Αν είναι δυνατόν !!!
Σήμερα μου ήρθαν 2 κλήσεις από την Τροχαία Πειραιά που αφορούν το 2001...Πάνω από 10ετία δηλαδήΈχουν βγεί παγανιά να μαζέψουν λεφτά πάση θυσία φαίνεται...
Η πρώτη μάλιστα αφορά όχημα που ΣΙΓΟΥΡΑ την δεδομένη περίοδο δεν ήταν στην κατοχή μου. Είχε πουληθεί 18 μήνες νωρίτερα. Το θυμάμαι μετά βεβαιότητας γιατί πρόκειται για αυτοκίνητο που το είχα δώσει ανταλλαγή σε μαγαζί για αγορά καινούργιου αρχές του 1999 (18 μήνες πριν την κλήση), αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω μιας και δεν υπάρχουν πλέον τα σχετικά έγγραφα αγοραπωλησίας. Στο πίσω μέρος της ειδοποίησης λέει ότι αν το όχημα δεν ήταν στην κατοχή την συγκεκριμένη περίοδο να επιστρέψω την κλήση επισυνάπτοντας κάποιο αποδεικτικό της μεταβίβασης....Έλα μου όπως που μετά από σχεδόν 12 χρόνια δεν έχω κάτι τέτοιο...
Η 2η κλήση αφορά όχημα που ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ αν ήταν στην κατοχή μου το συγκεκριμένο διάστημα. Πιστεύω πως όχι - η κλήση πρέπει να αφορά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μιας και από ότι θυμάμαι το είχα πάρει μεταχείρω 3-4 μήνες μετά την ημερομηνία της κλήσης (4/2001) και το είχα πουλήσει το 2006. Για το συγκεκριμένο βρίσκω τα αποδεικτικά της μεταβίβασης όταν το ξαναπούλησα το 2006 αλλά δεν βρίσκω τα αποδεικτικά αγοράς του το 2001 και όντως δεν είμαι και 100% σίγουρος για την ακριβή ημερομηνία αγοράς (αν και λίγες πιθανότητες να πέφτω έξω)...
Τι κάνω τώρα ρε παιδιά ???
Πως αποδυκνείω ότι δεν είμαι ελέφαντας ?![]()
Και γιατί να πρέπει ΕΓΩ να αποδείξω τις ημερομηνίες κατοχής και δεν είναι υποχρεωμένοι αυτοί που στέλνουν την κλήση να το ψάξουν ???
Καμμιά αντίστοιχη εμπειρία υπάρχει ???![]()