο το λούκι που το φιλοξενεί είτε γιατί δεν είναι αρκούντως μακρύ και τεντώνεται κάθε που κλείνεις το μόνιτορ.

Για όλους τους πιό πάνω λόγους δεν θα ήταν στις πρώτες μου επιλογές.

Υ.Γ.

Είμαι Acer point και δεν θα έπρεπε να τα λέω αυτά.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    εγώ θα έλεγα Acer όχι, με τίποτα!

Fujitsu, ναι.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    εμενα παντως το acer aspire1 δεν εχει παθει τιποτα εδω και 2 χρονια, εκτος απο φορτιστη που τα εφτησε. Δεν το κλεινω σχεδον ποτε.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μια που το συζητάμε..........
    τα toshiba τι λένε; (2 χρόνια εγγύηση)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    εμενα παντως το acer aspire1 δεν εχει παθει τιποτα εδω και 2 χρονια, εκτος απο φορτιστη που τα εφτησε. Δεν το κλεινω σχεδον ποτε.
    γινομαστε 2 vaska

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παιδιά εξήγησα ότι μεταφέρω την εμπειρία μου και τπτ παραπάνω. Για την ποιότητα της Acer όλα όσα λέω είναι γνωστά. Το σημαντικό είναι να καταλάβετε ότι εγώ σαν κατάστημα με 15ετή παρουσία στον χώρο αλλά και σαν μηχ. Η/Υ που κάνει επισκευές, έχω σαφώς μεγαλύτερο δείγμα από εσάς που ξέρετε για 5-10 μηχανάκια από φίλους και γνωστούς σας. Οπότε εξάγω ασφαλέστερα συμπεράσματα. Το ότι κάποιοι είχαν - έχουν την τάδε μάρκα και δεν έχει πάθει τπτ, από μόνο του δεν λέει απολύτως τπτ, ίσα ίσα επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Και τοσίμπα και άτσερ και ασους και λενόβο και απ' όλα έχω χαλασμένα στη λίστα. Το θέμα είναι ποια χαλάνε περισσότερο.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

προσφορά system solution

Όλες οι εταιρίες φίλε μου, βγάζουν οικονομικά και επαγγελματικά notebook! Εσύ τώρα κοιτάς κάτι οικονομικό και η acer σε αυτή τη κατηγορία είναι σχετικά καλή, αρκεί να μην σου βγάλει πρόβλημα και μπλέξεις με το service! Θα σου πρότεινα να πάρεις το i3 από το stock house διαφορετικά εάν θέλεις κάτι καινούργιο ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.systemsolution.com.gr/ind...oduct_id=30074
    Ο επεξεργαστής του δεν έχει ενσωματωμένη τεχνολογία γραφικών αλλά δεν σε καεί αυτό μιας και έχει πολύ καλή κάρτα γραφικών! Και γρήγορο δίσκο στις 7200 στροφές…
    Καλές αγορές…
    Thinkgs go better with Rock...

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark

Re: προσφορά system solution

Αρχικά δημιουργήθηκε από PaloukiLook
    Όλες οι εταιρίες φίλε μου, βγάζουν οικονομικά και επαγγελματικά notebook! Εσύ τώρα κοιτάς κάτι οικονομικό και η acer σε αυτή τη κατηγορία είναι σχετικά καλή, αρκεί να μην σου βγάλει πρόβλημα και μπλέξεις με το service! Θα σου πρότεινα να πάρεις το i3 από το stock house διαφορετικά εάν θέλεις κάτι καινούργιο ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.systemsolution.com.gr/ind...oduct_id=30074
    Ο επεξεργαστής του δεν έχει ενσωματωμένη τεχνολογία γραφικών αλλά δεν σε καεί αυτό μιας και έχει πολύ καλή κάρτα γραφικών! Και γρήγορο δίσκο στις 7200 στροφές…
    Καλές αγορές…
    Πήγα και είδα το i3 στο stock house.... το είχαν σε demo mode , λέω δεν κοιτάω device manager .. όλα οκ , μετά τρέχω τις πληροφορίες επιδόσεων στον πίνακα ελέγχου και......blue screen :hypnotize :hypnotize , restart και πάμε πάλι ....blue screen
    Τους κοιτάζω που με κοιτάνε και τους ρωτάω για το θέμα , απάντηση : το ξέρουμε έχει πρόβλημα το demo που τρέχει.

...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Για τα acer τί γνωμη εχεις? Το δικο μου Aspire ειναι 4 χρονων πλεον, δουλευει 10+ ωρες την ημερα και δεν εχει κανει κιχ. Μονο ο φορτιστης καηκε στα 2 χρονια και πηρα αλλον (εντος εγγυησης). Και απο τιμη ειναι απο τις φθηνοτερες εταιρειες.

