Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 76

Θέμα: Κλήση από το 2001 !!!

Παλαιό μέλος
    Από τον δήμο δεν εκδικάζονται απλά κάποια στιγμή που πας να πάρεις κάποιο χαρτί σου βγάζουν τα χρωστούμενα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman συμβουλη μου: αν δεν εχεις ρευστο, αστο να περαστει στη ΔΟΥ σου...
    Δηλαδή αν περαστεί στην ΔΟΥ μου δεν θα το πληρώσω ???
    Και μου λες να αφήσω να περαστεί στην εκκαθάριση της δήλωσής μου (και πιθανόν με τα αντίστοιχα πρόστιμα-προσαυξήσεις) μια κλήση –φάντασμα που κόπηκε 18 μήνες αφού πούλησα το αυτοκίνητο ??? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΟΥΝΑ ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Η δεύτερη κλήση μάλλον είναι δική σου και την έχεις ξεχάσει γιατί όταν κάνεις μεταβίβαση ένα όχημα στο μηχανολογικό μπορεί να παίρνεις την άδεια στα χέρια σου και να έχει τα δικά σου στοιχειά αλλά στο σύστημα αλλάζει μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα βλέπε την πρώτη κλήση που το πούλησες το 99 και σου ήρθε κλίση από το 2000
    Δεν ξέρω αν η δεύτερη κλήση είναι δικιά μου ή όχι. Ήμουνα ειλικρινής σε αυτό και έγραψα ότι έχω μια αμφιβολία (αν και πιστεύω ότι ούτε αυτή είναι δική μου- αν μη τι άλλο θα την θυμόμουνα και δεν έχω λόγο να μην σας πω την αλήθεια). Ακόμα και αν υποθετικά δεχτούμε ότι όντως είναι δική μου και για τον α ή β λόγο δεν την πήρα στα χέρια μου τότε, με ποια λογική στέλνουν ειδοποιητήριο πληρωμής μετά από μια 10ετία !!! χωρίς καμία ενημέρωση όλο αυτό το διάστημα ? Μιλάμε για τεράστιο μπουρδέλο...
    Τέσπα...Πιστεύω ότι θα καταφέρω να βρω αν το όχημα ήταν στην κατοχή μου το συγκεκριμένο διάστημα και τουλάχιστον ως προς αυτό θα διευκρινιστεί.
    Για την πρώτη κλήση όμως είμαι 1000% σίγουρος - δεν ξεχνάς πότε την στιγμή που αγοράζεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Θυμάμαι μάλιστα και την ακριβή ημερομηνία που το παρέλαβα, 18-1-1999 στην γιορτή μου. Στις 29/12/1998 στα πλαίσια της ανταλλαγής είχα μεταβιβάσει το επίμαχο για να μην χρεωθώ και τα τέλη κυκλοφορίας του επόμενου έτους… Ούτε 1 στο μύριο να έχω κάνει παράβαση με αυτό το 2000…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
    ΔΕΝ προβλεπεται και δεν υποκεινται τα διοικητικα προστιματα σε ΠΑΡΑΦΡΑΦΗ....δυστυχως..

συμβουλη μου: αν δεν εχεις ρευστο, αστο να περαστει στη ΔΟΥ σου...
    Ρε κοίτα να δείς ! Να παραγράφεται ο φόνος και όχι η παράνομη στάθμευση!!
    :rotflmao: :rotflmao:

αν δεν θες να τρεξεις για 100 ευρω και τελικα ακρη να μην βγαλεις
    κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος πιο πανω
    αστει να περασει στην δ.ο.υ. δεν εχει προσαυξησεις
    το ειχα κανει σε κληση που ειχα φαει το 05

Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει κάτι.
    Αν το αφήσω να περάσει στην ΔΟΥ, πάλι δεν θα πρέπει να το πληρώσω ? Απλά θα γίνει αργότερα στα πλαίσια της εκκαθάρισης της δήλωσης του 2011 και όχι τώρα.
    Μα εδώ το θέμα δεν είναι αν θα πληρώσω τώρα ή αργότερα. Το θέμα είναι γιατί να πληρώσω κάτι που δεν μου αναλογεί

ακριβως αυτο θα γινει και το κανεις για να μην τρεχεις τωρα ασκοπα
    λες να βγαλεις ακρη με τους μαλακες??
    εγω δεν νομιζω

Να πάνε να μαμηθούνε... Δεν τους τα πληρώνω ο κόσμος να έρθει τούμπα... Θα βρώ τα χαρτιά που πρέπει και θα τους τα τρίψω στην μούρη κι ας μας ακούσει όλος ο Πειραιάς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Να πάνε να μαμηθούνε... Δεν τους τα πληρώνω ο κόσμος να έρθει τούμπα... Θα βρώ τα χαρτιά που πρέπει και θα τους τα τρίξω στην μούρη κι ας μας ακούσει όλος ο Πειραιάς...
    Εγώ προσωπικά δεν θα έκανα το παραμικρό, δε μας χέζουνε μωρέ, ότι θυμούνται χαίρονται κι αυτοί.