(το μονο μειον, χωρις να ξερω οτι ειναι ελλατωμα, το ανεμιστηρακι του μαζευει πολυ ευκολα σκονη, και αν το αφησεις ετσι, ζεσταινεται ευκολα ο υπολογιστης. Ως αποτελεσμα το ανοιγω καθε 3-4 μηνες και το καθαριζω. 5 λεπτα max παιρνει)
    Συμφωνώ σε όλα. Έτσι έγινε και με τον δικό μου.

Πριν 1 μήνα έψαχνα έναν ακόμα.
    Όλοι μου είπαν (στα 400ε που κοιτούσα) πάρε τον acer που έβαλες απο πλαίσιο με 429ε.
    Τελικά βρήκα έναν toshiba πολύ μεγάλο από ιδιώτη και πήρα αυτόν.

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    να σας δειξω τον δικο μου acer?

acer 6935g

3 boot
    1-snow leopard 10.6.6 x64
    2-linux ubuntu 10.10 x64
    3-window 7 ultimate x64

τον δινω ενα 400 οπως ειναι στημενος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	210741_1738441669068_1479446892_31610978_5337377_o.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	191,0 KB 
ID:	231384
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Να και οι χακιντοσαίοι......

(μη σχολιάσετε αν δε ξέρετε)

Να σε πω, ήθελα να φτιάξω ένα, αλλά το χάρντγουέαρ είναι άσχετο και κεχτ δεν...

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Να και οι χακιντοσαίοι......

(μη σχολιάσετε αν δε ξέρετε)

Να σε πω, ήθελα να φτιάξω ένα, αλλά το χάρντγουέαρ είναι άσχετο και κεχτ δεν...
    εμενα δουλευει βελουδο εδω και 4 μηνες που το εστησα.

βασικα ολα δουλευουν αλλα αν δεν σου κατσει το χαρντγουεαρ πρεπει να εχεις απιστευτες γνωσεις.

το μονο που δεν δουλεψε σε μενα ηταν το ασυρματο το οποιο το αλλαξα με ενα της dell και ολα οκ και το καλο ειναι οτι δουλευει σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο οτι τα win

μονο ο ηχος ειναι λιγο υποδεεστερος αλλα οκ συμβιβαστικα
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    SPAM

We love Hacintosh

(αλλά ακόμα να το φτιάξω... )

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    Καλημέρα!Κατ αρχάς θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το βιάζεσαι να πάρεις λάπτοπ. Αν δεν το βιάζεσαι θα σου πρότεινα να περιμένεις Σεπτέμβριο-Οκτώβριο όπου δίνονται 400-500 ευρώ επιδότηση στους πρωτοετείς φοιτιτές που έχουν περάσει σε κάθε σχολή στις πρώτες...δεν θυμάμαι πόσες θέσεις.Αν δεν σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια αυτή την περίοδο υπάρχουν αρκετά λάπτοπ σε αυτές τις τιμές. Για HD μην ψαρώνεις μιας και για να δεις 720p πρέπει μεν η οθόνη να είναι HD αλλά 19' και πάνω.Για 15-16 ιντσών από θέμα οθόνης το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι LED που και πάλι θα έχει διαφορά και στην ποιότητα εικόνας και στην κατανάλωση.Από μάρκες προτίμησε ASUS και TOSHIBA. Αυτά από μένα!:smilea: :smilea: :smilea:
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    εμενα δουλευει βελουδο εδω και 4 μηνες που το εστησα.

βασικα ολα δουλευουν αλλα αν δεν σου κατσει το χαρντγουεαρ πρεπει να εχεις απιστευτες γνωσεις.

το μονο που δεν δουλεψε σε μενα ηταν το ασυρματο το οποιο το αλλαξα με ενα της dell και ολα οκ και το καλο ειναι οτι δουλευει σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο οτι τα win

μονο ο ηχος ειναι λιγο υποδεεστερος αλλα οκ συμβιβαστικα
    [σπαμ μακ ον]

Ναι μωρέ, αυτά τα μακ έχουν έναν ήχο....

Με το άιμακ πέταξα κάτι ενισχυτές, προενισχυτές, ηχεία κλπ. Μόνο για εντελώς επαγγελματικό
    ήχο τα χρειάζεσαι. Εγώ που (τον) παίζω μουσική ερασιτεχνικά, μια χαρά είμαι. Μέχρι και το
    μικρόφωνο δεν συνδέω, μια χαρά γράφει το πυκνωτικό!

Γιαυτό και δεν ασχολήθηκα και πολύ με τα χάκιντος, πήρα το ορίτζιναλ και ησύχασα.

Αλλά δεν θα τα παρατήσω, έχω ένα λαπτοπάκι και ένα παλιό μιντιασεντεράκι να χαλάσω!!

Αλλά εκτός θέματος...

[σπαμ μακ οφ]

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. laptop και μοτό
    από skous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 19:21
  2. Poleitai laptop toshiba
    από Spike στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 22:58