Καταντάει αηδία όλη αυτή η καραγκιοζιά που τους δέρνει, αφού είστε έτσι ψάξτε το ρε, διασταυρώστε το, αποδείξτε μου ότι δεν είστε ελέφαντες κι ελάτε μετά να πληρωθείτε. Με τον τρόπο που το κάνουν μου δείχνουν ένα μόνο πράγμα, ότι ψάχνουν τους μαλάκες που θα πάνε να καταθέσουν κι ότι κάτσει. Σε 10 χρόνια βλέπουμε πάλι..

Ούτε βενζίνη ούτε μελάνι δεν αξίζουν πια, στο οργανωμένο σύστημα θα ήμουν κύριος, στο μπουρδέλο θα είμαι απλά πελάτης και μόνο όταν έχω κάψες (για να μην πω καύλες και παρεξηγηθώ)

edit για YΓ: εδώ μας παίρνουν τη μπουκιά απ'το στόμα, το που παρκάραμε τους ένοιαξε..:rotflmao:

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Να πάνε να μαμηθούνε... Δεν τους τα πληρώνω ο κόσμος να έρθει τούμπα... Θα βρώ τα χαρτιά που πρέπει και θα τους τα τρίψω στην μούρη κι ας μας ακούσει όλος ο Πειραιάς...
    Μαζι σου και εγω, αν εχεις χρόνο να τρέξεις κανα 2 μέρες κάντο.

Απο την άλλη υπολόγισε πόσο θα σου κοστίζουν 2 μέρες άδεια.

Βέβαια για το γαμώτο και μόνο..

keep us posted

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εγώ προσωπικά δεν θα έκανα το παραμικρό, δε μας χέζουνε μωρέ, ότι θυμούνται χαίρονται κι αυτοί.
    Μάκη δυστυχώς δεν μπορείς απλά να μην κάνεις τίποτα. Αυτοί οι χαρτογιακάδες έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι. Αν το αγνοήσεις τότε μετά από κάποιο διάστημα θα το στείλουν στην ΔΟΥ και θα περάσει στην εκκαθάριση της φορολογικής σου δήλωσης ως αναγκαστική είσπραξη. Και άιντε μετά να βγάλεις άκρη με την ΔΟΥ. Δυστυχώς ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθώ και να το τελειώσω οριστικά τώρα...

Εντωμεταξύ από νωρίς το πρωί προσπαθώ να τηλεφωνήσω στα τηλέφωνα που γράφει πάνω για να τους τα πω ένα χεράκι και φυσικά μιλάνε συνεχώς. Προφανώς σχεδόν όλοι βρίσκονται στις παραλίες και ο ένας που έχει μείνει εκεί τα έχει κατεβάσει για να μην τον ενοχλούν οι ιθαγενείς...

μετά από κάποιο διάστημα θα το στείλουν στην ΔΟΥ
    Αυτό λέω, ότι μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα θα έχουμε πεθάνει από την πείνα..

Πέρα απ'την πλάκα τώρα, ότι νομίζεις κι ότι μπορείς να διαθέσεις Θανάση. Αν νομίζεις ότι μπορείς να το γλυτώσεις κι έχεις τον χρόνο και τη διάθεση τρέξ'το.. προσωπικά δεν έχω τίποτα να διαθέσω σε παρόμοια περίπτωση που παρεπιπτόντως, κάτι εκκρεμεί και για μένα από το 1999 εκ του οποίου πρώτη και τελευταία υπενθύμηση έλαβα το 2008 αλλά έκανα, κάνω και θα συνεχίσω να κάνω τον Κινέζο. Κι όπου πάει.

Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι

Εντωμεταξύ από νωρίς το πρωί προσπαθώ να τηλεφωνήσω στα τηλέφωνα που γράφει πάνω για να τους τα πω ένα χεράκι και φυσικά μιλάνε συνεχώς. Προφανώς σχεδόν όλοι βρίσκονται στις παραλίες και ο ένας που έχει μείνει εκεί τα έχει κατεβάσει για να μην τον ενοχλούν οι ιθαγενείς...
    Να γελάσω να μη γελάσω...:rotflmao:

Λοιπόν τα νεότερα από το μετωπο της ηλιθιότητας έχουν ως εξής

Όπως το υποπτευόμουν ΚΑΜΜΙΑ από τις 2 κλήσεις δεν αφορούν εμένα...

Για την πρώτη περίπτωση (που έτσι κι αλλιώς ήμουν 1000% σίγουρος) πήγα στο Υπ. Μεταφορών στο Μπραχάμι, στήθηκα στην ουρά, έκανα αίτηση και τελικά και πήρα την σχετική βεβαίωση.

Για την 2η περίπτωση πάλι η κλήση ΔΕΝ αφορά εμένα. Το πρόβλημα είναι ότι από τότε το όχημα έχει μεταβιβαστεί άλλες 2 φορές και η τελευταία μεταβίβαση έχει γίνει στην Σπάρτη όπου εκεί βρίσκεται τώρα και ο φάκελος του οχήματος. Έτσι εδώ στο υπουργείο ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ, δεν μου χορηγούν βεβαίωση γιατί λέει αυτή την χορηγεί μόνο η υπηρεσία στην οποία βρίσκεται ο φάκελος - ούτε μια απλή εκτύπωση από το κομπιούτερ δεν μου δίνουν λόγω προσωπικών δεδομένων λέει.... :a31:
    Έτσι εγώ θα πρέπει είτε μέσω ΚΕΠ να κάνω αίτηση στην Νομαρχία Λακωνίας να μου χορηγήσει την σχετική βεβαίωση, είτε να πάω μια βαλτούλα μέχρι την Σπάρτη… Και όταν ακούγοντας αυτά έχασα την υπομονή μου και άρχιζα να φωνάζω απαιτώντας να μου δώσουν την βεβαίωση εδώ και τώρα, μου βάλανε και χέρι κι από πάνω ότι τους απασχολώ με θέματα που δεν είναι η δουλειά τους… :a31:

ΑΠΥΘΜΕΝΗ ηλιθιότητα, ανικανότητα και ανευθυνότητα ... :a31:
    Τελικά τίποτα δεν μπορεί να σώσει αυτήν την χώρα…

ΑΠΥΘΜΕΝΗ ηλιθιότητα και ανικανότητα… :a31: :a31: :a31:
    Τελικά τίποτα δεν μπορεί να σώσει αυτήν την χώρα…
    Τώρα άμα γ@μηθώ στα γέλια θα χαρακτηριστώ ειρωνικός; Γιατί σε καμμία περίπτωση δεν αδιαφορώ γι'αυτό που περνάς, έτσι θάναι άδικο και για μένα..

Τι άλλο να κάνεις όμως σ'αυτό που καλείσαι να αντιμετωπίσεις τώρα; Γυροβόλι την Ελλάδα για να ξεκαθαρίσεις ότι δεν ευθύνεσαι εσύ για κάτι που κάποιος σου καταλόγισε, για να πάρεις ένα ρημαδο-οκ κι ένα κωλόχαρτο κι όλα αυτά για να γλυτώσεις τη ΔΟΥ που ούτως ή άλλως στον φούντο πάει κι αυτή μαζί με όλους μας..:rotflmao:

Υπερβάλω ε; Σίγουρα; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αν ήταν να βγάλουν άκρη θα την είχαν ήδη βγάλει πάντως.

Θανάση ένα έχω -αστειευόμενος- να πω, κάτσε παιδί μου στ'αυγά σου να στρώσεις το Μοντένας κι άσ'τους να κουρεύονται "καπελάκι"..

ΥΓ: Μη σου φανεί περίεργο αν σε 10 χρόνια από σήμερα σε ειδοποιήσουν να πληρώσεις αυτό που ξεκαθάρισες σήμερα, κράτα το χαρτί σαν νά'ναι θησαυρός!

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ΥΓ: Μη σου φανεί περίεργο αν σε 10 χρόνια από σήμερα σε ειδοποιήσουν να πληρώσεις αυτό που ξεκαθάρισες σήμερα, κράτα το χαρτί σαν νά'ναι θησαυρός!
    γιατι, νομιζεις, κραταω τα χαρτακια απο τα διοδια?
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Report Από το Yard με soundtrack μουσική από τα χεράκια του S4
    από Julius στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 10:22
  2. Τι Μαθαινουμε Απο Το Σινεμα
    από DIT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 21:18
  3. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm
    από asmar στο forum Off topic